הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לבוש צנוע בחדר בכושר

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
גופיית ספורט בחדר כושר? לא בי-ם

דעתכם ?

בתור אחד שמתאמן שם מדי פעם, רק אציין שהחדר כושר פתוח גם בשבת.
כלומר, הדתיים שבוחרים להתאמן שם מודעים לזה שהחדר כושר לא בדיוק בקו השקפתם הדתית.

לגבי בנים שלדעתם זה מוצדק וזה לא קשור לדת, רק קחו בחשבון שזה מקביל לגמרי לכך שלא יאפשרו לכם להגיע עם ״גופיית בילדינג״ או ״מכנס רץ-מהר״ .

הביגוד החדש של "ענדאאר עארמור שליטא"

original.jpg

מתי כבר דתיים יבינו שקיום אורח חיים דתי זה החלטה אך ורק שלהם ואנחנו החילוניים לא צריכים להסתגל לאורח החיים שלהם או בלשון העם ״לכבד״ אותם , לא מאמין שאנחנו בשנת 2017 ונושא הכפייה הדתית עדיין מהווה בעיה מרכזית בישראל.

מתי כבר דתיים יבינו שקיום אורח חיים דתי זה החלטה אך ורק שלהם ואנחנו החילוניים לא צריכים להסתגל לאורח החיים שלהם או בלשון העם ״לכבד״ אותם , לא מאמין שאנחנו בשנת 2017 ונושא הכפייה הדתית עדיין מהווה בעיה מרכזית בישראל.
ITS THE CURRENT YEAR!!!

בתור חילוני "כבד" אני מגנה את זה בכל תוקף וברור שכפייה דתית זה משהו שחייב להיפסק כבר.

אבל

אני לא בעד אימון בטופ אצל נשים, כמו שאני לא בעד אימון של גברים עם הפטמות בחוץ או עם בגד ים.... תרבות די נוראית ואני מצטער על הסאחיות פשוט קשה לי לראות בעיקר את בנות ה14-16 בלבוש שלא היה מבייש דוגמניות הלבשה תחתונה, מסתובבות כאילו זה תקין.

עריכה:
כמובן שאני מדבר נטו על טופ ולא על גופיות.

מבין מה שאתה אומר, אך כל עוד אנו כחברה מאשרים לבוש חשוף מכך בחוף הים או בבריכה(שבמקרה של חדר כושר יכולה להיות פחות מ100מ' ממנו), שלטי חוצות המציגות תמונות של הלבשה תחתונה או פרסומות לבשמים המציגות גברים בתחתונים, זה מאוד צבוע וכופה לאסור בחדר כושר האמור לשרת את כלל האוכלוסיות לבוש מסויים, בטח ובטח שחברתית הוא כן לבוש נהוג לאותו המקום והפעילות

הם טוענים שזה מסיח את דעתם ? סתם תירוצים, אני תמיד מתאמנת בטייץ ארוך וחולצה הכי רגילה שיש (לא חשופה בכלל) ועדיין מסתכלים במבט כאילו מי יישמע אני מתאמנת בלבוש מינימלי.
מי שלא יכול להתאפק יסתכל על אלו שמתאמנות בבגדים רגילים באותה מידה בדיוק כמו אלו שמתאמנות בקצר ממש.

כן מסכימה שאלו שבאות להתאמן בטופ ומכנס שנראה יותר כמו תחתון זה בשביל תשומת לב, זה הכי לא נוח להתאמן בלבוש הזה כשכל שנייה צריך לסדר אותו.

אני לא דתי או משהו אבל אני מסכים עם ההחלטה, אף אחד לא אמר להם ללבוש בגדים ארוכים בסך הכול ביקשו לבוש מינימלי, החתיכת בד על הבטן של הנשים תשנה להן את האימון? זה מה שיגרום לאותן נשים להזיע פחות? שיבואו עם גופיות אף אחד לא אמר שזה אסור או שיעשו 3 ימים בשבוע שהחוק הזה חל ובשאר הימים היה אפשר לבוא עם זה וככה כולם היו מרוצים

אני גבר שאוהב נשים אבל וואלה שאני מתאמן לא נעים לי להסתובב בחדר כושר עם שדופוקת לך מבט כאילו הן הולכות לרצוח אותך רק כי בטעות הסתובבת אלהן

מקומות ציבוריים צריכים להכליל את כלל הציבור, שכולל גם את הציבור החרדי/מסורתי, לכן במקומות האלה ההחלטה נכונה.
מקומות פרטיים יכולים להחליט בעצמם לאיזה קהל יעד הם פונים,יש מספיק חדרי כושר למי שלא מתאים אחד מסויים.

זה כמו הסיפור עם PLANET FITNESS בארה"ב,שאסור לעשות דדליפט ולצעוק, אז סבבה,מקום פרטי ומי שלא רוצה להתאמן שם שלא יתאמן,יש מספיק חדרי כושר אחרים שכן.
למי שההחלטה הזאת מפריעה יכול בכיף להחליף חדר כושר.

• פותח/ת השרשור
מקומות ציבוריים צריכים להכליל את כלל הציבור, שכולל גם את הציבור החרדי/מסורתי, לכן במקומות האלה ההחלטה נכונה.
מקומות פרטיים יכולים להחליט בעצמם לאיזה קהל יעד הם פונים,יש מספיק חדרי כושר למי שלא מתאים אחד מסויים.

זה כמו הסיפור עם PLANET FITNESS בארה"ב,שאסור לעשות דדליפט ולצעוק, אז סבבה,מקום פרטי ומי שלא רוצה להתאמן שם שלא יתאמן,יש מספיק חדרי כושר אחרים שכן.
למי שההחלטה הזאת מפריעה יכול בכיף להחליף חדר כושר.
זה בערך החדר כושר היחידי שפתוח בשבת ומזוהה עם קהל חילוני ברובו.
אז למה שמי שלא מתאים לו מה שהיה עד היום, ילך הוא בעצמו לחפש חדר כושר אחר ?

כי זאת החלטת ההנהלה.
תבנה חדר כושר נטורליסטי בלי בגדים בכלל, לא תראה שם חרדים.

למה אתם לוקחים את זה למקום של "הדתה"? אם היו מחייבים לבוש צנוע הייתי מבין את מה שאתה אומר אבל הם בסך הכול אסרו חזיות ספורט, עדיין מותר להתאמן שם בגופיות ומכנסיים קצרים
לפי התשובה של מנהל המקום זה לא עניין של נסיון להפוך את החדר כושר הזה למקום דתי וצנוע אלה למקום שהיה יותר נוח לכולם להתאמן ואני מסכים עם זה באלף אחוז ואני ממש לא דתי

לא מבין איך אתם מצדדים בטענות המפגרות האלה.
לא טוב לכם איך שמישהי התלבשה? אל תסתכלו.
היא לא כופה את הלבוש שלה עליכם, אל תכפו את שלכם עליה (או עליו, למרות שזה פחות קורה).

לא מבין איך אתם מצדדים בטענות המפגרות האלה.
לא טוב לכם איך שמישהי התלבשה? אל תסתכלו.
היא לא כופה את הלבוש שלה עליכם, אל תכפו את שלכם עליה (או עליו, למרות שזה פחות קורה).

אז למה שלא תבוא בביקיני?
השורה התחתונה פה היא שבעל המקום מחליט על קוד הלבוש, ואם זה מה שהוחלט אני לא מבין על מה המהומה, תצביעו ברגליים ולכו להתאמן במקום אחר.
כשכל הלקוחות יהיו 10 אנשים חרדים,הם ישנו את החוקים,אבל כל עוד הם מכניסים לבעל המקום כסף,הגיוני שיתגמש לכיוונם,במיוחד כשזה לא פוגע לו ברווחים.

אז למה שלא תבוא בביקיני?
השורה התחתונה פה היא שבעל המקום מחליט על קוד הלבוש, ואם זה מה שהוחלט אני לא מבין על מה המהומה, תצביעו ברגליים ולכו להתאמן במקום אחר.
כשכל הלקוחות יהיו 10 אנשים חרדים,הם ישנו את החוקים,אבל כל עוד הם מכניסים לבעל המקום כסף,הגיוני שיתגמש לכיוונם,במיוחד כשזה לא פוגע לו ברווחים.

הפער בין המחירים במכונים האחרים למחיר לסטודנט הוא גדול מאוד וזאת מעבר לנושא הנוחיות. והבעלים הוא האוניברסיטה. כשמוסד אוניברסיטאי יוצר כללי ״צניעות״ מחמירים הוא בעצם בועט בערכים שלו עצמו.
אגב מה השלב הבא?לאסור על כניסה לקמפוס עם חולצות בטן?

הפער בין המחירים במכונים האחרים למחיר לסטודנט הוא גדול מאוד וזאת מעבר לנושא הנוחיות. והבעלים הוא האוניברסיטה. כשמוסד אוניברסיטאי יוצר כללי ״צניעות״ מחמירים הוא בעצם בועט בערכים שלו עצמו.
אגב מה השלב הבא?לאסור על כניסה לקמפוס עם חולצות בטן?

אני באמת לא יודע על מה אתה מתפלא.
בעל המקום רוצה להרוויח כסף,זאת השורה התחתונה, הוא יודע שאם לא ישנה את החוקים, הוא יאבד את הלקוחות הדתיים שלו(כי להם זה קריטי),הוא גם יודע שלחילוניים זה לא קריטי,ולכן הוא ירוויח יותר כסף.
אם החילוניים יעזבו את החד"כ, הוא ישנה את החוקים בחזרה כי יבין שהוא מפסיד כסף, אבל עד שזה לא יקרה אין לו שום סיבה לא לשנות את החוקים.

אני לא יודע למה אתה קורא לזה "שלב הבא" כי זה כבר קיים בהמון מוסדות חינוך ממלכתיים.
באותה מידה הוא יכל לחייב את כולם להגיע בבקיני לחדר כושר,פשוט הסבירות שהיה מאבד כסף הייתה הרבה יותר גבוהה,ולכן זה לא נעשה,אבל אם הוא היה מרוויח מזה,סביר שכן היה עושה את זה.

נ"ב - אוניברסיטה זה גם עסק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית