הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עקבים עולים/נופל אחורה בסקוואט HB

fairytELLer

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
היי, כשאני מנסה לעשות סקוואט ריק או עם משקל נמוך, כשאני מתקרב למקביל אני מאבד איזון, ואני חייב לעלות עקבים למעלה אחרת אני נופל אחורה.
כשאר יש קצת משקל על המוט זה קורה פחות, אבל הטכניקה גרועה וזה בעצם הופך לשילוב בין HB ל- LB, בשביל שאני לא אפול אחורה. לא מצליח ככה להתקדם במשקלים, אז אני מעדיף לא לעשות בכלל סקוואטים באימון כרגע עד שאני אצליח לסדר את העניין.

הבנתי מקריאה בכל מיני מקומות שזה קשור לחוסר גמישות עקב (ankle dorsiflexion) ויש כל מיני פתרונות עם רצועות ומה לא. רציתי לדעת עם מישהו חווה את זה בעבר ואיך אם בכלל הצליח לתקן את המצב הזה.

תודה לעוזרים

לא חושב שהמקרה שלך דומה לשלי אבל לי זה קרה בהתחלה בגלל טכניקה לא נכונה, שניסיתי להתיישב מתחילת התנועה במקום לכופף ברכיים.
ניסית לעבוד על הטכניקה לפי זה:?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא חושב שהמקרה שלך דומה לשלי אבל לי זה קרה בהתחלה בגלל טכניקה לא נכונה, שניסיתי להתיישב מתחילת התנועה במקום לכופף ברכיים.
ניסית לעבוד על הטכניקה לפי זה:?

כן ניסיתי. זה עוזר אבל זה עובד רק ב- LB. כשאני מנסה HB זה לא עוזר.

• פותח/ת השרשור
מה לגבי זה:

מרגיש ש- LB מעמיס לי מידי על העמוד שדרה, מרגשי יותר נוח לעשות HB (כמובן חוץ מהבעיה של העקבים..).

ולגבי הסרטון, נראה מעניין. אשמח לשמוע ממישהו שניסה וזה עבד לו. לפי מה שהוא אומר כל PHASE לוקח שבועיים אז זה הרבה זמן של עבודה ויהיה מבאס אם בסוף זה אפילו לא יעזור..

יכול להיות שזו בעיה במנח כפות הרגליים, בלי סירטון יהיה מאוד קשה לדעת על מה מדובר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית