הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עלייה במספר החזרות

yotam555

משתמש מתחיל
40
1
נק' מוניטין:
1
40
1
איזה סוג של אימון הייתם ממליצים למישהו שמתאמן רק בתרגילי משקל גוף ורוצה פשוט לעלות את סיבולת השריר לבצע כמה שיותר חזרות
לדוגמא הוא עושה 45 שכיבות סמיכה ברצף ורוצה להגיע ל-100
הוא עושה 15 מתח ורוצה להגיע ל-30

האם לעשות 5 סטים של מתח לדוגמא 11-11-11-11-11 חזרות
או לעשות 5 סטים של מקסימום כל סט

לעשות 3 סטים או 5 סטים?
לתת מקסימום בכל סט, או לבצע סטים שווים?
כמה זמן לנוח, 3-5 דקות בשביל מנוחה שתחזיר אותו פחות או יותר ליכולת של הסט הקודם?

תודה

במידה ואין לך יכולת להוסיף משקל, אז משחקים עם הנפח, הטמפו (קצב עליה, ירידה ושלבי העצירות) וזמני מנוחה יהיו דרך ההתקדמות העיקרית שלך

• פותח/ת השרשור
במידה ואין לך יכולת להוסיף משקל, אז משחקים עם הנפח, הטמפו (קצב עליה, ירידה ושלבי העצירות) וזמני מנוחה יהיו דרך ההתקדמות העיקרית שלך
זה לא בשבילי, זה לאיזה מתאמן ששאל אותי..
המטרה שלו פשוט לעשות כרגע 100 שכיבות סמיכה רצופות, ו-30 מתח, ו-50 מקבילים ו-100 סקוואטים.
הכל ללא משקל.
מה לייעץ לו לעשות באימון?
5 סטים מקסימום שכיבות סמיכה
5 סטים מקסימום מתח
5 סטים מקסימום מקבילים
5 סטים מקסימון סקוואטים

3 אימונים בשבוע

יעשו את העבודה להתקדמות בסיבולת?

או שעדיף 3 סטים לכל תרגיל, או שעדיף מספר חזרות מוגדר מראש
לדוגמא היום אני אעשה 12 חזרות כפול 5 סטים במתח ואז אימון הבא אני אנסה 13 חזרות כפול 5 סטים

זה לא בשבילי, זה לאיזה מתאמן ששאל אותי..
המטרה שלו פשוט לעשות כרגע 100 שכיבות סמיכה רצופות, ו-30 מתח, ו-50 מקבילים ו-100 סקוואטים.
הכל ללא משקל.
מה לייעץ לו לעשות באימון?
5 סטים מקסימום שכיבות סמיכה
5 סטים מקסימום מתח
5 סטים מקסימום מקבילים
5 סטים מקסימון סקוואטים

3 אימונים בשבוע

יעשו את העבודה להתקדמות בסיבולת?

או שעדיף 3 סטים לכל תרגיל, או שעדיף מספר חזרות מוגדר מראש
לדוגמא היום אני אעשה 12 חזרות כפול 5 סטים במתח ואז אימון הבא אני אנסה 13 חזרות כפול 5 סטים
קשה מאוד לדעת אם זה מה שיתאים לו, אבל זה נראה כמו הרבה מאוד נפח בלי קשר ולא יביא להתקדמות לאורך זמן
בכל מקרה זה לא כזה פרקטי שנשב פה ונבנה לו תוכנית אימונים, זה משהו שגם עולה כסף לבנות תוכנית למישהו, וגם זה חסר טעם לעשות את זה כצד שלישי

Back
למעלה תחתית