הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המוט החליק בסקווט

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
שלום,
אתמול עשיתי אימון בSS ושעשיתי סקווט הסטים היו ממש כבדים לי, וכל חזרה מאוד איטית, אחזתי אחיזה שכל האצבעות מצד אחד של המוט והרמתי מרפקים כמה שיכולתי, צמצמתי את האחיזה לכמה שיותר צמודה תוך כדי שהמרפקים מורמים והכף יד ישרה(כמו בספר), הנחתי את המוט על הכתף האחורית ובחזרה האחרונה בסט אחרון המוט החליק לי מצד ימין ונפל על הברזלים, לא קרה כלום אבל אני לא מבין למה זה קרה.
יש לציין שרוב הסטים האחרונים שהמשקלים עלו ל 70-80 אז הרגשתי שהמוט מאבד אחיזה וקצת מחליק ואשכרה באמצע הסט צריך להחזיר אותו למקום עם המרפקים והידיים קצת, הבעיה היא שאני צריך להוריד את החזה ולעגל את הגב שהוא לא יחליק כי אם אני מקשיט אותו אז הוא ממש לא יציב.

* התאמנתי עם טישירט, אבל ניראה לי שהבעיה נבעה מזה, וזה שהוא החליק על החולצה יש פתרון איך שהוא יתפס במקום בצורה טובה? משהו ללבוש?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגזים עוד יותר...
😣
כל עוד המהירות של המוט קטנה (בהנחה שהוא מחליק) ההיטל של MG יהייה יותר גדול => המוט לא יפול

כן מוט של 100 טון לא יפול בגלל כח החיכוך שלו עם החולצה והגוף שלך .
נראה לי אפילו מישהוא עם פיזיקה של תיכון יכול להבין את הבעיתיות בטענה שלך .

סבבה, כאשר הגב הוא בזוית של 70 מעלות ביחס לקרקע
ההיטל על ציר הX הוא sin70mg
ועל ציר הY הוא cos70mg
אתה אומר שהמוט יחליק?
*יש לך ידיים תומכות בו, וכתף שהוא נשען עליה, וחיכוך שהוא יוצר עם החולצה

סבבה, כאשר הגב הוא בזוית של 70 מעלות ביחס לקרקע
ההיטל על ציר הX הוא sin70mg
ועל ציר הY הוא cos70mg
אתה אומר שהמוט יחליק?

לא המוט ירחף באוויר .
אני סיימתי , אני עייף ואני צריך עוד ללמוד היום , אז אני אתן לך לחשוב לבד על התעלומה .

• פותח/ת השרשור
יש לומר שהכתף האחורית שלי ממש בולטת ואני מריגש את המדף שהיא יוצרת ושהמוט נח עליו וזה מרגיש טוב אבל איכשהו הוא החליק מעבר לה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית