הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה שייק חלבון בלי סקופ

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
לא בטוח אם זה לפה או לא, אני מחפש מתכונים לשייק חלבון בלי סקופ/אבקת חלבון.
משהו שאפשר לשים בבלנדר או משהו אולי להכין לכמה ימים אפילו פשוט לשתות את זה או משהו.
משהו שמתאים למסה עם כמות חלבון.
תודה מראש

אם אפשר בערך לרשום כמה גרם חלבון יוצא גם, ואני מתכוון שייקים לא לשתות ליטר חלב כי זה לא יותר מדי פרקטי בשבילי
אתה רוצה שייק חלבון בלי אבקת חלבון, הכי קרוב שיש לזה זה חלב
אתה תמיד יכול לעשות כמו בליין סאמר, ופשוט לטחון את האוכל שלך לשייק, לא מבטיח שתאהב את זה, אבל זה עובד

• פותח/ת השרשור
אתה רוצה שייק חלבון בלי אבקת חלבון, הכי קרוב שיש לזה זה חלב
אתה תמיד יכול לעשות כמו בליין סאמר, ופשוט לטחון את האוכל שלך לשייק, לא מבטיח שתאהב את זה, אבל זה עובד
לא נשמע משהו,
יודע מה אולי מתכון עם שיבולת שועל, חלב ועוד דברים אולי שאפשר להכין עם מיקרו בצבא, יש רעיונות?

לא נשמע משהו,
יודע מה אולי מתכון עם שיבולת שועל, חלב ועוד דברים אולי שאפשר להכין עם מיקרו בצבא, יש רעיונות?
דייסה של חלב ושיבולת שועל זה סבבה, אין עם זה שום בעיה
מניסיון שלי זה עובד גם ממש טוב עם אבקת חלבון, אבל זה כבר תעשה מה שנוח לך

• פותח/ת השרשור
דייסה של חלב ושיבולת שועל זה סבבה, אין עם זה שום בעיה
מניסיון שלי זה עובד גם ממש טוב עם אבקת חלבון, אבל זה כבר תעשה מה שנוח לך
משהו כמו 100 גרם שיבולת שועל +לט יודע כמה מל חלב ויש עוד משהו להוסיף? ובערך כמה חלה על 100 גרם שיבולת שועל?

משהו כמו 100 גרם שיבולת שועל +לט יודע כמה מל חלב ויש עוד משהו להוסיף? ובערך כמה חלה על 100 גרם שיבולת שועל?
תלך לפי העדפה אישית בכמה חלב לשיבולת שועל, אה יכול לעשות את זה דייסה סמיכה, או כמו קורנפלקס

• פותח/ת השרשור
תלך לפי העדפה אישית בכמה חלב לשיבולת שועל, אה יכול לעשות את זה דייסה סמיכה, או כמו קורנפלקס
אוקי, וראיתי איפשהו שאומרים שלאכול נגיד דייסה של שיבולת שועל זה מפוצץ אותך לכמה שעות ונגיד לטחון את זה ולשתות את זה (בלנדר עם מים או משהו) זה משאיר לך מקום שלא תהיה שבע להרבה זמן, יש לך מושג?
התכנון שלי כרגע זה נגיד ב9 או 10 בבוקר לאכול ככה דייסה כזאת ואז ב12 לאכול ארוחה נגיד אורז+בשר (שניצלים/חזה עוף/קבבים)

אוקי, וראיתי איפשהו שאומרים שלאכול נגיד דייסה של שיבולת שועל זה מפוצץ אותך לכמה שעות ונגיד לטחון את זה ולשתות את זה (בלנדר עם מים או משהו) זה משאיר לך מקום שלא תהיה שבע להרבה זמן, יש לך מושג?
התכנון שלי כרגע זה נגיד ב9 או 10 בבוקר לאכול ככה דייסה כזאת ואז ב12 לאכול ארוחה נגיד אורז+בשר (שניצלים/חזה עוף/קבבים)
אם אתה טוחם זה מתעכל יותר מהר, אבל זה לא כזה מפוצץ, כמובן תלוי בכמויות

לא בטוח אם זה לפה או לא, אני מחפש מתכונים לשייק חלבון בלי סקופ/אבקת חלבון.
משהו שאפשר לשים בבלנדר או משהו אולי להכין לכמה ימים אפילו פשוט לשתות את זה או משהו.
משהו שמתאים למסה עם כמות חלבון.
תודה מראש
אחי גם לי אין אבקת חלבון וזה מה שאני עושה, יש בזה הרבה קלוריות וזה מתאים למסה אבל לא הכי טעים שיש.
אוקיי אז אני שם בשייקים כמעט כל דבר שיש בו חלבון , אני שם:
קוטג
חלב
זרעי ציה
חמאת בוטנים
מלא אגוזים ובוטנים
יוגורט
שתי ביצים חיות
ספירולינה
שיבולת שועל בשביל הפחמימות
ושוקולית בשביל שיהיה לזה קצת טעם טוב.
בתאבון אחי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית