הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב RMR

אנונימי7797

משתמש מתחיל
217
14
נק' מוניטין:
62
217
14
ראיתי שיש הרבה דרכים לחישוב RMR ובכל דרך יוצא לי משהו אחר.
אשמח אם תחשבו לי את הRMR או שתגידו לי מה הדרך המדויקת ביותר לחישובו.

נתונים:
משקל - 70 ק''ג
גיל - 15
מין - זכר

@Daniel Barack
@Mike

אני מניח שאתה מתכוון ל-BMR.
RMR זו ההוצאה האנרגטית במנוחה מוחלטת

הדרך המדוייקת ביותר לחישוב ה-BMR, היא לשמור על משקל גוף למשל שבועיים-שלושה, וכן גם על אורח חיים יחסית זהה (אותה הפעילות הגופנית ויתר פעילויות היום). צריך לחשב את כמות הקלוריות שאתה צורך בימים הללו, וזה יהיה בערך הנייטרלי שלך

• פותח/ת השרשור

הדרך המדוייקת ביותר לחישוב ה-BMR, היא לשמור על משקל גוף למשל שבועיים-שלושה, וכן גם על אורח חיים יחסית זהה (אותה הפעילות הגופנית ויתר פעילויות היום). צריך לחשב את כמות הקלוריות שאתה צורך בימים הללו, וזה יהיה בערך הנייטרלי שלך
תודה ועוד שאלה - במסה/חיטוב, הפלוס/המינוס הקלורי הוא לא מהRMR?

הפורטל קצת מבלבל אבל בעיקרון RMR וBMR זה אותו הדבר, ומה שתיארת זה תחזוקה/TDEE.

The Energy Balance Equation : Bodyrecomposition

זה צריך להיות בהתאם לתחזוקה כמו שאמרו לך, הכמות קלוריות שאם תכניס באופן יומי המשקל שלך ישאר בדיוק אותו דבר(ברור שזה משתנה מיום ליום בהתאם לפעילות האירובית וכו')

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית