הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שורפי שומן וחומצת אמינו

• פותח/ת השרשור
אין הבדל, שניהם לא עושים כלום.
המשותף בין שניהם שהם מחטבים את הארנק.

אוקיי תודה רבה על המענה אבל יש לי שאלה לגבי חומצת אמינו באיזה מאכלים יש את החומצות האלה לפי מה שקראתי הם מאוד חיוניות ויש להם קשר כלשהו עם החלבון שאנחנו צורכים

אוקיי תודה רבה על המענה אבל יש לי שאלה לגבי חומצת אמינו באיזה מאכלים יש את החומצות האלה לפי מה שקראתי הם מאוד חיוניות ויש להם קשר כלשהו עם החלבון שאנחנו צורכים
בכל המאכלים שיש בהם חלבון.

מה ההבדל בכדורים בין חומצת אמינו לבין שורפי שומן ?
אין שום קשר בין הדברים, אלה 2 דברים שונים לחלוטין, ושניהם חסרי תועלת

כל מקור חלבון מלא מכיל מספיק BCAA

• פותח/ת השרשור
אין שום קשר בין הדברים, אלה 2 דברים שונים לחלוטין, ושניהם חסרי תועלת

כל מקור חלבון מלא מכיל מספיק BCAA

יש לי עוד שאלה עם תוכל לענות עליה בבקשה
אבקת חלבון של סופר אפקט מכילה קריאטין?

ורציתי לדעת לגבי שני אבקות מה עדיפה יותר סופר אפקט או EXTREME WHEY?

יש לי עוד שאלה עם תוכל לענות עליה בבקשה
אבקת חלבון של סופר אפקט מכילה קריאטין?
לא הייתי הולך על אבקת חלבון שיש בה קריאטין = אחוז חלבון נמוך. סה"כ קריאטין זה מוצר זול ומי גבינה יקר, לכן שאתה מחפש אבקה ומשלם עלה באזור ה-300 ש"ח לפחות שבאמת יהיה עם % חלבון ראוי.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי הולך על אבקת חלבון שיש בה קריאטין = אחוז חלבון נמוך. סה"כ קריאטין זה מוצר זול ומי גבינה יקר, לכן שאתה מחפש אבקה ומשלם עלה באזור ה-300 ש"ח לפחות שבאמת יהיה עם % חלבון ראוי.

תודה על המענה אחי אני לא מחפש עם קריאטין אני מחפש אבקה טובה בלי קריאטין ורציתי לדעת עם יש בסופר אפקט באבקת חלבון עם זה מכיל קריאטין וככה לעשות צורך השוואה בין EXTREME WHEY לבין סופר אפקט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית