סרטון ולאד אלחזוב 500 קילו סקוואט

אלחזוב ירד ל 140?

Screenshot_20170728-153047.png

IPF מנסים להכנס לאולימפיאדה, בשביל זה הם צריכים לעשות בדיקות סמים. זה לא הולך להשתנות כמו בכל ענף אולימפי אחר.

ומרגע שאני התחלתי להתערב אולי הוא סופסוף יהיה מוכר בכל החזיתות 😃
אם יוצאים מהראש המקומי, לאף אחד לא אכפת איזה איגוד / תחרות זה התבצע.

מה שחשוב שזה היה סקוואט תקני עם שיפוט הוגן.
תקראו את הפוסט הזה (אני מניח שאופיר כבר קרא). אם וולאד מעוניין בהכרה, זה לא מספיק שהסקוואט תקני עם שיפוט הוגן.
Markos Markopoulos

אני מכיר את מרקוס ומתחרה אצלו די קבוע.
זוהי הדעה של מרקוס, זה לא אומר שזה מה שקובע.

אני מסכים איתו לגמרי, אבל עצם העובדה שולאד נתן 500 בתחרות ״אנונימית״ לא ממש הזיז לאף אחד והאינטרנט (בעולם הליפטינג) עדיין שצף וגעש.

מה שעצוב - רק ממש בשנה האחרונה הקונספט של ״תחרות מוח מתחרים״ למתחרים בטופ העולמי קיבל מענה בתחרות כמו ביג דוגס, US Open, פרורו ובוס אוף בוסס. עד לפני ביג דוגס מעולם לא עמדו שני 1000+ טוטאל באותו פודיום.

הטענה שלא לא לוגית. אין פה שום צורך בקסביבה מסוימת או מתחרים. 500 קילו הם 500 קילו. זה ככ שגוי להשוות לכדורגל.
זה שיש באז סביב ליפטרים מפורסמים זה לא רק בגלל תחרויות מפורסמות.
לולאד פשוט יש פחות אפשרויות כלכליות זה הכל.
קיצר לא באמת רלוונטי ברמה העניינית.

הטענה של מרקוס מאד נכונה.
התנהלות בזמן תחרות בלי/עם מתחרים היא שונה לגמרי.
שיש לך מתחרים אתה צריך להתחשב בתוצאות שלהם, זה דוחף אותך לקחת כניסות מתונות או משוגעות בהתאם למיקום.
בנוסף מבלי להכנס לקקה של שיפוט / איגודים וכו׳, ברגע שיש לך את כל המתחרים על במה אחת עם צוות שופטים וציוד אחיד, מיקום אחיד וכו׳ - זו הדרך הכי טובה להשוות בין מתחרים.
לדוגמא - אריק ליליברידג׳, מתחרה ותיק, כמעט כל התחרויות הטובות שלו נתן בתחרות ליד הבית (UPA) מתחרה מול עצמו. מנגד, זכורות לי כמה וכמה תחרויות שהתחרה בחו״ל ופקשש לגמרי מכל מיני סיבות (מתחרים / מרחק וכו׳). מלאניצ׳ב בכל חור שלא התחרה ולא משנה מול מי התחרה תמיד תמיד נתן תוצאות מעולות ומעולם לא הפסיד RAW.

אם אני לא טועה (ואם זה אכן כך יש לזקוף זאת לזכותו של אריק), הוא גם שוקל באיזור ה 30 קילו פחות מה- shw איתם הוא עומד כתף אל כתף בטוטאל.
טרי מהתנור, אריק עם 400 דדליפט על 136
Eric Lilliebridge

העניין עם אבא שלו שעוזר לו הרגיז גם אותי, כמובן אין לזה מקום בתחרות.

אבל...

המקרה חזר על עצמו בBIG DOGS, והרשו לאבא שלו לעזור לו להתמקם ואז הוא ירד מהבמה והספוטר הרגיל היה מאחוריו. עיקמתי פרצוף ולא אהבתי את זה, עד שירד לי האסימון - עד שאין פקודת סקוואט, ההרמה לא מתחילה. משמע, מותר לאבא שלו ללוות אותו, זה שווה ערך לספוטר בבנץ׳.

העניין עם אבא שלו שעוזר לו הרגיז גם אותי, כמובן אין לזה מקום בתחרות.

אבל...

המקרה חזר על עצמו בBIG DOGS, והרשו לאבא שלו לעזור לו להתמקם ואז הוא ירד מהבמה והספוטר הרגיל היה מאחוריו. עיקמתי פרצוף ולא אהבתי את זה, עד שירד לי האסימון - עד שאין פקודת סקוואט, ההרמה לא מתחילה. משמע, מותר לאבא שלו ללוות אותו, זה שווה ערך לספוטר בבנץ׳.
בוא נשים רגע בצד את עיניין החוקיות של הסיפור הזה. איך פוורליפטר בקליבר של אריק עדיין צריך שמישהו יעזור לו להתמקם לסקוואט?

בוא נשים רגע בצד את עיניין החוקיות של הסיפור הזה. איך פוורליפטר בקליבר של אריק עדיין צריך שמישהו יעזור לו להתמקם לסקוואט?

תהיה בטוח שזה לא רק להתמקם. בטוח זורק לו כמה מילים וכו.

קןראים לזה מאמן. דווקא בקליבר שלו זה הכי חשוב.

ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה יותר תלוי באנשים אחרים.

תהיה בטוח שזה לא רק להתמקם. בטוח זורק לו כמה מילים וכו.

קןראים לזה מאמן. דווקא בקליבר שלו זה הכי חשוב.

ככל שאתה מתקדם יותר ככה אתה יותר תלוי באנשים אחרים.
לזרוק כמה מילים אפשר גם ממרחק של כמה מטרים כפי שכולם עושים. למה בדדליפט הוא לא מלווה את אריק עד המוט? הוא בהחלט מסדר לו את המוט על הגב, השאלה בשביל מה אריק צריך שיסדרו לו את המוט על הגב.

לזרוק כמה מילים אפשר גם ממרחק של כמה מטרים כפי שכולם עושים. למה בדדליפט הוא לא מלווה את אריק עד המוט? הוא בהחלט מסדר לו את המוט על הגב, השאלה בשביל מה אריק צריך שיסדרו לו את המוט על הגב.
משהו אחד פחות שהוא צריך לחשוב עליו
באימונים אתה יכול לחשוב על כל השטויות הקטנות של איך לעשות סקוואט, כמו מיקום המוט, מיקום כפות הרגליים, זווית ברכיים, שיפוע של הגב, וכל הדברים האלה, בתחרות אתה צריך לחשוב על כמה שפחות דברים ולהתרכז על להביא את המוט למטה וחזרה למעלה, אם הוא לא צריך להתרכז על איך המוט יושב לו על הגב, הוא יכול להתרכז בדברים אחרים

אם הוא לא צריך להתרכז על איך המוט יושב לו על הגב, הוא יכול להתרכז בדברים אחרים
אנחנו מדברים על אריק ליליבריג', הבנאדם חי פוורליפטינג. מספר השעות שהוא בילה מתחת למוט עולה על מספר השעות שביליתי בביה"ס. יכול להיות שזו אכן הסיבה (עד שלא נשאל לא נדע), פשוט נשמע לי תמוה מעט, מה גם שהוא היחידי שאני מכיר שנעזר כך במאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית