הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם זה מספיק קלוריות??

צוריאל סלע

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם שוקל 91 בן 28 גובה 178 רוצה לרדת לכיוון ה80 קילו
כרגע אני אוכל סביב ה 50 גרם שומן 150 גרם פחמימה 130 גרם חלבון ו1500 קלוריות ליום ?
מתאמן 4 פעמים בשבוע כח+ארובי. האם זה תקין? האם זה מעט מדי? ואם זה כן מעט מדי האם זה מסוכן ? אשמח לתשובה מפורטת. תודה רבה.

נשמע מאוד מעט תחשב את ה bmr שלך ואז את ה rmr ולמטרת חיטוב תתחיל עם הורדה של מינוס 400 מהניטראלי ותראה איך מתקדם בהתאם לאט לאט תעלה את המינוס הקלורי אם לא מספיק.

דבר ראשון השומן שלך נמוך מדי, אתה צריך בערך 0.8-1 גרם לקילו
והקלוריות שלך נמוכות מאוד, בימי אימון אפילו יכול להגיע לגירעון של בערך 1000 קלוריות.
אם אתה מנסה לרזות, אז תוסיף בערך 300-400 קלוריות ביום ללא אימון, ועוד 200-300 בנוסף לזה בימים ללא אימון.
אם אתה מנסה להישאר בערך באותו המצב אז תוסיף עוד 400-500 קלוריות, ואם אתה מנסה להעלות במסת, שריר, אז לזה אתה צריך להוסיף עוד 500 קלוריות בערך.

TL;DR, אתה צריך לאכול יותר בלי קשר, ואם אתה מנסה לבנות עוד שריר אז אתה צריך לאכול כפול

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון השומן שלך נמוך מדי, אתה צריך בערך 0.8-1 גרם לקילו
והקלוריות שלך נמוכות מאוד, בימי אימון אפילו יכול להגיע לגירעון של בערך 1000 קלוריות.
אם אתה מנסה לרזות, אז תוסיף בערך 300-400 קלוריות ביום ללא אימון, ועוד 200-300 בנוסף לזה בימים ללא אימון.
אם אתה מנסה להישאר בערך באותו המצב אז תוסיף עוד 400-500 קלוריות, ואם אתה מנסה להעלות במסת, שריר, אז לזה אתה צריך להוסיף עוד 500 קלוריות בערך.

TL;DR, אתה צריך לאכול יותר בלי קשר, ואם אתה מנסה לבנות עוד שריר אז אתה צריך לאכול כפול
רשמתי אחי שאני מעוניין לרדת 11 קילו תקרא למעלה. והשאלה האם גרעון של 1000 קלוריות ביופ הוא כזה רע ?

רשמתי אחי שאני מעוניין לרדת 11 קילו תקרא למעלה. והשאלה האם גרעון של 1000 קלוריות ביופ הוא כזה רע ?
אה אוקי, לא שמתי לב
1000 זה יותר מדי, אתה כן תרזה מזה, אבל רוב הסיכויים המשקל יחזור אליך עם גירעון כל כך כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית