הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוטינת חזה

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
סיימתי סומולוב ג׳וניור לחזה 10*3 112.
מרגיש ש3 פעמים לא מתאושש חושב לעשות ככה:
A
בנץ 6*6
שבוע אחרי6*7
שבוע אחרי 6*8
שבוע אחרי מעלה 2.5 ק וחוזר על הסדר(מוריד ל6 ח)

ובנץ עליון- 3*8

B
בנץ 6*3
שבוע אחרי 6*4
שבוע אחרי מוסיף 2.5 ק וחוזר ל3 ח

ובנץ עליון- 3*9 עם אותו משקל של אימון a

אשמח לחוות דעת
@.eliko b.e
@kotzer

נשמע טוב, אבל אני באופן אישי מעדיף רק אימון כבד אחד ובמשנהו להכניס אחיזה צרה ובילידנג בשביל החזה.

נשמע טוב, אבל אני באופן אישי מעדיף רק אימון כבד אחד ובמשנהו להכניס אחיזה צרה ובילידנג בשביל החזה.

אפשר להידחף אני צריך הסבר לזה. הרי לעלות ב2.5 יותר קל מלעלות בחזרה זה אומר שהוא עושה שני צעדים קדימה ואז הולך צעד וחצי אחורה. מה לגבי לעלות בחזרה ואז לרדת בחזרה אבל להוסיף 2.5 וחוזר
אני לא יודע לתכנן את האימון שלי כי אם פעם בשבוע יהיה לי קשה להעלות 2.5 קילו בטוח שלא יהיה אפשרי לעלות בחזרה

אפשר להידחף אני צריך הסבר לזה. הרי לעלות ב2.5 יותר קל מלעלות בחזרה זה אומר שהוא עושה שני צעדים קדימה ואז הולך צעד וחצי אחורה. מה לגבי לעלות בחזרה ואז לרדת בחזרה אבל להוסיף 2.5 וחוזר
אני לא יודע לתכנן את האימון שלי כי אם פעם בשבוע יהיה לי קשה להעלות 2.5 קילו בטוח שלא יהיה אפשרי לעלות בחזרה
אם האימון של השמונה חזרות היה קל בהחלט אפשר להוסיף 5 קילו. והרבה יותר קל להוסיף חזרה מאשר משקל, לפחות מניסיוני.

• פותח/ת השרשור
אם האימון של השמונה חזרות היה קל בהחלט אפשר להוסיף 5 קילו. והרבה יותר קל להוסיף חזרה מאשר משקל, לפחות מניסיוני.
המטרה היא לעלות לאורך זמן ולא להתקע מהר..
שנית אם מעלה ב5 לא בטוח שב 8 חזרות הבאות יהיה כלכך פשוט

אז אם הבנתי אותך נכון לדעתך יותר קל חזרה על פני 2.5 קילו (כי דיברת פה על 5 קילו)? אנחנו מדברים על חזרה בכל הסטים כן?

נערך לאחרונה:
המטרה היא לעלות לאורך זמן ולא להתקע מהר..
שנית אם מעלה ב5 לא בטוח שב 8 חזרות הבאות יהיה כלכך פשוט
ראיתי עכשיו שציינת את המשקל, אתה צודק לגבי הקושי בהוספה של חמש קילו לבלוק הבא. ברמה הזאת שמור על התקדמות של 2.5 בחודש . מומלץ לעשות דילואד לפני תחילת התכנית כך שתלווה אותך ליותר זמן.
אז אם הבנתי אותך נכון לדעתך יותר קל חזרה על פני 2.5 קילו (כי דיברת פה על 5 קילו)? אנחנו מדברים על חזרה בכל הסטים כן?
כשדיברתי על 5 קילו התכוונתי כמטרה לבלוק הבא. לא תוספת בין אימונים.
הוספה של 2.5 קילו בין אימונים לא כדאית מכמה סיבות שקשה לי לפרט כי אני כותב בפון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית