עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש להם רק שקים?
אם כן זה דיי מובן מאליו למה זה משתלם כלכך
מובן מאליו כי דלי עולה 100 שח?יש להם רק שקים?
אם כן זה דיי מובן מאליו למה זה משתלם כלכך
מה?מובן מאליו כי דלי עולה 100 שח?
ברור ששק יותר זול, אבל ההבדל בין שק לדלי לא מצדיק את הפרשי המחירים שיש בין מייפרוטאין לחברות שמוכרות בדלימה?
מובן מאליו כי שק בהכרח יהיה יותר זול מדלי, ואפשר לראות את זה בכל חברה שמוכרת גם דליים וגם שקים.
דווקא הגיוני, תשווה משלוחים בודדים דרך אוויר לעומת משלוח של כמות דרך הים ותשווה רכישת מוצר בודד לעומת כמויות.איכשהו יוצא לי שלקנות מאמינושופ יותר זול מאשר לקנות ישירות דרך myprotein.
זה בגלל שהם לוקחים 30 פאונד על משלוח ובאמינושופ המשלוח חינם בקנייה מעל 300 שח,
אבל זה עדיין מוזר שלקנות ישירות דרכם יוצא יותר יקר.
אתה בטוח בעניין המחיר? ידוע מתי זה יקרה?דווקא הגיוני, תשווה משלוחים בודדים דרך אוויר לעומת משלוח של כמות דרך הים ותשווה רכישת מוצר בודד לעומת כמויות.
חוץ מזה שעכשיו זה גם מבצע השקה, בהמשך המחיר יעלה ל200 שח.
שכחתי לציין שיש לי קופון של 20% הנחה באתר שלהם וזה עדיין יוצא יותר יקרדווקא הגיוני, תשווה משלוחים בודדים דרך אוויר לעומת משלוח של כמות דרך הים ותשווה רכישת מוצר בודד לעומת כמויות.
דיי בטוח כי באתר שלהם מופיע מחיר 200 מחוק ואז מחיר 180 כמבצע אם אני זוכר נכון ויש לי הרגשה שזה ייגמר בסוף וזה רק להשקהאתה בטוח בעניין המחיר? ידוע מתי זה יקרה?
גם באמינושופ כביכול יש מבצע של הנחת השקה לדעתישכחתי לציין שיש לי קופון של 20% הנחה באתר שלהם וזה עדיין יוצא יותר יקר
אם הבנתי נכון יש להם גיינר מבוסס על ש"ש במקום מלטודקסטריןנאמר פה אבקת שיבולת שועל ,
משהו יכול להסביר ?
כמה שאני זוכר אין להם גיינר כזה, אבל יש להם אבקת שיבולת שועל שאתה מוסיף לאבקת חלבון, אבל זה מתערבב לא הכי משהו ויש לזה טעם חזק מאודאם הבנתי נכון יש להם גיינר מבוסס על ש"ש במקום מלטודקסטרין
עדיף כבר לטחון שיבולת שועל...כמה שאני זוכר אין להם גיינר כזה, אבל יש להם אבקת שיבולת שועל שאתה מוסיף לאבקת חלבון, אבל זה מתערבב לא הכי משהו ויש לזה טעם חזק מאוד
חוץ מזה שאפשר לקנות ש"ש טחונה בחלק מהסופריםעדיף כבר לטחון שיבולת שועל...
דווקא הגיוני, תשווה משלוחים בודדים דרך אוויר לעומת משלוח של כמות דרך הים ותשווה רכישת מוצר בודד לעומת כמויות.
כמה שאני זוכר אין להם גיינר כזה, אבל יש להם אבקת שיבולת שועל שאתה מוסיף לאבקת חלבון, אבל זה מתערבב לא הכי משהו ויש לזה טעם חזק מאוד