הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט תזונה לחיטוב

Shoni245

מושעה
53
0
נק' מוניטין:
0
53
0
איך התפריט הזה לבנאדם ששוקל 82.5 מטר 78..
2063 קלוריות

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170804-152342.png
    Screenshot_20170804-152342.png
    KB 22.6 · צפיות: 154
סבבה תודה רבה אחי ורק עוד שאלה לגבי הביצים כמה צהוב אתה ממליץ ביום?
אין הגבלה, הצהוב של הביצה הוא טוב
ובגלל שאתה לוחם בקו הייתי אומר שאתה צריך יותר קלוריות, כי ה-RMR שלך יותר גבוה מאדם סדנטרי
הייתי לוקח את ה-BMR שלך ומכפיל אותו בנגיד 1.4-1.5, תלוי בכמה פעילות אתה עושה, ואז מזה מקצץ את הקלוריות.
בנוסף, תוכנית ABC לא תתאים לך, מעטים האנשים פה שבאמת צריכים ABC, הייתי ממליץ לך יותר על FBW או AB שבנוי בעיקר מתרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור
ובגלל שאתה לוחם בקו הייתי אומר שאתה צריך יותר קלוריות, כי ה-RMR שלך יותר גבוה מאדם סדנטרי
הייתי לוקח את ה-BMR שלך ומכפיל אותו בנגיד 1.4-1.5, תלוי בכמה פעילות אתה עושה, ואז מזה מקצץ את הקלוריות.
בנוסף, תוכנית ABC לא תתאים לך, מעטים האנשים פה שבאמת צריכים ABC, הייתי ממליץ לך יותר על FBW או AB שבנוי בעיקר מתרגילים מורכבים
למה לא תתאים מה ההבדל ? לא עדיף שאני אשקיע יותר באימונים ב abc לכל איבר אני עושה 4 תרגילים ככה יוצא לי להביא יותר דגש על השריר..

אני תמיד נוטה להסכים איתך אבל במקרה הזה לא. אם נוריד מהמשוואה את האימונים, לוחם בשגרת קו לא שורף יותר מדי מעל תלמיד תיכון ממוצע, אם בכלל. התחלתי לספור קלוריות כשהייתי בקו, והנייטרלי שלי היה פחות או יותר אחרי הכפלה ב1.2.
לפותח האשכול, פחמימות לא ישמינו אותך, קלוריות כן.

• פותח/ת השרשור
עם התפריט הזה הגעתי לתוצאות טובות אבל הוא היה לי ממש קשה ואמרו לי שהוא קיצוני מה אומרים עליו?
הוא נושק את ה1600 קלוריות..

קבצים מצורפים

• Screenshot_20170629-100033.png
    Screenshot_20170629-100033.png
    KB 83.5 · צפיות: 1,400
אני מעדיף לעשות abc כדי לתת דגש על כל שריר

למה לא תתאים מה ההבדל ? לא עדיף שאני אשקיע יותר באימונים ב abc לכל איבר אני עושה 4 תרגילים ככה יוצא לי להביא יותר דגש על השריר..
לתת דגש על כל שריר זה כמו לתת תשומת לב מיוחדת לילד אחד בגנון של ילדים על קפאין, נכון שאתה מרגיש שעשית הבדל עם הילד הזה, אבל עכשיו כל הגנון עולה באש.
אותו דבר באימונים של מתאמן טבעי, ועוד במיוחד בשלב מתחיל יחסית, אם תיתן דגש לכל שריר, אתה מפספס את ההקשר הסיסטמתי, ובגלל ההשקעה המיותרת הזאת, אתה מפספס עוד הזדמנויות לאמן את כל השרירים, ומקשה על ההתאוששות, מה שיקשה על ההתקדמות בעבודה, שזה בעצם החלק החשוב.
תחשוב שעם FBW אתה מאמן את כל השרירים בצורה כבדה 3 פעמים בשבוע, בעוד שעם ABC פעמיים בשבוע, כל שריר עובד רק פעמיים, אבל לא קשה במיוחד כי זה פשוט מה שאתה מצליח עם כל העייפות שצברת.

היו לי סוג של הפרעות אכילה
האמת הקשה, עם הפרעות אכילה לא מתקדמים לשום מקום, תתגבר על זה או שאין מה לדבר בכלל.

אני פוחד להכניס עכשיו עוד פחמימות לגוף שמא זה יגרום לי להתקע בחיטוב
פחמימות זה לא מה שיתקע אותך בחיטוב, אין שום קשר

זה התפריט שעבדתי איתו הוספתי לעצמי עוד קצת בשר אבל בעקרון זה מה שאני אוכל..
אבל נראה לי שנתקלתי כבר בזה, או לפחות בדברים מאותו מאמן, אבל בכל מקרה רואים שהוא לא מבין גדול בעבודה שלו, רק פולט מה שהוא שמע באינטרנט/קורס מדריכים

לוחם בשגרת קו לא שורף יותר מדי מעל תלמיד תיכון ממוצע, אם בכלל.
זה אני לא יודע, למיטב ידיעתי מסתובבים יחסית הרבה עם משקל על הגוף ויש יחסית עבודה פיזית, אבל אם אתה אומר לי שזה לא המקרה כי אתה יודע אז אני אאמין לך, לא עשיתי קרבי אז אני לא יודע בוודאות

עם התפריט הזה הגעתי לתוצאות טובות אבל הוא היה לי ממש קשה ואמרו לי שהוא קיצוני מה אומרים עליו?
הוא נושק את ה1600 קלוריות..
בלי שעות, בלי תפריטים מאנשים אחרים, בלי שטויות כמו חובה תה אחרי ארוחה.
תיכנס למדריך בפורטל על חיטוב, תבחר מטרה קלורית הגיונית להתחלה (ובהתאם לשקילות שבועיות תוריד/תעלה אותה), תדאג למינימום של 1.8 גרם חלבון לקג, 1 גרם שומן לקג והשאר פחמימה. והכי חשוב, תבחר מזונות שבא לך ולא מה שממליצים לך, פשוט תנסה שרוב הקלוריות יבואו ממזונות עשירים ולא זבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית