הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנון התקדמות באימונים

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
שלום..שלוש שאלות, תודה לעונים!..
התכנון התקדמות שקבעתי לעצמי הוא פעם בשבוע.
1) מה לצורך העניין יותר קשה, לעלות בחזרה לכל הסטים או במשקל 2.5 קילו לכל הסטים?
@.eliko b.e ,זכור לי שחשבת אחרת מהמסקנות במאמר שנתן לי חנן (במידה והבנתי את המאמר ואותך נכון) אשמח אם תגיב
2) אני כרגע מתקדם בכך שאני באימון אחד עולה חזרה ובאימון אחר יורד בחזרה אבל מוסיף משקל 2.5, האם דרך ההתקדמות שלי הגיונית בהתחשב בכך שזו התקדמות חד שבועית, לעשות הפוך או שיש שיטה עדיפה יותר?
3) אשמח אם תשתפו בשיטות אימון שאתם מכירים או במאמרים מומלצים לתכנון התקדמות שבועית או דו שבועיות.
תודה.

נערך לאחרונה:
אם תסתכל בלינק המצורף אתה תראה שהוספת חזרה יכול להיות יותר קשה או יותר קל מלהוסיף משקל, תלוי במשקל העבודה וטווח החזרות.
Predicting One-rep Max
לעלות מ 20 ל 22.5 בפרס, זה שונה מ 100 ל 102.5 וגם לעבור מ 5 ל 6 חזרות שונה מלעלות מ 12 ל 13.

אני חשבתי על זה פעם, מניח שזה לא לגמרי נכון כי יש גם הבדלים בין טווח חזרות של כוח וטווח סיבולת, ו"כוח" ביטוחי חזרות שונים.
בהנחה ואני עושה מתח עם 100 קילו(כולל משקל גוף) 5 חזרות, או 6 חזרות עם 90 קילו "הורדתי" עשר קילו משקל, שזה 10٪. מצד שני, חזרה אחת היא 20٪(עושה פי חמישית חזרות). ככה אני הייתי מחשב, אפילו שאני בספק שבן אדם שעושה 6 חזרות עם 90 קילו בטוח יצליח 5 עם 100

• פותח/ת השרשור
אם תסתכל בלינק המצורף אתה תראה שהוספת חזרה יכול להיות יותר קשה או יותר קל מלהוסיף משקל, תלוי במשקל העבודה וטווח החזרות.
Predicting One-rep Max
לעלות מ 20 ל 22.5 בפרס, זה שונה מ 100 ל 102.5 וגם לעבור מ 5 ל 6 חזרות שונה מלעלות מ 12 ל 13.

תודה!.
אז אם הבנתי נכון את המוצג, ככל שהמשקלים על המוט גודלים העליה בחזרה תהיה יותר ויותר קשה מעליה ב 2.5 קילו, לפחות בטווח שלי שהוא 5-6.

נערך לאחרונה:
התכנון ייקבע בהתאם לתוכנית שלך. לגבש תוכנית ואז בהתאם לתרגיל / משקל / טווח חזרות תקבע את התכנון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית