הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ באיזה גיל כדאי להתחיל?

• פותח/ת השרשור prex
  • פורסם בתאריך

prex

משתמש מתחיל
68
1
נק' מוניטין:
-30
68
1
לא מצאתי שום מקום שאפשר להתייעץ, לדבר על הנושא הזה וסוף סוף מצאתי, אז אני מקווה שיעזרו לי פה..
אני בן 17, מתאמן שנה ואני מעוניין להתחיל להתחרות בגיל 19.

עד אז אני רוצה לקרוא וללמוד על הנושא, לפי הגיון כנראה שלכל מטרה צריך חומר שונה ומינון שונה..
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בפרטי עם העניין, אגיד לו את המטרה העיקרית שלי ואם הוא יוכל להסביר לי קצת יותר ולתת לי כיוון אני אשמח ..
תודה למי שעוזר

לדעתי לא כדאי אפילו לחשוב על זה לפני גיל 23. חוץ מזה שזה זמן שבו תוכל להתקדם מעולה בלי שום חומרים.

אם זה היה תלוי בי, הייתי מבטל מיידית את קטגוריית נוער בכל איגוד ובכל מדינה. ילדים בני 15 כבר מתחילים לקחת כדי לעלות על במה בגיל 16. גם לקחת בגיל 17 או 18 ומבחינתי אפילו 20 זה מוקדם ומוגזם.

חשוב שתלמד את התחום לאט ובזהירות טרם השימוש ותיאזר בסבלנות. סיים תיכון, תעשה צבא, תטייל קצת, תחשוב מה ללמוד ורק אז תחשוב אם בכלל אתה רוצה לבצע סייקל. ועד אז צבור ידע ופרקטיקה בתזונה ואימונים, כי חומרים זה לא תחליף למה שמסביב

• פותח/ת השרשור
אם זה היה תלוי בי, הייתי מבטל מיידית את קטגוריית נוער בכל איגוד ובכל מדינה. ילדים בני 15 כבר מתחילים לקחת כדי לעלות על במה בגיל 16. גם לקחת בגיל 17 או 18 ומבחינתי אפילו 20 זה מוקדם ומוגזם.

חשוב שתלמד את התחום לאט ובזהירות טרם השימוש ותיאזר בסבלנות. סיים תיכון, תעשה צבא, תטייל קצת, תחשוב מה ללמוד ורק אז תחשוב אם בכלל אתה רוצה לבצע סייקל. ועד אז צבור ידע ופרקטיקה בתזונה ואימונים, כי חומרים זה לא תחליף למה שמסביב

לדעתי לא כדאי אפילו לחשוב על זה לפני גיל 23. חוץ מזה שזה זמן שבו תוכל להתקדם מעולה בלי שום חומרים.

אני לא רוצה לקחת את התחום הזה כתחביב בנוסף לעבודה, יש לי מטרה וכל יום אני נותן מעצמי 110% בתזונה ובאימונים בשביל להגיע למטרה שלי בסופו של דבר,
רואה תוצאות מצוינות אבל אני לא טיפש, אני יודע שבשביל המטרה שלי אצטרך שימוש בחומרים בגיל מסוים ואני רוצה להגיע אליה עד גיל 24-25.
וכדי לבנות לעצמי שם וניסיון אני רוצה להתחיל מגיל 19-20..

• פותח/ת השרשור
לקחת לפני 23-25 זה רעיון רע, זה יפגע בגוף שלך ברמות קשות
אוקי, תוכל לפחות לעזור לי בעניין המטרה? איזה חומרים כן אצטרך לקחת ובאיזה מינון בשביל להגיע אל המטרה הזאת? אני אחליט באיזה גיל לקחת (כמובן שלא עכשיו זה מוקדם מאוד).

• פותח/ת השרשור
הוא לא יכול
למה לא? סהכ קצת הסבר על סוגי חומרים ומינונים
הוא לא יכול
"בפורום סטרואידים ותרופות תוכלו לקבל מענה ומידע לגבי כל סוגי הסטרואידים הקיימים."
זה מה שרשום מתחת לשם של הפורום, נראה לי לגטימי שיענו לי לא?

אני לא רוצה לקחת את התחום הזה כתחביב בנוסף לעבודה, יש לי מטרה וכל יום אני נותן מעצמי 110% בתזונה ובאימונים בשביל להגיע למטרה שלי בסופו של דבר,
רואה תוצאות מצוינות אבל אני לא טיפש, אני יודע שבשביל המטרה שלי אצטרך שימוש בחומרים בגיל מסוים ואני רוצה להגיע אליה עד גיל 24-25.
וכדי לבנות לעצמי שם וניסיון אני רוצה להתחיל מגיל 19-20..
הרבה אומרים לעצמם שהם לא יקחו את זה כתחביב, אלא כעבודה בפני עצמה. ופה הטעות מתחילה. בעיני, נער בן 17 שלא יודע הרבה על העולם מעבר למה שמעניין אותו, לא צריך לפזול לכיוון שימוש בסטרואידים. גם אם ממש תתעקש ותרצה לעשות זאת בבטחה, ברגע שמצהירים על "תחרות", זה כבר הופך את העניין לאינטנסיבי, מורכב ומסוכן.

אפשר לפרוס בפנייך המון מידע, אבל פה דווקא אתה זה שנמדד - גש וחקור את הנושא. בפורום יש מלא פוסטים עם מידע רב. תגובות, התייעצויות, שאלות ומה לא. שום דבר אינו דחוף במצבך, אז קח את הזמן לעניין הזה

למה לא? סהכ קצת הסבר על סוגי חומרים ומינונים

"בפורום סטרואידים ותרופות תוכלו לקבל מענה ומידע לגבי כל סוגי הסטרואידים הקיימים."
זה מה שרשום מתחת לשם של הפורום, נראה לי לגטימי שיענו לי לא?
שום בן אדם שפוי לא ירשום לקטין איך להשתמש בחומרים אסורים.

רוב הילדים בני 18 במכללות הטובות שמשחקים פוטבול מזריקים.
אני לא אוהב שאמרת תטייל בחו''ל תעביר את כל החיים שלך ותתחיל להזריק בגיל 202
טוב לך בגיל 20? תזריק בגיל 20. אני לא מאמין שיש עד כדי כך הבדל בין גיל 20 ל23, על גיל 18 עוד אפשר להתווכח יש כאלה שעוד בגיל ההתבגרות
לקחת לפני 23-25 זה רעיון רע, זה יפגע בגוף שלך ברמות קשות
אתה סתם זורק דברים לאוויר

• פותח/ת השרשור
טוב לך בגיל 20? תזריק בגיל 20. אני לא מאמין שיש עד כדי כך הבדל בין גיל 20 ל23, על גיל 18 עוד אפשר להתווכח יש כאלה שעוד בגיל ההתבגרות

מסכים איתך, לא תכננתי להזריק ב18, תכננתי להתחיל ב19-20 ולהתחרות, כמובן שתחרויות לא יהיו מקור הפרנסה שלי, אשתמש בזה בשביל לצבור לעצמי ידע נסיון ושם, אני מעוניין גם ללמוד תזונה ופיזיותרפיה , ובקיצור יש לי מטרות גבוהות ואני שואף גבוה, לא אתחיל לפרט כי ברור שתסתכלו ותגידו "עוד חי בסרט", אבל למה לא לשאוף גבוה? למה לא לנסות? כי יש סיכוי שאכשל? גם מכישלון קמים.

סהכ ביקשתי קצת מידע על סוגי חומרים,מינון, והשפעות חיוביות (את השליליות כבר קראתי הרבה)

אם אתה מדבר על מכללות באמריקה אז חלקם בפני קריירה חבל על הזמן בפוטבול או בייסבול. אז הם מוותרים על הבריאות.
פה המקרה שונה לחלוטין, ילד בן 17 שרוצה להתחרות בגיל 19 בספורט שאין לו עתיד כלשהו. במיוחד במדינה שחוץ ממשחקי כדור אין עתיד לשום ספורט.
בשביל גביע וקופסא של חלבון לגרום נזק למערכת הורמונלית , זה באמת גאוני.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מדבר על מכללות באמריקה אז חלקם בפני קריירה חבל על הזמן בפוטבול או בייסבול. אז הם מוותרים על הבריאות.
פה המקרה שונה לחלוטין, ילד בן 17 שרוצה להתחרות בגיל 19 בספורט שאין לו עתיד כלשהו. במיוחד במדינה שחוץ ממשחקי כדור אין עתיד לשום ספורט.
ומי אמר שתיכננתי להתחרות כאן?
וכשאני אומר שאני רוצה להתחרות אני לא חושב על הפרס המסכן שאקבל ממקום ראשון/שני וכ'ו..
אני חושב בעיקר על הנסיון שאקבל מזה, הדלתות שזה יפתח לי, הפרסום שיש מצב שאקבל מזה,
והדגשתי את היש מצב כי בכל זאת זה כבר קשור גם למזל שלי, אף אחד לא יודע מה יהיה ואני לוקח הכל בחשבון, גם אם יכירו אותי אחרי התחרויות וגם אם לא יכירו אותי. אני מאמין שאף פיטנס מודל מוכר היום לא ידע שהוא הולך להתפרסם בעתיד, אולי שאף לזה (כמוני) אבל לא ידע.
ואני ממש מעדיף ללכת אחרי המטרה שלי ולקחת סיכוי שאכשל בזה מאשר לא לנסות בכלל.

ומי אמר שתיכננתי להתחרות כאן?
מי אמר שכול העולם מחכה רק לך שתבוא ותהיה אלוף?
יש לך סופר גנטיקה?
יש לך המון כסף להכנות לתחרויות?
אתה סך הכול מתאמן שנה.
תלמד, תעשה צבא, תעשה תואר ובמקביל תתאמן. אם תראה שאתה טוב בזה והולך לך טוב- אז תכנס לתחרויות , חומרים.

אני לא בעד להזריק בגיל 18 אבל הוא נכנס לפרופורציה גם בגיל 23 זה לא ויטמין

• פותח/ת השרשור
מי אמר שכול העולם מחכה רק לך שתבוא ותהיה אלוף?
יש לך סופר גנטיקה?
יש לך המון כסף להכנות לתחרויות?
אתה סך הכול מתאמן שנה.
תלמד, תעשה צבא, תעשה תואר ובמקביל תתאמן. אם תראה שאתה טוב בזה והולך לך טוב- אז תכנס לתחרויות , חומרים.
לא יודע איך הגעת למסקנה שאני חושב שכל העולם מחכה רק לי, אבל תקרא שוב את מה שכתבתי.
אני שואף לזה ואני לא רואה סיבה למה לא ללכת על זה עד הסוף, למה? כי יכול להיות שלא אצליח ? יכול להיות שלא ילך לי?
אם הפחד מכישלון עוצר אותך מלהגיע למטרות שלך אז אתה בבעיה, לא אני.
מה גם שלא התכוונתי להזריק מחר, אני מתכוון להתאמן עוד שנתיים טבעי ובגיל 19-20 להתחיל להתחרות במן פיזיק, אם אראה שהגנטיקה שלי מאפשרת לי להגיע למקומות מכובדים גם טבעי אז למה לא, אבל למטרה הסופית שלי בסופו של דבר אזדקק לחומרים..

ובנוגע לכסף, אל תדאג, אני לא התכוונתי לשבת על התחת שלי כל היום לישון להתאמן ולאכול, התכוונתי גם לשלב עבודה עם זה (עבודה שקשורה לעולם הזה שתאפשר לי לשלב את התזונה האימונים והעבודה ביחד בלי הפרעה) - לחסוך כסף, להשקיע בזה וכשיגיע הזמן אני אלך להתחרות, עד אז אני גם מאוד רוצה ללמוד על החומרים כדי לא להגיע למצב שזהו, התאמנתי 3 שנים טבעי, הגעתי לרמה מכובדת ואני רוצה להתחיל להתחרות ולקחת אבל לא יודע שיט על העניין הזה.
אז למה שלא תעזרו לי עם זה? סהכ רוצה ללמוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית