הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון הבדלים בערכים תזונתיים

אוסנת

משתמש מתחיל
71
1
נק' מוניטין:
1
71
1
אם נגיד בחלווה ללא סוכר או חטיף אנרגיה יש 9 אחוז שומן ו4 גרם סוכרים ולעומת זאת במיני חטיף שוקולד יש 3.4 גרם סוכר ותשע אחוז שומן. זה יהיה משנה אם אני אוכל את השוקולד במקום בחלווה או בחטיף אנרגיה? או שזה אותו דבר כי זה אותם ערכים.. או שכן זה משנה ״ויותר ישמין״?

אוסנת אני שוב אגיד את זה, אין כזה דבר יותר ופחות משמין בהבדלים קטנים כל כך, זה שתשימי שם מרכאות לא משנה את השאלה, והשאלה הזאת חסרת תכלית בפני עצמה, כל זה ישנה רק אם את אוכלת כמויות גדולות מאוד של האופציות שאת רושמת
בחטיפי שוקולד האלה, גם אם תאכלי 10 כאלה, אלה עדיין יהיו רק 34 גרם פחמימה, לא מעט אבל גם לא הרבה
ואי אפשר להשוות גרמים לאחוזים, אלה לא יחידות מידה שוות, אם בחלווה ובשוקולד יש בשניהם 9% שומן וגרם פחמימה כמעט שווה, אבל בשביל כמויות שונות (נגיד בשביל 100 גרם חלווה ו-200 גרם שוקולד), אז בשוקולד יש פי 2 יותר שומן וכמות פחמימה שווה.
לשניהם יש פוטנציאל לגרום לך להשמין בצורה שווה, מבחינת מה יותר בריא, אני חושב שהחלווה תהיה האופציה הבריאה יותר, אבל בכמויות כל כך קטנות זה כל כך לא משנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית