הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם על myprotein?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אמינושופ מפרסמים אותם הרבה , ונראה שהרבה מתלהבים , דעתכם על החלבון?
ולמה הוא עולה כל כך זול (2.5 קילו ב180)?

החלבון מעולה שתיתי כבר נראה לי מעל 25 קילו של המוצר...
אין לי מושג איך יוצא להם כל כך זול(יותר זול מהמותג של עצמם) אבל זה חלבון מאוד איכותי יש לך בדיקות מעבדה שלו ב-labdoor...

החלבון מעולה שתיתי כבר נראה לי מעל 25 קילו של המוצר...
אין לי מושג איך יוצא להם כל כך זול(יותר זול מהמותג של עצמם) אבל זה חלבון מאוד איכותי יש לך בדיקות מעבדה שלו ב-labdoor...
אתה קונה מהאתר ישירות?
אם כן איך (אתה משלם כל פעם 30 פאונד משלוח?)

חברה מפורסמת שעובדת בשיטה של קופיקס, למכור הרבה ובזול בשביל להגיע לאותו הרווח.
180 שקל ל2.5 קילו זה מחיר שלא אמור להיות בכלל התלבטות, ברגע שייגמר לי אני אזמין 2.
5 קילו חלבון איכותי במחיר של דלי אחד.

יש לי 3 שקים שלהם. משתמש איתם כבר שנה+. חלבון זול ואיכותי! ממליץ בחום על טעם תפוח גם מתערבב בקלות והטעם הרבה יותר טוב ועדין מכל האבקות חלבון שטעמתי עד כה (וטעמתי הרבה) 180 שח זה מחיר מטורף לחלבון איכותי וכמו שהבחור מעלי כתב עדיף לקנות 5 קילו שווה כל שקל.

יש לי 3 שקים שלהם. משתמש איתם כבר שנה+. חלבון זול ואיכותי! ממליץ בחום על טעם תפוח גם מתערבב בקלות והטעם הרבה יותר טוב ועדין מכל האבקות חלבון שטעמתי עד כה (וטעמתי הרבה) 180 שח זה מחיר מטורף לחלבון איכותי וכמו שהבחור מעלי כתב עדיף לקנות 5 קילו שווה כל שקל.

באופן כללי כל הטעמים שלהם בהגדרה יותר עדינים משל רוב החברות האחרות
הם שמים פחות ממתיקים ושאר תוספות לחלבון, יש כאלה שמתחברים יותר יש כאלה שפחות

אני ממש אוהב, יש לי את השוקולד חמאת בוטנים, שוקולד בראוניז וקרם עוגיות וכולם טובים

יש לי 5 שקיות בבית של 5 2.5 ק"ג כל אחת.

יש להם לרוב קופונים של 25% הנחה. ומזמינים ישר 2 שקיות (5 ק"ג סה"כ) וזה יוצא יותר זול מכל חלבון אחר שאני מכיר

איפה יש חנות בארץ שמוכרת את המוצרים של MyProtein יחסית בזול , כי אני רוצה לטעום מהחלבון כי רוב הטעמים לא משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית