עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה קונה מהאתר ישירות?החלבון מעולה שתיתי כבר נראה לי מעל 25 קילו של המוצר...
אין לי מושג איך יוצא להם כל כך זול(יותר זול מהמותג של עצמם) אבל זה חלבון מאוד איכותי יש לך בדיקות מעבדה שלו ב-labdoor...
אמינושופ פרסמו שמעכשיו הם ימכרו שק של 2.5 ב-180 שקלאתה קונה מהאתר ישירות?
אם כן איך (אתה משלם כל פעם 30 פאונד משלוח?)
אני לא קונה את החלבון שלהם אלה את השיבולת שועל לכן אני שואל כי 30 פאונד כל פעם טיפה קשהאמינושופ פרסמו שמעכשיו הם ימכרו שק של 2.5 ב-180 שקל
תשאל את אמינושופ אולי הם מתכוונים להביא גם את השיבולת שועל...אני לא קונה את החלבון שלהם אלה את השיבולת שועל לכן אני שואל כי 30 פאונד כל פעם טיפה קשה
אבל עד אז אני צריך להזמין יש דרך אחרת או רק ה30 פאונד?תשאל את אמינושופ אולי הם מתכוונים להביא גם את השיבולת שועל...
זה הסוג שהוא חסר טעם?זה חלבון טוב מאוד, וכולם מאוד מרוצים ממנו
יש גם חסר טעם, אבל לא רקזה הסוג שהוא חסר טעם?
אם נצטרך להשוות אותו לפיור ,על מי תמליץ?יש גם חסר טעם, אבל לא רק
אף פעם לא ניסיתי את הפיור בעצמי, אבל שמעתי רק דברים טובים עליו, אז תעשה פה לדעתי לפי שיקולים כלכלייםאם נצטרך להשוות אותו לפיור ,על מי תמליץ?
זאת אומרת MYPROTEIN...אף פעם לא ניסיתי את הפיור בעצמי, אבל שמעתי רק דברים טובים עליו, אז תעשה פה לדעתי לפי שיקולים כלכליים
יש לי 3 שקים שלהם. משתמש איתם כבר שנה+. חלבון זול ואיכותי! ממליץ בחום על טעם תפוח גם מתערבב בקלות והטעם הרבה יותר טוב ועדין מכל האבקות חלבון שטעמתי עד כה (וטעמתי הרבה) 180 שח זה מחיר מטורף לחלבון איכותי וכמו שהבחור מעלי כתב עדיף לקנות 5 קילו שווה כל שקל.