הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאסה (אימוני SS)

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
רק בשביל להיות בטוח 😃
אני שוקל 80 (ירדתי 2 קילו מהתפריט שבkilogram לאנשים בעלי משקל 80 שרוצים לעלות מאסה) קילו ואני צריך בשביל מאסה לאכול בערך 4500 קלוריות(כן/לא מדוע)?
עדיף המבורגרים או נקנקיות ,גבינה צהובה (דברים בעלי שומן וכולסטרול) מאשר עוף פסטרמה דלת שומן ?
אם אני שותה חלב לשתות 3 אחוז?
זה בסדר לאכול 4 ארוחות גדולות לא כולל יום עם אימון (עוד ארוחה קטנה) במקום 6 או 7?
אם יש לכם עצה לתת לי או להוסיף משהו אז בבקשה תרשמו
תודה רבה למגיבים!!!!!!!!!

כל זה תקף אלה אם כן אתה בחיטוב

זה נכון....
אבל גם בעליה יש כאלה שלא אוכלים מספיק וצריכים להבין מה סדר הגודל של כמות המזון שהם צריכים להכניס...כאן "תפריט" בא לידי ביטוי בצורה חיובית.

באופן כללי מישל צודק, פשוט לאכול (כל 3-4 שעות) מה שבא לך וכמה שיותר מזה מקל על החיים ומאפשר לאנשים להתמיד לאורך זמן.

נערך לאחרונה:
כל זה תקף אלה אם כן אתה בחיטוב

ראשית, אלא ולא אלה.
שנית, אתה מנסה לחדד, לתקן, לציין ?
אני קורא את כל תוכן ההודעות לפני שאני מפרסם תגובה. הודעה שלי מתקשרת לנושא הדיון, לא דובר כאן על חיטוב.

ראשית, אלא ולא אלה.
שנית, אתה מנסה לחדד, לתקן, לציין ?
אני קורא את כל תוכן ההודעות לפני שאני מפרסם תגובה. הודעה שלי מתקשרת לנושא הדיון, לא דובר כאן על חיטוב.
צודק..אבל יצאת בהצהרה כללית ורציתי לחדד את העניין:Sync-0h5y1d7:

אני עד היום לא מצליח להבין למה צריך תפריט ?
להתעסק כל היום במספרים וכמויות זה מיותר, ואף אי אפשר להחזיק זמן רב ככה. למה פשוט לא להיצמד לכמה עיקרונות בסיסים ?

קום בבוקר משהו חלבי
צהורים משהו בשרי עם סלט
בערב מה שזורם לך

בין הארוחות הגדולות תאכל מה שזמין.
למה אנשים בוחרים לסבך הכל ?
כי אם אתה רוצה 5K קלוריות הרבה יותר קל שיהיה לך מינימום תפריט קבוע של 4K שהאוכל שבו תמיד יהיה זמין ומעבר לזה תוסיף מה שבא לך.

התפריט בקילוגרם הוא דוגמה בלבד וטוב רק בתור התחלה, כמובן שבהתאם לאימונים ולגנטיקה של הבן אדם נדרש להוסיף/להוריד קלוריות (לא נראה לי שאפשר להוריד, אבל להוסיף כן.)

יש לי פתרון לבעיית הטונה שלכם..עם המיים והשמן...הפתרון פשוט מאוד...
טונה מעושנת..זה לא במים, ולא בשמן..חחח

יש היום טונה בשמנים שונים כגון שמן זית, שמן קנולה, בארה"ב גם תמצא טונה בשימורים עם חמאה.

לדעתי דגים זה דבר מגעיל בפני עצמו, אבל כל אחד לטעמו.

דגים בנפרד..בלי שום תיבול וזה...בחיים לא הייתי אוכל..אבל תודה לאל...מידי פעם ההורים בבית..וההורים יודעים לבשל לא רע בכלל.🤪

הייתי לוקח 100 גרם פחמימה ומפזר אותם לכיוון של חלבון ושומן, אבל אם התפריט הזה זו הדרך היחידה שזורמת לך על לך על זה. אל תשכח להתאמן חזק

באמת מה נסגר עם הטונה ??
כול התפרטים שאני קורא לא רק מאתר הזה גם מאתרים אחרים מדגישים טונה במים.
למה דווקא במים ולא בשמן(לא בשמן קנולה או זית אני מתכוון השמן הרגיל)?? מה הפואנתה פה?

תודה

רק אם אתה אוכל חזה עוף ואורז לבן בלי תבלינים .
תחליף תמים בחלב , את החזה עוף בבשר טחון ותכניס קצת גם עוגיות .
מגיעים ל5 די בקלות .
אבל.. זה לא נקי..

סתם, חלב זה מגעיל וזה גורם לי לחרבן הרבה, בשר טחון אני אוכל בלי קשר ואורז זה טעים :>

שמע.. לפי דעתי אתה מכניס זבל לגוף. אל תתעסק בהמבורגרים, נקניקיות גבינה צהובה ועוד כל מיני חרטא. תכניס אוכל ברמה גבוהה לגוף. אם תכניס לגוף חרא ויותר מידי קלוריות אתה תעלה במאסה הי מלוכלכת בעולם ותיראה כמו איזה קבב שלא קשור לכלום.
הנה כמה טיפים. 1- תבדוק מה הא rmr שלך ותהייה כל יום ב 500 כלוריות פלוס.
2- תאכל 2 גרם חלבון לכל קילוגרם גוף ותבדוק כמה קלוריות זה יוצא. את השאר תשלים בפחמימות ושומנים.
3- גיינר יכול לעזור.

😣👏😵:🙁:nono:

שמע.. לפי דעתי אתה מכניס זבל לגוף. אל תתעסק בהמבורגרים, נקניקיות גבינה צהובה ועוד כל מיני חרטא. תכניס אוכל ברמה גבוהה לגוף. אם תכניס לגוף חרא ויותר מידי קלוריות אתה תעלה במאסה הי מלוכלכת בעולם ותיראה כמו איזה קבב שלא קשור לכלום.
הנה כמה טיפים. 1- תבדוק מה הא rmr שלך ותהייה כל יום ב 500 כלוריות פלוס.
2- תאכל 2 גרם חלבון לכל קילוגרם גוף ותבדוק כמה קלוריות זה יוצא. את השאר תשלים בפחמימות ושומנים.
3- גיינר יכול לעזור.

אדון חכם
אילו פחמימות יש בגיינר ? האם זה עדיף על שומן מהחי ?
האם זה משנה אם הוא בחיובי 500 אם זה מהמבורגר או אורז ?
וכדי להתאושש מאימוני כוח צריך יותר מ 500 קלוריות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית