עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכינו לי את זה לפי הנתונים שלי לא אני הכנתי ולא מוסיף בימי אימוןכמות חלבונים, שומנים ופחמימות סופית?
אתה תלמיד? כמה יצא לך חישוב הBMR לבדו ובכמה הכפלת אותו? אתה מוסיף עוד בימי אימון או שזה מבטא ממוצע שבועי?
איך זה עונה על מה ששאלתי?הכינו לי את זה לפי הנתונים שלי לא אני הכנתי ולא מוסיף בימי אימון
בבקשהאיך זה עונה על מה ששאלתי?
זה לוקה מאוד בשומנים, אתה אמור לצרוך 0.8-1 גרם שומן לקילו משקל גוף לפחותבבקשה
נו אחי אז אין כלום יש 38 ואני שוקל 82 אז זה אומר שיש חוסר של 50 אם צריך 1 גרם שומן לקילוזה לוקה מאוד בשומנים, אתה אמור לצרוך 0.8-1 גרם שומן לקילו משקל גוף לפחות
בידיוק, לוקה מאודנו אחי אז אין כלום יש 38 ואני שוקל 82 אז זה אומר שיש חוסר של 50 אם צריך 1 גרם שומן לקילו
כי החסרתי 25 גרם שקדים או אגוזי מלך בטח זה מה שישליםבידיוק, לוקה מאוד
זה בטוח לא, אין לך 50 גרם שומן ב-25 גרם אגוזים, אתה לא יכול שתהיה לך מידה גדולה יותר מהמיכל שלהכי החסרתי 25 גרם שקדים או אגוזי מלך בטח זה מה שישלים
חוץ מהשומן איך התפריט לדעתך? והאם זה כזה קריטי השומן?זה בטוח לא, אין לך 50 גרם שומן ב-25 גרם אגוזים, אתה לא יכול שתהיה לך מידה גדולה יותר מהמיכל שלה
השומן קריטי מאוד, הוא חשוב לבריאות שלךחוץ מהשומן איך התפריט לדעתך? והאם זה כזה קריטי השומן?
תוכל להביא לי דוגמאות שהיית מוסיף,שכחתי לציין שאני בצבא אז אין לי אופצייה כלכך לגוון אבל אשמח שתגיד לי עוד אופציות ושאלת השאלות שלי האם התפריט הזה יעזור לי להתחטב?השומן קריטי מאוד, הוא חשוב לבריאות שלך
התפריט עצמו קצת מוזר, הוא יכול להיות יחסית סבבה, או משעמם מאוד וחסר בויטמינים, וזה הרבה שאלה של בחירה שם
אם תיקח ביצים למשל במקום גבינה לבנה זה ייתן לך הרבה יותר ויטמינים למשל, והרבה שומן טוב, או למשל אבקת חלבון או יוגורט, זה קצת ברור מה יותר מזין.
נראה שהתפריט הזה נכתב ע"י מאמן פרטי שיש לו ידע בתזונה של אנורקס, ויודע רק לספור קלוריות וחלבון, התפריט לא רע למראית עין, אבל חסרים בו מספיק דברים שכדי לתקן אותו תצטרך לשנות אותו משמעותית
אם אתה בצבא זה קצת משנה את התמונה, כי באמת אין לך הרבה אופציותתוכל להביא לי דוגמאות שהיית מוסיף,שכחתי לציין שאני בצבא אז אין לי אופצייה כלכך לגוון אבל אשמח שתגיד לי עוד אופציות ושאלת השאלות שלי האם התפריט הזה יעזור לי להתחטב?
סבבה תודה רבה אחי ורק עוד שאלה לגבי הביצים כמה צהוב אתה ממליץ ביום?אם אתה בצבא זה קצת משנה את התמונה, כי באמת אין לך הרבה אופציות
אני הייתי מוסיף ביצים, או לפחות מכניס אותן כל יום, אפשר להכניס טונה, שזה גם נוח וגם יש שם הרבה שומן, לא לוקח את הגבינות הרזות, כי בסופו של דבר ההבדל הקלורי הוא לא גדול, אבל יש שם יותר שומן וטעם.
הוא כנראה יעזור לך להתחטב, אבל הבריאות שלך תפגע, וכנראה גם מסת שריר
כמה שבא לך, כל עוד זה מתאים לערכים, ולא הייתי מסתכל על לבן וצהוב בנפרד, אלא על ביצה כביצה בשלמותה.סבבה תודה רבה אחי ורק עוד שאלה לגבי הביצים כמה צהוב אתה ממליץ ביום?
הbmr שלי הוא 1950 והתכוונתי מבחינת כולסטרול אם אפשר לצרוך יותר משלוש צהובים ביום ואני עושה abc 6 פעמים בשבוע אני לוחם בקו כרגע והשגרה כוננות...כמה שבא לך, כל עוד זה מתאים לערכים, ולא הייתי מסתכל על לבן וצהוב בנפרד, אלא על ביצה כביצה בשלמותה.
מה הBMR שלך ובכמה הכפלת אותו? מה רמת הפעילות שלך בצבא? אם אתה לוחם, אתה בקו או באימון ומה השגרה היומית?
הבנתי למה התכוונת, וכן אפשר.הbmr שלי הוא 1950 והתכוונתי מבחינת כולסטרול אם אפשר לצרוך יותר משלוש צהובים ביום ואני עושה abc 6 פעמים בשבוע אני לוחם בקו כרגע והשגרה כוננות...
כבר עכשיו הערך הקלורי שלי יותר נמוך ממה שרשמת הוא 2060 ואני מעדיף לעשות abc כדי לתת דגש על כל שריר ואני עושה שני ריצוץ בשבוע..הבנתי למה התכוונת, וכן אפשר.
אם אתה בקו ורוב היום עובר בשמירות סביר להניח שתצטרך לקצץ בקלוריות, תתחיל מ2150 ותישקל אחת לשבוע, תשאף לראות ירידה של חצי קג בשבוע, ובהתאם תוסיף/תוריד (ככל הנראה תוריד) קלוריות.
לגבי התוכנית, בלי לראות אותה או נתונים כמו משקלי העבודה שלך אני יכול להגיד לך שהיא לא אידיאלית. תיכנס לפורטל, תראה תוכניות מומלצות ותעבוד בתוכנית fbw שלוש פעמים בשבוע או ab ארבע.