עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שישאר יכול להיות שלא, נחיה ונראההמחיר ישאר 180, "המבצע השקה" הוא מתנות שמקבלים עם החלבון בקנייה בסניף החדש
יש להם גיינר על בסיס ש"ש גם כן הוא נקרא impact weight gainer
מישהו עשה פעם משלוח מאמינושופ עד הבית?
אם כן, תוך כמה זמן בערך המשלוח מגיע?
מגיע תוך כמה ימיםמישהו עשה פעם משלוח מאמינושופ עד הבית?
אם כן, תוך כמה זמן בערך המשלוח מגיע?
הסגירה של השק סוגרת את האבקה לגמרי? כי אני מפחד שהאבקה תתקלקל....(מתכנן לקנות שבוע הבא)מגיע תוך כמה ימים
חייב להוסיף שהסגירה של השק טיפה מעצבנת אותי ושהאבקה לא מתערבבת הכי טוב (על בסיס מים בשייקר עם קפיץ יש גושים) אבל זה עדיין שווה את המחיר
נסגר סבבה. לפעמים קצת צריך לשחק עם זה, אבל זה בהחלט נשמרהסגירה של השק סוגרת את האבקה לגמרי? כי אני מפחד שהאבקה תתקלקל....(מתכנן לקנות שבוע הבא)
בגדול אני חושב שכןהסגירה של השק סוגרת את האבקה לגמרי? כי אני מפחד שהאבקה תתקלקל....(מתכנן לקנות שבוע הבא)
לא מתערבבת טוב?! מוזר אצלי מתערבב מעולה. כנראה זה תלוי איזה טעם קונים. לגבי סגירה, אני סוגר עם אטבי כביסה:P:מגיע תוך כמה ימים
חייב להוסיף שהסגירה של השק טיפה מעצבנת אותי ושהאבקה לא מתערבבת הכי טוב (על בסיס מים בשייקר עם קפיץ יש גושים) אבל זה עדיין שווה את המחיר
טעם מוקה בינתיים לא מתערבב כמו הפיור לדוג'לא מתערבבת טוב?! מוזר אצלי מתערבב מעולה. כנראה זה תלוי איזה טעם קונים. לגבי סגירה, אני סוגר עם אטבי כביסה:P:
יש תות, ו 2 של פירות יער. ממליץ לך בחום על תפוח מתערבב כמו מים והטעם באמת מעולה.טעם מוקה בינתיים לא מתערבב כמו הפיור לדוג'
איזה טעם יש לך?
וכן גם אני שוקל לסגור ככה בנוסף
מסכים לגבי המוקהבאופן כללי מייפרוטאין מעולים, מקווה שאמינושופ יביאו עוד מגוון של מוצרים מעניינים, כמו הבראוניז (שמעולים), העוגיות וכו'.
אגב, לא מבין איך אתם יכולים להגיד שהטעמים עדינים, המוקה פשוט מתוק בטירוף, אבל בטירוף
טעמים חביביםהיי חבר׳ה ,
היום שהחברה כבר הושקה וכולם חכמים יותר מה הדעות על nyprotein?
היי חבר׳ה ,
היום שהחברה כבר הושקה וכולם חכמים יותר מה הדעות על nyprotein?
אולי תשלם 35 שח חרטת מכסאם אני מזמין מהאתר של myprotein (למרות 30 פאונד משלוח עדיין יוצא לי יותר זול מבארץ למה שאני רוצה להזמין) והערך של ההזמנה כולל המשלוח יוצא מעל 75 דולר (86 דולר כולל משלוח, 47 דולר בלי משלוח) אני יצטרך לשלם מכס?
ומה לגבי איכות החלבון?אנשים נוטים להסתבך יותר מידי כשזה מגיע לעולם הזה,
אחי זו אחלה חברה עם שם עולמי, וב UK בכלל, יש להם ליין מוצרים אדיר- מסירופים,ויטמינים ומינרלים,חטיפים,גינרים ומה שאתה רק יכול לחשוב עליו
תחת השם שלהם והייצור שלהם.
מבחינת חלבון שזה המוצר היחדי שהתנסתי איתו מהליין שלהם- הוא מאופיין בטעם עדין וקליל (שותה ע"ב מים), מתערבב די בקלות ולא משאיר גושים ברוב המקרים וגם לא מקציף, מחיר של 180 שקלים ל 2.5 ק"ג יחס החלבון שלו יחסית גבוה לסטנדרט (תלוי בטעם).
והכי חשוב ניתן לטעום אותו לפני שקונים!
כן, בגלל 75 דולרכאילו עוד 17 אחוז מההזמנה בנוסף? זה בגלל שההזמנה מעל 75 דולר או בגלל שזה תוספי מזון?
בין האיכותיים ביותר שקיימים היום בשוקומה לגבי איכות החלבון?