ספק אם הרבה אנשים ירצו לראות גברים עירומים מזיעים למשך שעה וחצי.שיעשו ימי אימון בעירום... תראה איך העסק ירוויח!!
🙄
אולי אם זה בתל אביב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ספק אם הרבה אנשים ירצו לראות גברים עירומים מזיעים למשך שעה וחצי.שיעשו ימי אימון בעירום... תראה איך העסק ירוויח!!
🙄
נו,וזה נראה לך סבבה?ואתה חושב שנשים לא רוצות לראות גברים מזיעים?
אצלי במכון יש כמה בחורות שמגיעות לבושות בחוטים.. מתאמנות 15 דקות.. ואז שעה פוזות למצלמה + סלפי בטלפון.. ואז קצת מתיחות (שזה בעיקר פישוק רגלים וגניחות)
קודם כל, תהיה בטוח שאם יבואו מתאמנות בביקיני אני לא אהיה זה שיתלונן.אז למה שלא תבוא בביקיני?
השורה התחתונה פה היא שבעל המקום מחליט על קוד הלבוש, ואם זה מה שהוחלט אני לא מבין על מה המהומה, תצביעו ברגליים ולכו להתאמן במקום אחר.
כשכל הלקוחות יהיו 10 אנשים חרדים,הם ישנו את החוקים,אבל כל עוד הם מכניסים לבעל המקום כסף,הגיוני שיתגמש לכיוונם,במיוחד כשזה לא פוגע לו ברווחים.
לא מבין איך אתם מצדדים בטענות המפגרות האלה.
לא טוב לכם איך שמישהי התלבשה? אל תסתכלו.
היא לא כופה את הלבוש שלה עליכם, אל תכפו את שלכם עליה (או עליו, למרות שזה פחות קורה).
אם כבר חזיות ספורט לנשים זה איסור, למה לא לעשות איסור למכנסיים הקצרים האלה של הגברים?
אצלי במכון זה פשוט מחלה, הם עושים את הפישוק הכי קטן והאשך תמיד איך שהוא יוצא החוצה. וזה קרה אגב, פעם אחת ניגשתי לקחת את המשטח גומי לדדליפט וזה היה ליד גבר שעשה חזה, האשך שלו יצא ופשוט עשית סט קטן וחתכתי הביתה 🤢
יש לי טייץ' מהסוג שאת מדברת עליו בצבע שחור רק שאני בשונה מאותם גברים לובש חולצות גדולות שמכסות את כל האזור האחורי ככה שאין לי מה לדאוג.
איפה אתה מתאמן?ואתה חושב שנשים לא רוצות לראות גברים מזיעים?
אצלי במכון יש כמה בחורות שמגיעות לבושות בחוטים.. מתאמנות 15 דקות.. ואז שעה פוזות למצלמה + סלפי בטלפון.. ואז קצת מתיחות (שזה בעיקר פישוק רגלים וגניחות)
נראה לי שהיא מתכוונת לאלו הרופפים, לא טייץ:
![]()
תבורך.יש לי טייץ' מהסוג שאת מדברת עליו בצבע שחור רק שאני בשונה מאותם גברים לובש חולצות גדולות שמכסות את כל האזור האחורי ככה שאין לי מה לדאוג.