הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוצאה קלוריות מעבר לשעות הרגילות?

• פותח/ת השרשור Kenny
  • פורסם בתאריך

Kenny

משתמש פעיל
363
0
נק' מוניטין:
0
363
0
היי, שאלה אולי קצת מסובכת אבל מעניינת.

אני כרגע בחיטוב על 2300 קלוריות. כל יום אני ער בערך מ 9 בבוקר עד 1 בלילה.
עכשיו כל יום חמישי ושישי אני יוצא לבלות עד בערך 5-6 בבוקר שזה אקסטרה 4-5 שעות שאני ער בהם בימים האלה

עכשיו ברור מאליו שהגוף שלי שורף יותר קלוריות ביומיים האלה שאני מבלה, השאלה האם אני צריך להתייחס לזה בחיטוב?

כי אם ניקח את השעות הרגילות שאני ער זה ממוצע 16 שעות על 2300 קלוריות, בחישוב מהיר זה בערך 143 קלוריות לשעה שהגוף שלי שורף.

האם אני יכול להגדיל את האוכל שלי בימים שאני מבלה עד הבוקר ב X שעות (מעבר לממוצע) כפול 143 קלוריות?
לדוגמא אני ער אקסטרה 4 שעות כפול 143 קלוריות זה כבר 570 קלוריות נוספות שאני יכול לאכול?

מקווה שהבנתם, קצת מסובך העניין

אתה חושב שבמהלך השינה הגוף כבוי ולא מבזבז קלוריות, ואתה יוצא מנקודת הנחה שהנוסחאות לחישוב קלוריות הן מדויקות לחלוטין?
אולי יש הבדל של 100 קלוריות בלחץ בגלל ה"פעילות" בין מה שמשוער לבין מה שקורה בפועל, אבל ה-RMR שלך נותן לך השערה לפי רמת פעילות כזאת, אז אני לא הייתי מתייחס לזה בכלל
אם השעות הנוספות שאתה ער גורמות לך להיות רעב מעבר לרגיל אז אתה כן יכול לאכול איזה משהו קטן, לא יקרה לך שום דבר רע, אבל נסה שלא אם אתה יכול

• פותח/ת השרשור
מסכים איתך מאה אחוז, אבל השאלה האמיתית אם זה באמת 100 קלוריות באקסטרה 4-5 שעות ולא 300-500 שזה כבר הבדל די משמעותי

מסכים איתך מאה אחוז, אבל השאלה האמיתית אם זה באמת 100 קלוריות באקסטרה 4-5 שעות ולא 300-500 שזה כבר הבדל די משמעותי
רוב הסיכויים שלא, אלא אם אתה מתפרע בשעות האלה כמו אימון או 2

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית