הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סדר עבודה לפי קבוצות שרירים?

בנימין

משתמש מתחיל
62
10
נק' מוניטין:
12
62
10
אם נגיד יש לי אימון A חזה רגליים יד קדמית, האם זה בסדר לעשות לדוגמה 3 סטים של יד קדמית ואז לעשות קצת רגליים ולחזור ליד קדמית?
לאו דווקא ספציפית על השרירים האלה אלא יותר בכללי

עדיף לשמור אנרגיה לתרגילים המורכבים יותר, במיוחד אם השרירים הקטנים יותר משמשים כשרירי עזר בתנועה (למשל לא תעשה יד אחורית לפני בנצ'), אבל ברגע שאתה כבר יותר מתקדם ויש לך קיבולת אימון גבוהה, אתה יכול לעשות סופר-סט של תנועות אנטגוניסטיות בכיף (כמו חתירה עם בנצ')

• פותח/ת השרשור
עדיף לשמור אנרגיה לתרגילים המורכבים יותר, במיוחד אם השרירים הקטנים יותר משמשים כשרירי עזר בתנועה (למשל לא תעשה יד אחורית לפני בנצ'), אבל ברגע שאתה כבר יותר מתקדם ויש לך קיבולת אימון גבוהה, אתה יכול לעשות סופר-סט של תנועות אנטגוניסטיות בכיף (כמו חתירה עם בנצ')

נראה לי שלא הבנת את השאלה שלי, או שאני לא הבנתי את התשובה.
התכוונתי נגיד אני בסוף האימון כבר, עשיתי בנץ' ושאר תרגילי חזה, התחלתי יד קדמית לצורך העניין נגיד שעשיתי 3 סטים curls והידיים שלי גמורות אז אני רוצה לעשות תרגיל רגליים/בטן אחד ורק אז להמשיך עם היד קדמית. האם זה תקין?

נראה לי שלא הבנת את השאלה שלי, או שאני לא הבנתי את התשובה.
התכוונתי נגיד אני בסוף האימון כבר, עשיתי בנץ' ושאר תרגילי חזה, התחלתי יד קדמית לצורך העניין נגיד שעשיתי 3 סטים curls והידיים שלי גמורות אז אני רוצה לעשות תרגיל רגליים/בטן אחד ורק אז להמשיך עם היד קדמית. האם זה תקין?
אפשר לעשות את זה, אבל כמו שאמרתי מקודם, אם אתה עושה יד קדמית, וזה מפריע לך לעשות תרגיל מורכב, אז יותר חשוב שתעשה את המורכב, אבל אם הוא לא אז אין בעיה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית