הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עד כמה לדעתכם המאמר הזה מדוייק?

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
אהלן חברים

אני כבר כמעט חודש בSs, מבצע את המורכבים בלבד-

סקוואט עם מוט
דדליפט
לחיצת כתפיים עם מוט
בנץ' פרס
מתח

אחרי כמעט 3 שנים שבהם הסתובבתי סביב הזנב של עצמי, הגעתי למדריך מסויים שלפיו אני הולך.
אני מרגיש די מחובר אליו כי הוא מתייחס לרזים/שחיפים כמוני.

רציתי בכל זאת לדעת את דעתכם עליו, למי שיהיה את הזמן והחשק לקרוא.

עלייה במסה ופיתוח גוף שרירי: איך העליתי 28 ק"ג? המדריך לשחיף • רגב אליה

אהלן חברים

אני כבר כמעט חודש בSs, מבצע את המורכבים בלבד-

סקוואט עם מוט
דדליפט
לחיצת כתפיים עם מוט
בנץ' פרס
מתח

אחרי כמעט 3 שנים שבהם הסתובבתי סביב הזנב של עצמי, הגעתי למדריך מסויים שלפיו אני הולך.
אני מרגיש די מחובר אליו כי הוא מתייחס לרזים/שחיפים כמוני.

רציתי בכל זאת לדעת את דעתכם עליו, למי שיהיה את הזמן והחשק לקרוא.

עלייה במסה ופיתוח גוף שרירי: איך העליתי 28 ק"ג? המדריך לשחיף • רגב אליה

אל תאכל כמו דינוזאור. תאכל הרבה.

אין שם שום בשורה חדשה שלא הכרת מקריאה בפורום.
קח בחשבון שנקודת ההתחלה שלו הייתה מאוד קיצונית.

אכילה בריאה עם דגש על חלבון ואימונים חזקים תקדם אותך. רק תוודא שאתה מסוגל לעמוד בזה ביחס להתחייבויות אחרות שיש לך בחיים

מאמר קצת ארוך לקרוא, אבל בהסתכלות על נקודות כלליות נראה שהוא מבין על מה הוא מדבר, מנסה לדבוק לעניין ולא לתפל, אז אני לא רואה סיבה שלא תקשיב לו

אחלה מאמר סה"כ.
יש את הנקודה שהוא אומר פעם בשבוע לקצץ באוכל כדי שהגוף לא יסתגל לכמות קלוריות גבוהה, שזה כמו לעשות העמסה בחיטוב רק ההפך. נשמע משהו הגיוני, מעניין אם יש כאן אנשים שניסו לעשות ככה (הייתי מנסה על עצמי אבל אני אנדומורף אז הבעיות שלי בנושא הן אחרות)

אחלה מאמר סה"כ.
יש את הנקודה שהוא אומר פעם בשבוע לקצץ באוכל כדי שהגוף לא יסתגל לכמות קלוריות גבוהה, שזה כמו לעשות העמסה בחיטוב רק ההפך. נשמע משהו הגיוני, מעניין אם יש כאן אנשים שניסו לעשות ככה (הייתי מנסה על עצמי אבל אני אנדומורף אז הבעיות שלי בנושא הן אחרות)
זאת נקודה שמייק לא הסכים לגביה, אבל יכול להיות שזה תורם פסיכולוגית

אחלה מאמר סה"כ.
הגוף לא נמצא באותו מצב כשאתה בפלוס כמו שאתה בגירעון, אז אני לא רואה איך זה משהו שיכול לעזור.
בגירעון ממושך יש נושא הגליקוגן, חוסר איזון ברמות הורמונליות והאטה במטאבוליזם.

אבל אני אנדומורף
כתבת את זה לפני או אחרי שהיית ביומנגס??
😛

זאת נקודה שמייק לא הסכים לגביה, אבל יכול להיות שזה תורם פסיכולוגית
הגוף לא נמצא באותו מצב כשאתה בפלוס כמו שאתה בגירעון, אז אני לא רואה איך זה משהו שיכול לעזור.
בגירעון ממושך יש נושא הגליקוגן, חוסר איזון ברמות הורמונליות והאטה במטאבוליזם.
טוב כנראה שלא כל מה שנשמע לי הגיוני הוא נכון 😃
כתבת את זה לפני או אחרי שהיית ביומנגס??
😛
אחרי, גם לאנדומורפים מגיע להנות מארוחות שחיתות 😆

@lasrix אחרי חודש ב SS, כמה הצלחת להתקדם במשקלי העבודה?
לאכול כמו 'דינוזאור' זה יעיל רק אם אתה מתקדם כמו דינוזאור. אם לדוגמא עלית בחודש 3 קילו במשקל גוף אבל רק 5 קילו בסקווט מ 70 ל 75, כנראה צברת בעיקר שומן.
אם בחודש הזה עלית מ 70 ל 100 זה סיפור אחר.

Back
למעלה תחתית