הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור LioRiX
  • פורסם בתאריך

LioRiX

משתמש פעיל
612
42
נק' מוניטין:
58
612
42
אז עברתי לא מזמן מ1x5 (עם 115 קג) ל3x5 (עם 95 קג), למען האמת הרבה יותר קל עכשיו. משום מה במהלך כל התרגיל הרגשתי כאבים בצד שמאל (אך ורק בצד שמאל) של הגב, יש מצב שזה כי חזרתי מהאחיזה המשולבת שהייתי עושה ב1x5 לאחיזה רגילה?

אני חושב כי יש לי כאבים שמה ולפי כל מאמן ששלאתי (מאמנים באונברסיטת תא ובאנדרגראונד) אני עושה סקוואט ודדליפט טוב
להמשיך לעשות סקוואט ודדליפט יעשה את העבודה
ואיך אתה יודע שאתה עושה טוב?

להמשיך לעשות סקוואט ודדליפט יעשה את העבודה
ואיך אתה יודע שאתה עושה טוב?
כתבתי כבר שאלתי מאמנים באונבריסטת תא (רובם שם ליפטרים חלק מתחרה (לפחות פעם) גם)
שאלתי מאמן באנגרגראונד אם אתה מכיר
ואני גם בודק את עצמי מבקש ממישהו לצלם אותי ומסתכל

כתבתי כבר שאלתי מאמנים באונבריסטת תא (רובם שם ליפטרים חלק מתחרה (לפחות פעם) גם)
שאלתי מאמן באנגרגראונד אם אתה מכיר
ואני גם בודק את עצמי מבקש ממישהו לצלם אותי ומסתכל
לא יודע כמה הייתי סומך על מאמני חדר כושר
ואת האנדרגראונד אני לא מכיר

זה מה שאני אומר אבל עדיין יש לי כאבים במייצבים (לפחות זה מה שכל הרופאים והמאמנים אמרו לי)
לדעתי הכאבים נובעים מאיך שאתה מרים, שאתה מושך בעיקר מהחזה ולא מכל הגב, ומההורדה האיטית, שמעמיסה יתר על המידה על הגב התחתון

לדעתי הכאבים נובעים מאיך שאתה מרים, שאתה מושך בעיקר מהחזה ולא מכל הגב, ומההורדה האיטית, שמעמיסה יתר על המידה על הגב התחתון
הפסקתי להוריד לאט מזמן ואני לא חושב שאני מרים מהחזה איך אפשר לוודא את זה למה לשים לב שאני יכול להגיד לך

הפסקתי להוריד לאט מזמן ואני לא חושב שאני מרים מהחזה איך אפשר לוודא את זה למה לשים לב שאני יכול להגיד לך
הכוונה בלהרים מהחזה היא שהחזה שלך עולה כמוביל של התנועה, ומעקם לך מעט את הגב

בוודאות לא קורה
(יכול להיות שאני עושה מילטרי לא טוב ומזה זה נגרם?)
עכשיו שמתי לב שלא אתה פרסמת את הסרטון טכניקה פה, אז תתעלם ממה שרשמתי
אתה יכול להעלות סרטון לבדיקה ואז נהיה בטוחים
ומיליטרי יכול לעשות כאבי גב, גם סרטון שלו אתה יכול להעלות

עכשיו שמתי לב שלא אתה פרסמת את הסרטון טכניקה פה, אז תתעלם ממה שרשמתי
אתה יכול להעלות סרטון לבדיקה ואז נהיה בטוחים
ומיליטרי יכול לעשות כאבי גב, גם סרטון שלו אתה יכול להעלות
לא רוצה לעלות סרטונים באינרטנט יש אפשרות לווצאפ או משהו בסגנון?

• פותח/ת השרשור

*אל דאגה הבגדים כובסו 😛
אוקיי אז עבר שבוע והפעם עשיתי 3x5 באחיזה רגילה עם 100 קג. הסרטון זה בעצם הסט הראשון, ניסיתי ליישם את מה שראיתי בסרטון של אלן, שהמוט יהיה קרוב לגוף גם בירידה עד שהוא עובר את הברכיים.

לשמחתי הכאבים עברו, אבל מה שמטריד אותי הוא הקושי באחיזה. נכשלתי בסט ה3, בעיקר כי כבר לא הצלחתי לאחוז באחיזה רגילה. אני לא רוצה להשתמש במשולבת כי אני מפחד שזה יחזיר את הפער בלאטס ואיתו את הכאבים.

-איך הטכניקה עכשיו?
-מה לעשות עם הבעיה באחיזה? עד כמה זה נורא אם אשתמש ברצועות?

לא רוצה לעלות סרטונים באינרטנט יש אפשרות לווצאפ או משהו בסגנון?
לצערי לא, אבל אין לך מה לדאוג לגבי העלאת סרטונים לאינטרנט

*אל דאגה הבגדים כובסו 😛
אוקיי אז עבר שבוע והפעם עשיתי 3x5 באחיזה רגילה עם 100 קג. הסרטון זה בעצם הסט הראשון, ניסיתי ליישם את מה שראיתי בסרטון של אלן, שהמוט יהיה קרוב לגוף גם בירידה עד שהוא עובר את הברכיים.

לשמחתי הכאבים עברו, אבל מה שמטריד אותי הוא הקושי באחיזה. נכשלתי בסט ה3, בעיקר כי כבר לא הצלחתי לאחוז באחיזה רגילה. אני לא רוצה להשתמש במשולבת כי אני מפחד שזה יחזיר את הפער בלאטס ואיתו את הכאבים.

-איך הטכניקה עכשיו?
-מה לעשות עם הבעיה באחיזה? עד כמה זה נורא אם אשתמש ברצועות?

תוריד את המבט, אל תסתכל קדימה בהרמה כי זה משבש לך את כל התנועה, לכל אורך ההרמה הראש צריך להתיישר עם הגוף.
לגבי האחיזה, תשתמש ברצועות במידת הצורך, ברגע שהאחיזה כבר מתעייפת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית