עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם החולצה במייצבים בגב התחתון מה לעשות?מחזקים את השריר בעזרת עבודה מבודדת, כמו חתירה עם דאמבלים לדוגמא, ועם עבודה משולבת, כמו דדליפט באחיזה רגילה ולא משולבת
מי אמר שיש לך חולשה שם?אם החולצה במייצבים בגב התחתון מה לעשות?
אני חושב כי יש לי כאבים שמה ולפי כל מאמן ששלאתי (מאמנים באונברסיטת תא ובאנדרגראונד) אני עושה סקוואט ודדליפט טובמי אמר שיש לך חולשה שם?
להמשיך לעשות סקוואט ודדליפט יעשה את העבודהאני חושב כי יש לי כאבים שמה ולפי כל מאמן ששלאתי (מאמנים באונברסיטת תא ובאנדרגראונד) אני עושה סקוואט ודדליפט טוב
כתבתי כבר שאלתי מאמנים באונבריסטת תא (רובם שם ליפטרים חלק מתחרה (לפחות פעם) גם)להמשיך לעשות סקוואט ודדליפט יעשה את העבודה
ואיך אתה יודע שאתה עושה טוב?
לא יודע כמה הייתי סומך על מאמני חדר כושרכתבתי כבר שאלתי מאמנים באונבריסטת תא (רובם שם ליפטרים חלק מתחרה (לפחות פעם) גם)
שאלתי מאמן באנגרגראונד אם אתה מכיר
ואני גם בודק את עצמי מבקש ממישהו לצלם אותי ומסתכל
כמה מאלה שכתבו מאמרים בקילוגרם אימנו שמה...(אולי עדיין מאמנים )לא יודע כמה הייתי סומך על מאמני חדר כושר
ואת האנדרגראונד אני לא מכיר
אז עליהם אפשר יותר לסמוךכמה מאלה שכתבו מאמרים בקילוגרם אימנו שמה...(אולי עדיין מאמנים )
זה מה שאני אומר אבל עדיין יש לי כאבים במייצבים (לפחות זה מה שכל הרופאים והמאמנים אמרו לי)אז עליהם אפשר יותר לסמוך
לדעתי הכאבים נובעים מאיך שאתה מרים, שאתה מושך בעיקר מהחזה ולא מכל הגב, ומההורדה האיטית, שמעמיסה יתר על המידה על הגב התחתוןזה מה שאני אומר אבל עדיין יש לי כאבים במייצבים (לפחות זה מה שכל הרופאים והמאמנים אמרו לי)
הפסקתי להוריד לאט מזמן ואני לא חושב שאני מרים מהחזה איך אפשר לוודא את זה למה לשים לב שאני יכול להגיד לךלדעתי הכאבים נובעים מאיך שאתה מרים, שאתה מושך בעיקר מהחזה ולא מכל הגב, ומההורדה האיטית, שמעמיסה יתר על המידה על הגב התחתון
הכוונה בלהרים מהחזה היא שהחזה שלך עולה כמוביל של התנועה, ומעקם לך מעט את הגבהפסקתי להוריד לאט מזמן ואני לא חושב שאני מרים מהחזה איך אפשר לוודא את זה למה לשים לב שאני יכול להגיד לך
בוודאות לא קורההכוונה בלהרים מהחזה היא שהחזה שלך עולה כמוביל של התנועה, ומעקם לך מעט את הגב
עכשיו שמתי לב שלא אתה פרסמת את הסרטון טכניקה פה, אז תתעלם ממה שרשמתיבוודאות לא קורה
(יכול להיות שאני עושה מילטרי לא טוב ומזה זה נגרם?)
לא רוצה לעלות סרטונים באינרטנט יש אפשרות לווצאפ או משהו בסגנון?עכשיו שמתי לב שלא אתה פרסמת את הסרטון טכניקה פה, אז תתעלם ממה שרשמתי
אתה יכול להעלות סרטון לבדיקה ואז נהיה בטוחים
ומיליטרי יכול לעשות כאבי גב, גם סרטון שלו אתה יכול להעלות
מי בדק לך שם את הטכניקה? נתנאל בדק?זה מה שאני אומר אבל עדיין יש לי כאבים במייצבים (לפחות זה מה שכל הרופאים והמאמנים אמרו לי)
לצערי לא הוא כבר לא מאמן שמהמי בדק לך שם את הטכניקה? נתנאל בדק?
לצערי לא, אבל אין לך מה לדאוג לגבי העלאת סרטונים לאינטרנטלא רוצה לעלות סרטונים באינרטנט יש אפשרות לווצאפ או משהו בסגנון?
*אל דאגה הבגדים כובסו 😛
אוקיי אז עבר שבוע והפעם עשיתי 3x5 באחיזה רגילה עם 100 קג. הסרטון זה בעצם הסט הראשון, ניסיתי ליישם את מה שראיתי בסרטון של אלן, שהמוט יהיה קרוב לגוף גם בירידה עד שהוא עובר את הברכיים.
לשמחתי הכאבים עברו, אבל מה שמטריד אותי הוא הקושי באחיזה. נכשלתי בסט ה3, בעיקר כי כבר לא הצלחתי לאחוז באחיזה רגילה. אני לא רוצה להשתמש במשולבת כי אני מפחד שזה יחזיר את הפער בלאטס ואיתו את הכאבים.
-איך הטכניקה עכשיו?
-מה לעשות עם הבעיה באחיזה? עד כמה זה נורא אם אשתמש ברצועות?