לבוש צנוע בחדר בכושר

ואתה חושב שנשים לא רוצות לראות גברים מזיעים?

אצלי במכון יש כמה בחורות שמגיעות לבושות בחוטים.. מתאמנות 15 דקות.. ואז שעה פוזות למצלמה + סלפי בטלפון.. ואז קצת מתיחות (שזה בעיקר פישוק רגלים וגניחות)

אצלי במכון יש כמה בחורות שמגיעות לבושות בחוטים.. מתאמנות 15 דקות.. ואז שעה פוזות למצלמה + סלפי בטלפון.. ואז קצת מתיחות (שזה בעיקר פישוק רגלים וגניחות)
נו,וזה נראה לך סבבה?

אז למה שלא תבוא בביקיני?
השורה התחתונה פה היא שבעל המקום מחליט על קוד הלבוש, ואם זה מה שהוחלט אני לא מבין על מה המהומה, תצביעו ברגליים ולכו להתאמן במקום אחר.
כשכל הלקוחות יהיו 10 אנשים חרדים,הם ישנו את החוקים,אבל כל עוד הם מכניסים לבעל המקום כסף,הגיוני שיתגמש לכיוונם,במיוחד כשזה לא פוגע לו ברווחים.
קודם כל, תהיה בטוח שאם יבואו מתאמנות בביקיני אני לא אהיה זה שיתלונן.
מעבר לזה, כשבחדרי כושר במדינת ישראל קושרים אותך בשרשראות בצורת חוזים הזויים לחדרי הכושר, לא כל כך קל להצביע ברגליים...

לא מבין איך אתם מצדדים בטענות המפגרות האלה.
לא טוב לכם איך שמישהי התלבשה? אל תסתכלו.
היא לא כופה את הלבוש שלה עליכם, אל תכפו את שלכם עליה (או עליו, למרות שזה פחות קורה).

ברמת העיקרון כמובן שאתה צודק וחופש הפרט הוא יסוד חשוב שיש לכבד אבל במקרה הספציפי הזה אתה לא יכול להתעלם מהעניין שיש מוסכמות חברתיות מסויימות (ללא קשר לציבור הדתי או החילוני אלא באופן כללי) ואם בעל המכון יחליט שמותר לעשן במכון אתה לא תגיד שמי שרוצה יעשן ומי שלא רוצה שלא יריח כי ברור שעשן הסיגריות יפריע לכולם ופה בידיוק המחלוקת בדיון הזה. אם לבוש מסויים מפריע לציבור רחב ובנוסף לא עומד בקנה אחד עם נורמות חברתיות שנוהגים לקיים באוכלוסיה ובפרט במקומות ציבוריים (אני מניח שבחורה שנכנסת עם חזייה או טופ למסעדה ידליק לכולם נורה אדומה) אז צריך להתחשב בזה וברור שאין גבול חד וברור ולכן תמיד יהיו מחלוקות לכאן ולכאן.

אם כבר חזיות ספורט לנשים זה איסור, למה לא לעשות איסור למכנסיים הקצרים האלה של הגברים?
אצלי במכון זה פשוט מחלה, הם עושים את הפישוק הכי קטן והאשך תמיד איך שהוא יוצא החוצה. וזה קרה אגב, פעם אחת ניגשתי לקחת את המשטח גומי לדדליפט וזה היה ליד גבר שעשה חזה, האשך שלו יצא ופשוט עשית סט קטן וחתכתי הביתה 🤢

אם כבר חזיות ספורט לנשים זה איסור, למה לא לעשות איסור למכנסיים הקצרים האלה של הגברים?
אצלי במכון זה פשוט מחלה, הם עושים את הפישוק הכי קטן והאשך תמיד איך שהוא יוצא החוצה. וזה קרה אגב, פעם אחת ניגשתי לקחת את המשטח גומי לדדליפט וזה היה ליד גבר שעשה חזה, האשך שלו יצא ופשוט עשית סט קטן וחתכתי הביתה 🤢

יש לי טייץ' מהסוג שאת מדברת עליו בצבע שחור רק שאני בשונה מאותם גברים לובש חולצות גדולות שמכסות את כל האזור האחורי ככה שאין לי מה לדאוג.

נראה לי שהיא מתכוונת לאלו הרופפים, לא טייץ:
29bd751a5fb502180d5d7fbcddc8d575--neon-shorts-running-shorts.jpg

יש לי טייץ' מהסוג שאת מדברת עליו בצבע שחור רק שאני בשונה מאותם גברים לובש חולצות גדולות שמכסות את כל האזור האחורי ככה שאין לי מה לדאוג.

היא לא דיברה על טייץ היא דיברה על המכנסיים הקצרים שמחובר להם כאילו תחתון כזה גם.
מה שנקרא ׳מכנסי מהירים׳ כי הרבה חבר׳ה מתחילים ללבוש אולם בצבא שהם רצים.

בקשר לנושא , אני חושב שבמדינה מתוקנת כל עוד אתה באמת לא עירום, תבוא לבוש איך שבא לך.
פה בארהב עבר חוק שנשים יכולות ללכת עם הציצים בחוץ (ברחוב) וזה לא יחשב כעבירה על החוק אז נשים התחילו ללכת (במיאמי ביץ לפני שעזבתי) עם חולצות שקופות לגמריי וציצים בחוץ וזה נהיה הרגל ולא שמים לב לזה בכלל בשלב מסויים.
האיסור הוא מה שהופך את העניין למיני, ברגע שהכל יהיה מותר ורגיל זה יעבור לידנו כמו כל דבר שאנחנו רגילים אליו.

איפה אתה מתאמן?
בחורות ערומות זה חולירע

נראה לי שהיא מתכוונת לאלו הרופפים, לא טייץ:
29bd751a5fb502180d5d7fbcddc8d575--neon-shorts-running-shorts.jpg

זה נקרא מכנס ביצה בחוץ.. המורה שלי לחינוך גופני תמיד היה לובש כאלה מכנסיים!!
תמיד שהוא היה יושב מולנו אחת מהציפורים שלו הייתה גולשת החוצה להגיד שלום... 🤢🤢

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית