עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין הגבלה, הצהוב של הביצה הוא טובסבבה תודה רבה אחי ורק עוד שאלה לגבי הביצים כמה צהוב אתה ממליץ ביום?
למה לא תתאים מה ההבדל ? לא עדיף שאני אשקיע יותר באימונים ב abc לכל איבר אני עושה 4 תרגילים ככה יוצא לי להביא יותר דגש על השריר..אין הגבלה, הצהוב של הביצה הוא טוב
ובגלל שאתה לוחם בקו הייתי אומר שאתה צריך יותר קלוריות, כי ה-RMR שלך יותר גבוה מאדם סדנטרי
הייתי לוקח את ה-BMR שלך ומכפיל אותו בנגיד 1.4-1.5, תלוי בכמה פעילות אתה עושה, ואז מזה מקצץ את הקלוריות.
בנוסף, תוכנית ABC לא תתאים לך, מעטים האנשים פה שבאמת צריכים ABC, הייתי ממליץ לך יותר על FBW או AB שבנוי בעיקר מתרגילים מורכבים
אני תמיד נוטה להסכים איתך אבל במקרה הזה לא. אם נוריד מהמשוואה את האימונים, לוחם בשגרת קו לא שורף יותר מדי מעל תלמיד תיכון ממוצע, אם בכלל. התחלתי לספור קלוריות כשהייתי בקו, והנייטרלי שלי היה פחות או יותר אחרי הכפלה ב1.2.אין הגבלה, הצהוב של הביצה הוא טוב
ובגלל שאתה לוחם בקו הייתי אומר שאתה צריך יותר קלוריות, כי ה-RMR שלך יותר גבוה מאדם סדנטרי
הייתי לוקח את ה-BMR שלך ומכפיל אותו בנגיד 1.4-1.5, תלוי בכמה פעילות אתה עושה, ואז מזה מקצץ את הקלוריות.
בנוסף, תוכנית ABC לא תתאים לך, מעטים האנשים פה שבאמת צריכים ABC, הייתי ממליץ לך יותר על FBW או AB שבנוי בעיקר מתרגילים מורכבים
אני מעדיף לעשות abc כדי לתת דגש על כל שריר
לתת דגש על כל שריר זה כמו לתת תשומת לב מיוחדת לילד אחד בגנון של ילדים על קפאין, נכון שאתה מרגיש שעשית הבדל עם הילד הזה, אבל עכשיו כל הגנון עולה באש.למה לא תתאים מה ההבדל ? לא עדיף שאני אשקיע יותר באימונים ב abc לכל איבר אני עושה 4 תרגילים ככה יוצא לי להביא יותר דגש על השריר..
האמת הקשה, עם הפרעות אכילה לא מתקדמים לשום מקום, תתגבר על זה או שאין מה לדבר בכלל.היו לי סוג של הפרעות אכילה
פחמימות זה לא מה שיתקע אותך בחיטוב, אין שום קשראני פוחד להכניס עכשיו עוד פחמימות לגוף שמא זה יגרום לי להתקע בחיטוב
אבל נראה לי שנתקלתי כבר בזה, או לפחות בדברים מאותו מאמן, אבל בכל מקרה רואים שהוא לא מבין גדול בעבודה שלו, רק פולט מה שהוא שמע באינטרנט/קורס מדריכיםזה התפריט שעבדתי איתו הוספתי לעצמי עוד קצת בשר אבל בעקרון זה מה שאני אוכל..
זה אני לא יודע, למיטב ידיעתי מסתובבים יחסית הרבה עם משקל על הגוף ויש יחסית עבודה פיזית, אבל אם אתה אומר לי שזה לא המקרה כי אתה יודע אז אני אאמין לך, לא עשיתי קרבי אז אני לא יודע בוודאותלוחם בשגרת קו לא שורף יותר מדי מעל תלמיד תיכון ממוצע, אם בכלל.
בלי שעות, בלי תפריטים מאנשים אחרים, בלי שטויות כמו חובה תה אחרי ארוחה.עם התפריט הזה הגעתי לתוצאות טובות אבל הוא היה לי ממש קשה ואמרו לי שהוא קיצוני מה אומרים עליו?
הוא נושק את ה1600 קלוריות..