עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל יש בעיה מסוימת שעד שאני יעבוד על גמישות לעשות עם זה?תנסה לעבוד על גמישות, לא חושב שזה טוב להיות תלוי במשהו.
אוקי תודה מה זה אומר בדיוק להיזהר מה אני אמור לעשות בדיוק.עדיף שלא, אבל אם זה זמני עד שתקנה נעליים מוגבהות אז בסדר, רק תיזהר
כף הרגל זה הבסיס שלך לסקוואט, אם היא לא על משטח יציב, אתה לא יציבאוקי תודה מה זה אומר בדיוק להיזהר מה אני אמור לעשות בדיוק.
ויש לך המלצה לאיזה נעל בדיוק?
זה לא קשור כל כך ליציבות זה קשור לזה שכנראה אני לא גמיש במיוחד ולא מצליח לרדת למקבילתנסה להוריד את המוט על השכמות ולא על הצוואר... הרבה עושים ככה ולא מצליחים להיות יציבים ... (בתור אחד שגם לא יכל בלי ה2.5 )
בלי משקל / מוט ריק / 40 קילו אתה יכול לשבור מקביל?זה לא קשור כל כך ליציבות זה קשור לזה שכנראה אני לא גמיש במיוחד ולא מצליח לרדת למקביל
אז המשקל לא אמור לשנות. תמשיך לתרגל עם משקל נמוך. תעלה סרטוןבלי משקל בכלל ובלי משהו על הגב אין לי בעיה לשבור מקביל
זה לא מומלץ מבחינת בטיחות. אל תחפש פתרונות קלים, זה רק יתקיים אותך בהמשךנראלי שאני פשוט ימשיך עם הפלטות בעקבים עד שאקנה נעל שמתאימה
לי אישית זה עזר... לא להסתכל על עצמך במראה אלא מטר שתיים ממך לרצפה... להניח בlow bar (על השכמות)ושיפוע של 30-45° עם כפות הרגלייםזה לא קשור כל כך ליציבות זה קשור לזה שכנראה אני לא גמיש במיוחד ולא מצליח לרדת למקביל
אם זה המצב אז כנראה שהטכניקה שלך לא מספיק טובה, והגבהה זה לא בהכרח מה שאתה צריך, אתה צריך לתרגל עם משקלים נמוכים יותרבלי משקל בכלל ובלי משהו על הגב אין לי בעיה לשבור מקביל
זה באמת לא המצב תירגלתי מלא פעמים עם משקלים נמוכים וזה פשוט לא עבד לא הייתי יכול לרדת בכלל לדיפאם זה המצב אז כנראה שהטכניקה שלך לא מספיק טובה, והגבהה זה לא בהכרח מה שאתה צריך, אתה צריך לתרגל עם משקלים נמוכים יותר
לא הבנתי, במשקלים נמוכים אתה יכול לרדת יותר או לא?זה באמת לא המצב תירגלתי מלא פעמים עם משקלים נמוכים וזה פשוט לא עבד לא הייתי יכול לרדת בכלל לדיפ
עוד משהו שאני עושה עם הפלטות אני מרגיש יציב לגמרי גם במשקלים כבדים ככה שאני לא מרגיש בעיה רק רציתי לשאול פה אם זה לא יעשה איזה נזק לבירכיים או משהו כזה
רק עם משקל גוף אני יכול לרדת וגם אז אני לא הכי יציב בגלל זה רציתי להמשיך לעבוד עם הפלטות בינתיים לעשות משהו כדי לשפר את זה ולקנות את הנעלייםלא הבנתי, במשקלים נמוכים אתה יכול לרדת יותר או לא?
ומזיק בפני עצמו זה לא, אבל זה מסוכן
אז אם בכל משקל אתה לא יכול לרדת כמו שצריך אז יכול להיות באמת שאתה צריך נעליים עם הגבההרק עם משקל גוף אני יכול לרדת וגם אז אני לא הכי יציב בגלל זה רציתי להמשיך לעבוד עם הפלטות בינתיים לעשות משהו כדי לשפר את זה ולקנות את הנעליים
אפשר לעשות משהו עם זה מתיחות או משהואז אם בכל משקל אתה לא יכול לרדת כמו שצריך אז יכול להיות באמת שאתה צריך נעליים עם הגבהה