הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית אימונים ותזונה (רוצה להתחיל SS)

• פותח/ת השרשור pit19
  • פורסם בתאריך

pit19

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם
אני כמעט בן 16, גובה 180, משקל 64, אחוז שומן 10-12, אני מתאמן כמה חודשים (לא כלכך רציני), אני רוצה להעלות משהו כמו 5-10 ק"ג אחרי חיטוב, רציתי לשאול כמה שאלות לגבי התכנית SS ואם כדאי לי לעשות אותה.
1. אני בגיל המתאים להתחיל את התכנית הזאת?
2. אני מתקשה בלאכול הרבה ואני חייב עזרה עם זה, אני צריך שמישהו יעזור לי לבנות תכנית תזונה לעלייה במסה חצי "מלוכלכת", ולתת דגשים ולחלק אותה.
3. אם אני אעשה SS עם תכנית תזונה חצי מלוכלכת אני אצטרך לעשות חיטוב ארוך?

4. אם אני לא אעשה את התכנית SS, חשבתי לעשות אימוני TRX, ניסיתי פעם וזה היה טוב, אבל אני יכול לעלות עם זה במסה?

שלום וברוך הבא לפורום! 😃

אני בגיל המתאים להתחיל את התכנית הזאת?
יש שיגידו שכן, כי אתה בשיא הגדילה..אני אישית פחות מתחבר לתכנית הזאת ולא הייתי ממליץ עליה.

אני מתקשה בלאכול הרבה ואני חייב עזרה עם זה, אני צריך שמישהו יעזור לי לבנות תכנית תזונה לעלייה במסה חצי "מלוכלכת", ולתת דגשים ולחלק אותה.
אנחנו לא בונים כאן תוכניות אימון או תפריטים, זה תהליכים ארוכים שדורשים זמן ובד"כ גם כסף.
יש דברים מוכנים שאתה יכול לקחת מהפורטל

אם אני אעשה SS עם תכנית תזונה חצי מלוכלכת אני אצטרך לעשות חיטוב ארוך?
כנראה שכן, מסה מלוכלכת הכוונה לעלות מהר עם הרבה שומן גם. הרבה שומן = חיטוב ארוך.
שוב גם כאן אני לא ממליץ ללכת בדרך הזו

4. אם אני לא אעשה את התכנית SS, חשבתי לעשות אימוני TRX, ניסיתי פעם וזה היה טוב, אבל אני יכול לעלות עם זה במסה?
הלכת לקיצון אחר לגמרי.
TRX הוא נחמד אבל ככה לא תגדל לאורך זמן

Back
למעלה תחתית