דיון עד כמה העמסת פחמימות חשובה?

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
מעניין אותי לדעת, התחלתי לא מזמן חיטוב והפעם החלטתי לנסות לרדת מה-30 גרם פחמימה ביום (שמגיעים מירקות! כן הרבה!)
וגרעון קלורי של 1000-800+.
בינתיים לא עשיתי העמסה לאומת פעמים קודמות, אף פעם לא באמת הבנתי איך זה תורם חוץ מהעניין הפסיכולוגי?
כרגע אני יורד די יפה במשקל, אז מה אני מפספס פה?מה זה בדיוק מאגרי הגליקוגן ואיך זה שאני ימלא אותם דווקא יתרום לירידה במשקל?
תודה

אתה מודע לזה שאתה הולך להיכנס לקטוזיס? אם לא תריץ חיפוש ותקרא על זה.
גירעון של 800-1000? מה המשקל, גובה? כמה קלוריות נשארו לך אחרי הגירעון? למרות שזה מאוד אינדיבידואלי לבן אדם הממוצע לא הייתי ממליץ לרדת מגירעון של 500.

ודבר אחרון, אם אתה חושב שלהוריד את הפחמימה לרמה שכזאת תהיה אפקטיבית יותר לירידה בשומן אתה טועה. מי שעושה את זה בד"כ יעשה את זה מיתרונות (וחסרונות) אחרים שקטוזיס מציע.

• פותח/ת השרשור
גובה 1.66 משקל 64.
רוצה לקצץ לאזור ה-60 בשביל לתת בסיס למסה טובה.
ושוב גירעון של 800 לפחות ביום.
קראתי על קטוזיס ואפילו על המחקר והבנתי שזה לא בדיוק מה שיעזור לירידת שומן.
אז מה הטיפים פה?מה אני יכול לעשות בשביל לתת פוש?(אני על קלן)
תיכננתי להמשיך עד סוף הקיץ...

גובה 1.66 משקל 64.
רוצה לקצץ לאזור ה-60 בשביל לתת בסיס למסה טובה.
ושוב גירעון של 800 לפחות ביום.
קראתי על קטוזיס ואפילו על המחקר והבנתי שזה לא בדיוק מה שיעזור לירידת שומן.
אז מה הטיפים פה?מה אני יכול לעשות בשביל לתת פוש?(אני על קלן)
תיכננתי להמשיך עד סוף הקיץ...
למען האמת אין לי שמץ של מושג אם קלן משנה את התמונה.
בהנחה שלא, תהיה בגירעון של 500 ותראה אם אתה מוריד חצי קילו בשבוע, אם לא תוריד עוד 100 וכך הלאה; 800 ומעלה זה אחלה דרך להוריד מסת שריר ו/או לפגוע במערכות בגוף.

אם קראת על קטוזיס והחלטת שזה לא בשבילך פשוט תשמור על 0.9 ג שומן לקג מג, כ2ג חלבון על קג מג והשאר פחמימה.

דיאטת כסאח רצינית כמו שלך לא מומלצת בכלל במצב הנוכחי שלך, המשקל שלך בריא כרגע, אני לא רואה סיבה שתרד ל-60, זה לא שאם תהיה ממש ממש חטוב אז אתה גם תהיה ממש חטוב במסה
דיאטת כסאח כזאת תקשה עליך מאוד להתקדם לכיוון מסה בזמן הקרוב, אולי אפילו מספר חודשים טובים מסיום החיטוב לא הייתי מתקרב בכלל לפלוס קלורי.
גם דיאטת דלת פחמימות כמו שאה עושה אין לה שום יתרון מיוחד על דיאטה רגילה, אם זה גורם לך להרגיש טוב זה משהו אחר, אבל תדע שאין יתרון.
לגבי העמסת פחמימות, זה מיועד לעודד את הגוף להמשיך לשרוף אנרגיה כמו שהוא היה עושה עד עכשיו, במקום להאט את קצב שריפת הקלוריות, וכדי לתחזק את האימונים שלך.
בגירעון שאתה עושה כנראה תצטרך לעשות העמסות יותר בתכיפות

• פותח/ת השרשור
מה הסיבה שמספר חודשים אחרי סיום החיטוב לא היית מתקרב לפלוס קלורי?יש סיבה...?
ולמה לדיאטה דלת פחמימות אין יתרון על דיאטה רגילה?אני נמצא באחוזי שומן נמוכים (סביבות 13-11).
ואני פשוט רוצה להתחיל את המסה כמה שיתר חטוב, בשביל שבחיטוב הבא יהיה לי חיים קלים יותר.

ולמה לדיאטה דלת פחמימות אין יתרון על דיאטה רגילה?אני נמצא באחוזי שומן נמוכים (סביבות 13-11).
ואני פשוט רוצה להתחיל את המסה כמה שיתר חטוב, בשביל שבחיטוב הבא יהיה לי חיים קלים יותר.
כי אין קשר מוכח בין כמות פחמימות לקצב ירידה במשקל מלבד אגירה של נוזלים שעלולה לשבש אצל חלק עקביות במדידה.
דל פחמימה זה במידה ונוח לך ככה, או שאתה בדיאטה סטייל UD 2.
אחרת, סבל מיותר.
ואם אתה עכשיו על 11-13 א.ש ואתה מתכנן להיות בגירעון חריף, קח בחשבון איבוד מסה (כמה שיש לך) ופגיעה בערכים תזונתיים שמכילים ויטמינים ומינרלים חשובים.

בקיצור, אתה בא.ש שמספיק בשביל להפסיק חיטוב.
מתחת ל 11 יהיה לך במילא קשה לשמר מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
אז כל העניין של פחמימות זה סה''כ אגירת נוזלים?
אני בדל פחמימה.
רציתי להוריד עוד קצת שומן עיקש, ועכשיו קיץ ודווקא סבבה לי ככה.
כמה זמן מהחיטוב עד שאני עובר למסה הייתה ממליץ?כמובן לא במכה?
כמה זמן להיות בנייטרלי?

אז כל העניין של פחמימות זה סה''כ אגירת נוזלים?
אני בדל פחמימה.
רציתי להוריד עוד קצת שומן עיקש, ועכשיו קיץ ודווקא סבבה לי ככה.
כמה זמן מהחיטוב עד שאני עובר למסה הייתה ממליץ?כמובן לא במכה?
כמה זמן להיות בנייטרלי?
אם אתה רוצה להתעלל בעצמך תקרא על UD2.
מהחיטוב למסה הכי טוב יהיה בהדרגתיות של חודש.
תלוי באורך החיטוב, אבל עלייה הדרגתית לניטראלי ולאחר מכן לשמר ניטראלי במשך שבועים שלושה כדי לנסות למנוע ריבאונד.

לגבי הפחמימה ענו לך, לגבי הלמה מסה עוד הרבה זמן, זה בגלל שאתה רוצה למנוע צבירה מחדש של כל מה שהורדת, אז תצטרך להעלות לאט לאט את הקלוריות שאתה צורך, לא הייתי הולך יותר מהר מ-200 לשבוע, אז ייקח לך מינימום חודש רק כדי להגיע לניטרלי, ואחרי גירעון כזה הייתי נשאר לפחות כמה שבועות על ניטרלי, ככה שאנחנו מדברים על בערך חודשיים - שלושה, ורק אז להתחיל מסה

• פותח/ת השרשור
וואלה, אז יש סיכוי שזה הסיבה שבעבר הרחוק, עשיתי את המעבר מגירעון רציני למסה מהר מידי והחזרתי הכל?
אז הבנתי, אני ימשוך את החיטוב עד סוף אוגוסט ומשם לאט לאט יתחיל לעלות במאזן הקלורי.
ועד אז ינסה את UD2.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית