הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דעתכם על myprotein?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אמינושופ מפרסמים אותם הרבה , ונראה שהרבה מתלהבים , דעתכם על החלבון?
ולמה הוא עולה כל כך זול (2.5 קילו ב180)?

המחיר ישאר 180, "המבצע השקה" הוא מתנות שמקבלים עם החלבון בקנייה בסניף החדש

יש להם גיינר על בסיס ש"ש גם כן הוא נקרא impact weight gainer
יכול להיות שישאר יכול להיות שלא, נחיה ונראה

מישהו עשה פעם משלוח מאמינושופ עד הבית?
אם כן, תוך כמה זמן בערך המשלוח מגיע?
מגיע תוך כמה ימים

חייב להוסיף שהסגירה של השק טיפה מעצבנת אותי ושהאבקה לא מתערבבת הכי טוב (על בסיס מים בשייקר עם קפיץ יש גושים) אבל זה עדיין שווה את המחיר

מגיע תוך כמה ימים

חייב להוסיף שהסגירה של השק טיפה מעצבנת אותי ושהאבקה לא מתערבבת הכי טוב (על בסיס מים בשייקר עם קפיץ יש גושים) אבל זה עדיין שווה את המחיר
הסגירה של השק סוגרת את האבקה לגמרי? כי אני מפחד שהאבקה תתקלקל....(מתכנן לקנות שבוע הבא)

הסגירה של השק סוגרת את האבקה לגמרי? כי אני מפחד שהאבקה תתקלקל....(מתכנן לקנות שבוע הבא)
נסגר סבבה. לפעמים קצת צריך לשחק עם זה, אבל זה בהחלט נשמר
יש לי 3 שקים בבית, הישן מביניהם לדעתי מעל 7-8 חודשים אצלי והם כולם סבבה

נערך לאחרונה:
מגיע תוך כמה ימים

לא מתערבבת טוב?! מוזר אצלי מתערבב מעולה. כנראה זה תלוי איזה טעם קונים. לגבי סגירה, אני סוגר עם אטבי כביסה:P:

לא מתערבבת טוב?! מוזר אצלי מתערבב מעולה. כנראה זה תלוי איזה טעם קונים. לגבי סגירה, אני סוגר עם אטבי כביסה:P:
טעם מוקה בינתיים לא מתערבב כמו הפיור לדוג'
איזה טעם יש לך?
וכן גם אני שוקל לסגור ככה בנוסף

מתוך ניסיון עם 2 שקים שלהם,ועכשיו רכשתי מאמינושופ שוב 2 שקים במבצע השקה:
חברה מעולה,חלבון איכותי, הם מתאפיינים בכך שהטעמים שלהם עדינים ולא ממש מתוקים "וחזקים" כמו הפיור לדוגמא- שם מתוך טעם אישי מרגישים בכל טעם וטעם (ברוב האבקות והטעמים).
מה שמייחד את מיי פרוטאין- זה הייצור ההמוני - הם מתעסקים בייצור מגוון מוצרים מגוונים תחת השם שלהם, יחד עם בדיקות מקיפות וקפדניות, תוך הוזלת עלויות והנגשת מחירים ללקוח- בדיוק מה שאמרו פה לגבי קופיקס מאין מחיר "שובר שוק" יחד עם איכות וסטנדרטים גבוהים-
לדוגמה ברוב האבקות שלהם יחס החלבון הוא באזור 80% ,יותר גבוה מאופטימום לדוגמה.
בנוסף מה שמיחד אותם זה מגוון רחב מאוד של טעמים!

אמינושופ הם המפיץ העיקרי של המוצר ונראה לי שכרגע גם בלעדי ולכן הם יכולים להרשות לעצמם מחיר שכזה, אם הם ימשיכו ככה תיווצר תחרות שתגורם לנו הלקוחות לרק טוב!

בקיצור מי שמתלבט שיפסיק - אבקה מאוד איכותית וטעימה, מתערבבת יחסית בקלות ולא מקציפה , מאופיינת בטעם עדין יחסית ומחיר מאוד מאוד שווה,
ללא תוספות מרובות של ממתיקים וסוכרים(לכן טעם עדין).

מתוך ניסיון - הטעמים שאני טעמתי הם- מוקה,שוקולד בראוניז, שוקולד חמאת בוטנים = כולם מעולים.
שוקולד לבן - גרוע ביותר, לא קרוב אפילו לטעם של שוקולד לבן..

באופן כללי מייפרוטאין מעולים, מקווה שאמינושופ יביאו עוד מגוון של מוצרים מעניינים, כמו הבראוניז (שמעולים), העוגיות וכו'.
אגב, לא מבין איך אתם יכולים להגיד שהטעמים עדינים, המוקה פשוט מתוק בטירוף, אבל בטירוף

באופן כללי מייפרוטאין מעולים, מקווה שאמינושופ יביאו עוד מגוון של מוצרים מעניינים, כמו הבראוניז (שמעולים), העוגיות וכו'.
אגב, לא מבין איך אתם יכולים להגיד שהטעמים עדינים, המוקה פשוט מתוק בטירוף, אבל בטירוף
מסכים לגבי המוקה
בגלל כל הדיבורים האלו ציפיתי למשהו חלש ומה שטעמתי לא היה חלש

למי שהשק מפריע, תמיד אפשר להעביר לדלי, וכמעט לכולנו יש בבית אוסף דליים ריקים .

מבחינת טעמים, טעמי כמעט15 טעמים, אף אחד מהם (גם הווניל) לא רע כל כך שלא יכולתי לשתות.
לצורך פרספקטיבה, אני מעדיף חלבון בלי טעם.
ערבוב בשייקר, מעולה סקופ וחצי על חצי ליטר חלב/מים.

רק שיביאו גם לארץ חלבון בלי טעם ואני מאושר.

היי חבר׳ה ,
היום שהחברה כבר הושקה וכולם חכמים יותר מה הדעות על nyprotein?
טעמים חביבים
בינתיים המוקה לא מתערבב הכי טוב אבל לא כזה קריטי לי שיש טיפה גושים
והמחיר שווה ככה שלא רואה סיבה לקנות אבקות אחרות אלא אם זה בגלל כשרות

היי חבר׳ה ,
היום שהחברה כבר הושקה וכולם חכמים יותר מה הדעות על nyprotein?

אנשים נוטים להסתבך יותר מידי כשזה מגיע לעולם הזה,
אחי זו אחלה חברה עם שם עולמי, וב UK בכלל, יש להם ליין מוצרים אדיר- מסירופים,ויטמינים ומינרלים,חטיפים,גינרים ומה שאתה רק יכול לחשוב עליו
תחת השם שלהם והייצור שלהם.
מבחינת חלבון שזה המוצר היחדי שהתנסתי איתו מהליין שלהם- הוא מאופיין בטעם עדין וקליל (שותה ע"ב מים), מתערבב די בקלות ולא משאיר גושים ברוב המקרים וגם לא מקציף, מחיר של 180 שקלים ל 2.5 ק"ג יחס החלבון שלו יחסית גבוה לסטנדרט (תלוי בטעם).

והכי חשוב ניתן לטעום אותו לפני שקונים!

אם אני מזמין מהאתר של myprotein (למרות 30 פאונד משלוח עדיין יוצא לי יותר זול מבארץ למה שאני רוצה להזמין) והערך של ההזמנה כולל המשלוח יוצא מעל 75 דולר (86 דולר כולל משלוח, 47 דולר בלי משלוח) אני יצטרך לשלם מכס?
אולי תשלם 35 שח חרטת מכס
ובכל מקרה תשלם מעמ

• פותח/ת השרשור
אנשים נוטים להסתבך יותר מידי כשזה מגיע לעולם הזה,
אחי זו אחלה חברה עם שם עולמי, וב UK בכלל, יש להם ליין מוצרים אדיר- מסירופים,ויטמינים ומינרלים,חטיפים,גינרים ומה שאתה רק יכול לחשוב עליו
תחת השם שלהם והייצור שלהם.
מבחינת חלבון שזה המוצר היחדי שהתנסתי איתו מהליין שלהם- הוא מאופיין בטעם עדין וקליל (שותה ע"ב מים), מתערבב די בקלות ולא משאיר גושים ברוב המקרים וגם לא מקציף, מחיר של 180 שקלים ל 2.5 ק"ג יחס החלבון שלו יחסית גבוה לסטנדרט (תלוי בטעם).

והכי חשוב ניתן לטעום אותו לפני שקונים!
ומה לגבי איכות החלבון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית