הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון בנץ' פרס בהקשתה מוגזמת ביותר: חוקי או לא?

ובסרטון האחרון המוט נוגע בחזה ואתה לא יכול לבוא בטענות 🤡
אני אכן לא אבוא בתלונות, זה באמת מגוחך.
אבל אם יש לה את היכולת לעבוד בטווח הזה ובצורה הזו, למה לא? זה בדיוק כמו שתעניש נהג שנוסע לאט ממש בימין. מותר לו אבל אין לך מה לעשות.
בכל מני אגודות יש הגבלה לרוחב אחיזה כדי להגביל בידיוק את זה
ידיים קצרות יהיו בתוך הטווח אבל עדיין יצרו את המצב הזה...

אני אכן לא אבוא בתלונות, זה באמת מגוחך.
אבל אם יש לה את היכולת לעבוד בטווח הזה ובצורה הזו, למה לא? זה בדיוק כמו שתעניש נהג שנוסע לאט ממש בימין. מותר לו אבל אין לך מה לעשות.

ידיים קצרות יהיו בתוך הטווח אבל עדיין יצרו את המצב הזה...
יש גבול כמה אפשר להיות ספציפי בחוקים, בסופו של דבר תמיד יהיה מי שיוכל לנצל את המערכת בקלות

יש חוקים בפאוורליפטינג ואין סיבה שאדם סופר גמיש לא ינצל אותם לטובתו, מי שמתאמן במטרה להתחרות יעשה מה שצריך כדי להרים יותר(לדוגמה אחיזה סופר רחבה שעם הזמן תחריב את הכתף)

האם יש קורלציה ישירה בין כמות המשקל שאנשים כאלה מרימים לבין הכח שלהם בפועל? ברור שלא, כל בנאדם שמתאמן למטרה בריאותית(הנחה מובלעת- אדם יותר חזק יותר בריא ויעיל ביומיום מחלש) לא יקצר תהליכים כדי להרים כמה שיותר

גם בעיני זה גרוטסקי לגמרי, אבל אני מהקבוצה השניה

ברור שמובן שרוצים להרים כמה שיותר משקל בכמה שפחות מאמץ (כביכול טכניקה כמה שיותר טובה... כמו מרימי במשקולות שמשקיעים המון בטכניקה על מנת לחסוך כמה שיותר מאמץ).. אבל עדיין... דברים כאלה גורמים לענף הפווארליפטינג להראות כמו בדיחה.

• פותח/ת השרשור
ובכל זאת אני חושב שכל ספורטאי שמכבד את עצמו ואת התחום, לא יעשה את השיט הזה הן בלחיצות והן בסקוואט. אם יש איגוד שמקבל את זה (בסקוואט בעיקר), כנראה שזה לא איגוד שכדאי להתחרות בו או לשים בכלל על ה"שיאים" שנקבעו בו.

הבעיה שהיום מחפשים קיצורי דרך. לא מעניין כבר הטווח תנועה אלא כמה משקל בסופו של דבר הם ירימו גם אם זה מגוחך. הזילזול שנוצר השנה ספציפית סביב הבנצ פשוט נהיה בזיוני ומרתיח. אני לא מבין איך לעזאזל קוראים לזה תנועה??! מה העיקר לנצח?! איך אפשר להתאגות בטכניקה כזאת גם אם הזזת 200 קילו לסנטימטר איך אפשר להתגאות בזה לא מבין בחיי..

בעזהי"ת

מזכיר את הדיון על האק א שאק. בתקופה בה שאקיל היה בשיאו, בלייקרס של תחילת שנות האלפיים, זו אמנם הייתה טכניקה מלוכלכת אבל לגיטימית משהו במאמץ הנואש למנוע מהמנייאק המפלצתי הזה לשלוט בליגה (אה. כן. היה שם בקו האחורי גם איזה אחד. קובי ברייאנט). בהמשך התפתח דיון סוער על הנזק הספורטיבי שהיא יוצרת.

אם מדובר על no name שמשתמש בהקשתה שיכולה להזכיר רכבת הרים בלונה פארק, אז כל כמה שזה מעצבן - זה עדיין מספיק שולי. אבל אם יהיה שם מישהו שבאמצעות הקשתת גיו שיש בה להעלות חשד שהוא חייזר או משהו בסגנון, מצליח לשבור שיאים לגיטימיים, העסק כבר יהיה הרבה יותר מפוקפק והרסני לפאוורליפטינג (תוך כדי שקצת קשה לדבר על דברים מפוקפקים והרסניים לספורט די אנרכיסטי וחסר סטנדרטים ברורים).

וידאו מצורף: גרג פופוביץ' מורה לבצע האק א שאק ברגעי הפתיחה של מפגש תחילת העונה בין סאן אנטוניו ופיניקס, כהלצה על חשבונו של שאקיל לנוכח מה שהם עוללו לו עם הטריק הזה בפלייאוף הקודם:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית