אחלה רעיון 😃לפני שאתה משקיע סכום מכובד בציוד, תעשה תרגיל- שים במחסן סתם ארגזים כבדים ושלוש- ארבע פעמים בשבוע תוציא אותם , תסחוב אותם קצת ותחזיר אותם למחסן. תראה לכמה זמן יספיק לך מוטיבציה לעשות את זה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אחלה רעיון 😃לפני שאתה משקיע סכום מכובד בציוד, תעשה תרגיל- שים במחסן סתם ארגזים כבדים ושלוש- ארבע פעמים בשבוע תוציא אותם , תסחוב אותם קצת ותחזיר אותם למחסן. תראה לכמה זמן יספיק לך מוטיבציה לעשות את זה.
לי אישית לא תמיד יש כוח לנסוע ברכב למכון 5 דקות ואתה רוצה להוציא ציוד , להתאמן ואז להחזיר אותו.לא הרבה אתה אומר?
אני חייב לצלם לכם.. תן לי 2 דקות.
ממהנדס שמתאמן אצלי במכון וסיפר לי את זה פעם כשהפריע לו שאני מרכז יותר מידי פלטות באזור אחד, לדבריו גם התקן למקום כמו מכון הוא 500 קג למטר רבועמאיפה הבאת את זה???
אני אישית גר בבניין ועברתי מזמן את המספר שאתה מדבר עליו שלא לדבר על משקל הגוף שהיה לי לפני חצי שנה הנושק ל100 ק"ג בקצב הזה הייתי צריך לרסק את הריצפה.
לא יודע לגבי האקווריום שלך, אני רק ציינתי את זה, אני בעצמי לא מהנדס אבל אני חושב שכולנו שמעו על מרפסות ותקרות שנפלושמע, אני בתור התחלה לא צריך יותר מדי.
רוצה ללכת מחר לקנות ספה, סטנד, מוט אולימפי, 2 מוטות קצרים, וצלחות.
זה כל הסיפור.
עם הציוד הזה אוכל לעשות את כל התרגילים המורכבים ששחיף כמוני צריך - סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, לחיצת כתף וכו'..
השאלה היא..
מתי יותר נהנית, כשהתאמנת בתוך הבית או בחדר הכושר?
מצד שני, גם האקווריום שלי שוקל עם ה400 ליטר בתוכו אני מאמין הרבה יותר מ200 קילו והוא יושב על נקודה של 1.40
על 50. ושום דבר לא קרה לרצפה ;)
תודהאם אני לא טועה יש תקן ת״י 412 שקובע בעומס על תקרה במבנה מגורים הוא 150 קג למטר מרובע.
ממליצים לפזר עומסים כך שדברים חורגים במשקל לשטח ימוקמו ליד עמודים וקירות תומכים.
אבל כל אחד בוס לעצמו.
במקרה ויגרם נזק לשכנים עקב פעילות שלך הם יתבעו אותך ואתה תצטער על היום שקנית ציוד הביתה.
בהצלחה.
איך זה שטויות אם הרגע הוא חיזק את מה שאמרתי?שטויות. אם היה אפשר לתת פה מוניטין שלילי הייתה מקבל.
אני מתחיל לחשוב שהסטנד לספה לא יעבור בדלת היחסית צרה של המחסן הזה.אני לא חושב שאתה יכול להוציא את הציוד החוצה לאימון, אולי לחצר פנימית אם אין בעיה עם השכנים, אבל לרחוב לדעתי לא
מה גם שנראה לי שציוד נורמלי, כזה שלא תצטרך ספוטר איתו, לא יעבור שם
אתה צודק, אני לא אקח סיכון. יש לי חבר טוב שמתאמן בבית אבל הוא שם את הציוד במקלט של הבניין שזו קומת קרקע,ממהנדס שמתאמן אצלי במכון וסיפר לי את זה פעם כשהפריע לו שאני מרכז יותר מידי פלטות באזור אחד, לדבריו גם התקן למקום כמו מכון הוא 500 קג למטר רבוע
לא יודע לגבי האקווריות שלך, אני רק ציינתי את זה, אני בעצמי לא מהנדס אבל אני חושב שכולנו שמעו על מרפסות ותקרות שנפלו
שים לב גם למה שהוא אומר:
תודה
איך זה שטויות אם הרגע הוא חיזק את מה שאמרתי?
לאחר התייעצות עם אבא שלי שבאמת מבין בנושא. מתייחסים לעומס שכל החדר יכול לשאת. כלומר חדר של 8 מ׳ר יכול לעמוד בעומס של 1200 קילו
לא מומלץ לאורך זמן להפיל משקל כבד על הרצפה
יש לך טיפה טעות, בבניה בונים כך שהתקרה תחזיק 300 ק"ג למטר מרובע (יש בניות שגם מגיעים ל 700) אבל המשקל הזה הוא פר מטר פר שטח כולל של התיקרה, כלומר לחדר קטן של 10 מ"ר בכל נקודה אתה יכול לשים 3000 ק"ג. ובכללי לא עושים את זה פר חדר אלה פר דירה או קירות נושא (קירות ראשיים) ואז השטח שלך עוד יותר גדול וכך גם העומס המותר בו.
זה שמישהו ללא ידע חיזק אותך לא אומר שאתה צודק. @iliadimאיך זה שטויות אם הרגע הוא חיזק את מה שאמרתי?
ראיתי את זהזה שמישהו ללא ידע חיזק אותך לא אומר שאתה צודק. @iliadim
לינק לנושא דומה:
ייעוץ - דדליפט בבניין קומות-אם יש מהנדס בניין אשמח שיעזור
זה לא מדוייק.זה שמישהו ללא ידע חיזק אותך לא אומר שאתה צודק. @iliadim
לינק לנושא דומה:
ייעוץ - דדליפט בבניין קומות-אם יש מהנדס בניין אשמח שיעזור
המקור שלי זה ממהנדס בניין. וגם מפקח.זה לא מדוייק.
למה שאתה רושם מתאים למבנים תעשייתים ולמבני מגורים לא מומלץ לעבור 150 קילו למטר מרובע.
אל תשכח שלא מדובר על משהו סטטי ששוכב במקום. בזמן אימון , במיוחד דדליפט נגרמים זעזועים ממשקל גדול שזה לא בריא ליסודות , לריצוף ולבריאות של שכנים.
לא הייתי שמח מאוד אם שכן מלמעלה היה עושה דדליפט על הראש שלי בשעות ערב.
סתם מעניין אותי מאיזה שנה הבית ? והאם שמת מזרונים ?אני גר בבית פרטי,וקניתי הכל לגג..עד שהבנתי שאי אפשר לעשות דדליפט מעל 130 קילו,אחרת זה ייפול לקומה השנייה,כי כבר ריסקתי שמה את הבלטות
אל תשכח מזגןבקיצור השאיפה לעבור לבית קרקע, ליצוק יציקת בטון בחצר בגודל 30 מ"ר ולסגור מעל עם ברזל כמו מחסן תעשייתי, לבנות כלוב ובמה ולהביא מיליון באמפרים.
לכל היתר שגר בבניין שהוא לא מגדל יוקרה כנראה עדיף ללכת להתאמן בחדר כושר
עם הקמצנות של 99% מהחדרי כושר שהתאמנתי בהם, 2 מאווררים תעשייתיים יהיו עדיפים ממזגן של חדר כושר(והבונוס: אין ריח של בית שחי/כפפות כף יד מצחינות בכל החדר כושר)אל תשכח מזגן
נראלי ש4-5 מ"ר יספיקובקיצור השאיפה לעבור לבית קרקע, ליצוק יציקת בטון בחצר בגודל 30 מ"ר ולסגור מעל עם ברזל כמו מחסן תעשייתי, לבנות כלוב ובמה ולהביא מיליון באמפרים.
לכל היתר שגר בבניין שהוא לא מגדל יוקרה כנראה עדיף ללכת להתאמן בחדר כושר
לא מראה לי.נראלי ש4-5 מ"ר יספיקו
הכל תלוי מה אתה עושה שם, בגודל כ"כ קטן יש לך כלוב בתוך מחסן, עם 30 מטר יש לך כבר man cave קטנה וכיפיתנראלי ש4-5 מ"ר יספיקו