הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עד איזה גיל אפשר להתאמן בחדר כושר

• פותח/ת השרשור itay999
  • פורסם בתאריך

itay999

מושעה
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
אני בן 17
שמעתי שכולם ממליצים חדר כושר יותר מאשר אימונים בחוץ של סטריט ושזה אווירה שונה ויותר כיף
השאלה שלי אם אפשר גם בגיל מבוגר להיות בחדר כושר ולהנות מיזה
לא יודע אבל אולי יצא לכם לראות שם אנשים בני 60 או 70
בקיצור אני מחפש מטרה ותחביב לחיים ומשהו שאני אקדיש לו את החיים שלי ויעשה אותו כל החיים שלי
מכון כושר לא משנה איפה אני אגור בעתיד ומה יקרה אני יוכל להתמיד במכון כל החיים וזה יהיה שווה אתזה?
סליחה מראש אני יודע שזה מטומטם אבל אני פשוט רוצה לדעת אם כדאי להתחיל כבר להירשם למכון ואם להמשיך עם זה כמשהו הכי חשוב בחיים שלי יותר מהליכות שהייתי עושה עד עכשיו

תירשם עכשיו למכון, ומי יודע מה יהיה עוד 50 שנה
אם אתה מתכוון לעשות קריירה מחדר כושר תדע שאתה לא תהיה במיטבך בגיל הזה, אבל בתור תחביב ארוך שנים אין שום בעיה עם זה

• פותח/ת השרשור
תירשם עכשיו למכון, ומי יודע מה יהיה עוד 50 שנה
אם אתה מתכוון לעשות קריירה מחדר כושר תדע שאתה לא תהיה במיטבך בגיל הזה, אבל בתור תחביב ארוך שנים אין שום בעיה עם זה
תודה על העזרה!
וכן ברור שאי אפשר להיות בשיא הכושר בגיל חמישים שבעים אבל עדיין לעשות מנוי בחדר כושר ולבוא ולהתאמן
ובעתיד בכל מקום שאני יהיה בו יהיו חדרי כושר ?

תודה על העזרה!
וכן ברור שאי אפשר להיות בשיא הכושר בגיל חמישים שבעים אבל עדיין לעשות מנוי בחדר כושר ולבוא ולהתאמן
ובעתיד בכל מקום שאני יהיה בו יהיו חדרי כושר ?
כנראה שכן, לא יודע לגבי הרמה שלהם, אבל יהיו, כמו היום

• פותח/ת השרשור
כנראה שכן, לא יודע לגבי הרמה שלהם, אבל יהיו, כמו היום
אוקיי תודה
ושאלה אחרונה אני די פחדתי בהתחלה ללכת למכון והעדפתי תרגילי משקל גוף כי אני לא רוצה להיות ענקי בעתיד כי כל מי שמרים דדליפט או סקוואט עם משקל או בנץ אני רואה שהם פשוט ענקיים מדי ואני מפחד להגיע לזה
אני מעדיף גוף של פיטנס כזה עם שרירים גדולים וחזקים אבל לא יותר מדי אם אתה מבין על מה אני מדבר
נגיד ואני ארשם למכון אחרי איזה חמש שנים שאני כל הזמן יעלה במשקלים אז אני כן יהיה גדול מה עושים במצב הזה<?
ממשיכים להתאמן?

ושאלה אחרונה אני די פחדתי בהתחלה ללכת למכון והעדפתי תרגילי משקל גוף כי אני לא רוצה להיות ענקי בעתיד כי כל מי שמרים דדליפט או סקוואט עם משקל או בנץ אני רואה שהם פשוט ענקיים מדי ואני מפחד להגיע לזה
אל תדאג, זה לא יקרה. גם אם תרצה שזה יקרה.

אוקיי תודה
אני מעדיף גוף של פיטנס כזה עם שרירים גדולים וחזקים אבל לא יותר מדי אם אתה מבין על מה אני מדבר
נגיד ואני ארשם למכון אחרי איזה חמש שנים שאני כל הזמן יעלה במשקלים אז אני כן יהיה גדול מה עושים במצב הזה<?
ממשיכים להתאמן?
זה תלוי מאוד בתזונה שלך ובמטרות שלך.
אבל כמו שהברבור אמר, רוב הסיכויים שאם לא תרצה בזה אתה לא תגיע לזה...

• פותח/ת השרשור
תגידו מישהו יכול לעזור לי במציאת מכון??

יש לי קאנטרי לידי אבל מנוי יכולים לעשות לי שם רק עוד חצי שנה
ופעם היה אפשרות של לעשות כרטיסייה שם ל10 כניסות הבעיה שנראלי שביטלו את זה
המידע הזה עדיין לא עוזר לי לדעת מאיפה אתה. קצת קשה לי לעזור לך כאשר אני לא יודע היכן אתה גר.

אוקיי תודה
ממשיכים להתאמן?
היה אז משהו שארנולד שוורצנגר אמר, שזה כשאנשים היו אומרים לו שהם לא היו רוצים להיראות כמוהו, הוא היה אומר להם "אל תדאג, אתה לא תיראה ככה"
מאיזשהו שלב זה כבר נהיה קשה מאוד לגדול, לא משנה כמה אתה רוצה

Back
למעלה תחתית