הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט מסה

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אז הגובה שלי 175 משקל עדכני 75 גיל 23
לפי חישוב bmr יצא לי 1734×1.2=2080.5 ועוד 500 מעל התחזוקה זה 2580.5 קלוריות
התפריט כזה:
*שייק סקופ חלבון +30 גרם שיבולת שועל
*גביע גבינה לבנה 5%+2 פרוסות שיפון
*חזה עוף/שניצל 200 גרם +אורז לבן 200גרם
*קופסת טונה פוסידון+2 פרוסות שיפון
*חזה עוף/שניצל 200גרם+אורז לבן 200 גרם
*סקופ חלבון עם 200גרם חלב 3% ו6 אגוז
Screenshot_20170723-121004.png
בתפריט לא חושב 6 אגוז ו2 סקופים של חלבון
דעתכם על התפריט?שימור שיפור? אשמח לעזרה.. תוכנית אימונים ss 3 פעמים בשבוע

בתפריט אתה מגיע יפה לערכים אז אין בעיה, מה שכן בSS תצטרך להגביר את הפחממות ככל שהאימונים יהיו יותר אינטנסיבים

• פותח/ת השרשור
בתפריט אתה מגיע יפה לערכים אז אין בעיה, מה שכן בSS תצטרך להגביר את הפחממות ככל שהאימונים יהיו יותר אינטנסיבים
ואיך אני יעשה את זה?יוריד שומן ומעלה פחמימה?התפריט נבנה ע"י התזונאי שלי עומרי אזולאי

• פותח/ת השרשור
השומן צריך להיות ביחס של 1 למשקל גוף אז לא צריך להוריד, פשוט תעלה פחממה
אבל בשביל לעלות פחמימה צריך להוריד משהו אחר על מנת שהקלוריות יתאזנו.. אחרת זה מעלה את רמת הקלוריות יותר מדי צעל התחזוקה לא ככה?

אין שום צורך לכמות מטורפת של קלוריות או פחמימות ב-SS, פלוס קלורי של 500 עם כמות לא רעה של פחמימות בהחלט יספיקו, זו לא תוכנית כזאת קשה
בכל מקרה התפריט נראה סבבה יחסית, אבל הוא נראה קצת משעמם, מה שיכול להקשות עליך לשמור עליו, וגם יכול להיות מחסור בויטמינים מסויימים, תנסה לגוון מעט

• פותח/ת השרשור
אין שום צורך לכמות מטורפת של קלוריות או פחמימות ב-SS, פלוס קלורי של 500 עם כמות לא רעה של פחמימות בהחלט יספיקו, זו לא תוכנית כזאת קשה
בכל מקרה התפריט נראה סבבה יחסית, אבל הוא נראה קצת משעמם, מה שיכול להקשות עליך לשמור עליו, וגם יכול להיות מחסור בויטמינים מסויימים, תנסה לגוון מעט
תאמת שאין לי בנתיים בעיה איתו... ישלך המלצה באיך לגוון?אם אני נוטל מולטי ויטמין לא מכסה את זה?

תאמת שאין לי בנתיים בעיה איתו... ישלך המלצה באיך לגוון?אם אני נוטל מולטי ויטמין לא מכסה את זה?
מולטי עוזר, עדיין יכולים להיות טיפה חוסרים, אבל כרגע לא רואה סיבה להתעמק על זה, ואם אתה רוצה לך לתזונאי כדי להיות בטוח
ותגוון במקורות בשר, מקורות פחמימה, כל דבר שיהפוך את התפריט למעניין ומגוון יותר
אתה לא חייב ובטח לא כל יום, אבל לדעתי זה יעזור לך

• פותח/ת השרשור
מולטי עוזר, עדיין יכולים להיות טיפה חוסרים, אבל כרגע לא רואה סיבה להתעמק על זה, ואם אתה רוצה לך לתזונאי כדי להיות בטוח
ותגוון במקורות בשר, מקורות פחמימה, כל דבר שיהפוך את התפריט למעניין ומגוון יותר
אתה לא חייב ובטח לא כל יום, אבל לדעתי זה יעזור לך
התפריט הנל נכתב ע"י התזונאי שלי,ואין לי בעיה עם ההתמדה בתפריט.. כן לפעמים מגוון בבשר כי לא כל יום מכינים את אותו הבשר אבל לגבי ויטמינים אשתדל להכניס סלטים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית