הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן תוך כדי שמירה על אותו משקל גוף?

Maoriz23

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
שלום לכם,
קצת רקע לפני שאשאל את השאלה שלי, אני בן 17 ושוקל בסביבות ה59-60 קילו עם מסה נחמדה ואחוז שומן של בערך 12, אך יש לי עדיין שומן שצורך לשרוף בגוף.
אבל עם זאת אני לא מעוניין לעשות חיטוב רציני ולרדת יותר מדי במשקל ,אחרי הכל עליתי במשקל בתהליך מסה שעשיתי עד לא מזמן.
זאת אומרת שאני מעוניין לתקופה הנוכחית עכשיו, להוריד אחוז שומן בגוף עם כמה שפחות לרדת במשקל , ובעוד חודשיים שלוש להתחיל מסה אינטנסיבית.
ופה נשאלת השאלה איך אני עושה את זה והאם זה בכלל אפשרי?
כי יש את התיאוריה הזאת שהוכיחה את עצמה בכמה מקרים שמתאמנים חדשים מסוגלים לעלות את מסת השריר שלהם ותוך כדי לרדת באחוזי השומן אך אני לא מתאמן מתחיל.
אני מכיר קצת את העולם , וחשבתי על לעשות את השיטה של הדל פחמימה אבל שסך כל קלוריות התפריט יהיה הBMR שלי וככה לא אהיה בגירעון קלורי.
אשמח לעזרה מהתותחים פה

קודם כל, דל פחמימה לא נותן שום יתרון בירידה באחוז השומן.
דבר שני, בשביל להישאר על אותו משקל תצטרך להיות בהכרח במאזן נייטרלי. אם תוך כדי תצליח לרדת בשומן ולעלות שריר, תלוי בעיקר ברמתך בתור מתאמן ובגנטיקה, וייקח המון המון זמן.

אני בן 17 ושוקל בסביבות ה59-60 קילו

אני לא מתאמן מתחיל.
אתה כן, מתאמן מתחיל זה לא מישהו בשבוע הראשון שלו בחדר כושר, אתה יכול להיות מתחיל שנים
מה הגובה שלך? כי המשקל הוא די נמוך

חשבתי על לעשות את השיטה של הדל פחמימה
לא נותן כלום, אין יתרון מסויים

להוריד בשומן ולהישאר על אותו המשקל זה משהו שכדאי בעיקר אחרי שכבר יש מסת שריר די מכובדת, וזה תהליך שלוקח הרבה זמן, לא חודשיים-שלושה, אם כבר עדיף לך לעשות מסה כבר בשלב הזה

אני ביצעתי ירידה באחוז שומן תוך כדי שמירה על המשקל הקיים - כפי שכבר הגבתי בדיון אחר על כך,
אפשרי לעשות את זה כמובן בהדרכה נכונה קח בחשבון זה תהליך מאוד ארוך ומעיק.

• פותח/ת השרשור
אני ביצעתי ירידה באחוז שומן תוך כדי שמירה על המשקל הקיים - כפי שכבר הגבתי בדיון אחר על כך,
אפשרי לעשות את זה כמובן בהדרכה נכונה קח בחשבון זה תהליך מאוד ארוך ומעיק.
קודם כל, דל פחמימה לא נותן שום יתרון בירידה באחוז השומן.
דבר שני, בשביל להישאר על אותו משקל תצטרך להיות בהכרח במאזן נייטרלי. אם תוך כדי תצליח לרדת בשומן ולעלות שריר, תלוי בעיקר ברמתך בתור מתאמן ובגנטיקה, וייקח המון המון זמן.

אתה כן, מתאמן מתחיל זה לא מישהו בשבוע הראשון שלו בחדר כושר, אתה יכול להיות מתחיל שנים
מה הגובה שלך? כי המשקל הוא די נמוך

לא נותן כלום, אין יתרון מסויים

להוריד בשומן ולהישאר על אותו המשקל זה משהו שכדאי בעיקר אחרי שכבר יש מסת שריר די מכובדת, וזה תהליך שלוקח הרבה זמן, לא חודשיים-שלושה, אם כבר עדיף לך לעשות מסה כבר בשלב הזה

הבנתי פחות או יותר למה אתם מתכוונים.
הגובה שלי הוא 1.68 ולכן לא רואים עליי אדם רזה, השקעתי וקראתי על מסה חצי שנה.
חשבתי על זה שאעשה חיטוב עם גירעון של 300 קלוריות בערך עם ערכים תזונתיים כמו שצריך בחיטוב ואולי אפילו אפרסם אותו לחוות דעת בפורום.
השאלה שלי האם תפריט מתאים, אימונים נכונים ואפילו שילוב של אירובי יכול לעזור במטרה של לרדת כמה שיותר באחוזי שומן מאשר במשקל.
תודה רבה .

הבנתי פחות או יותר למה אתם מתכוונים.
הגובה שלי הוא 1.68 ולכן לא רואים עליי אדם רזה, השקעתי וקראתי על מסה חצי שנה.
חשבתי על זה שאעשה חיטוב עם גירעון של 300 קלוריות בערך עם ערכים תזונתיים כמו שצריך בחיטוב ואולי אפילו אפרסם אותו לחוות דעת בפורום.
השאלה שלי האם תפריט מתאים, אימונים נכונים ואפילו שילוב של אירובי יכול לעזור במטרה של לרדת כמה שיותר באחוזי שומן מאשר במשקל.
תודה רבה .
אתה בטוח שיש לך איפה לרזות? אתה לא שוקל כל כך הרבה, יכול להיות שמסה קלה מאוד או ניטרלי לאורך הרבה זמן יתאימו לך יותר, למרות שאני נוטה לכיוון המסה

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שיש לך איפה לרזות? אתה לא שוקל כל כך הרבה, יכול להיות שמסה קלה מאוד או ניטרלי לאורך הרבה זמן יתאימו לך יותר, למרות שאני נוטה לכיוון המסה
לפני 4 שנים הייתי מלא מאוד ומאז עשיתי דיאטה אבל לא היה לי את הידע של היום אז נשאר טיפה עודף שומן במקומות מסוימים בגוף, לא משהו קריטי אבל מפריע לי מאוד

לפני 4 שנים הייתי מלא מאוד ומאז עשיתי דיאטה אבל לא היה לי את הידע של היום אז נשאר טיפה עודף שומן במקומות מסוימים בגוף, לא משהו קריטי אבל מפריע לי מאוד

זה מה שאני עשיתי..
הורדתי המון במשקל ונשארו עודפים ..
לכן התחלתי ירידה באחוזי שומן בלי לפגוע במשקל.
הגעתי ל 10 אחוז שומן -ניקיתי את עצמי במקסימום האפשרי
כרגע אני במסה נקיה ומסודרת!

רק תהיה קח בחשבון שלאבד שומן עיקש זה קשה מאוד ודורש אחוזי שומן די נמוכים, והם כנראה יחזרו ברובם ברגע שתתחיל מסה

עדיף להשקיע את האנרגיה בצבירה של מסת שריר מאשר התעסקות בשומן עיקש, שכמו שקוצר אמר חוזר מהר מאוד אחכ מכיוון שמדובר בגנטיקה ותאי שומן ספציפיים.
ירידה באחוזי שומן תוך כדי צבירת מסת שריר הוא תהליך ארוך ומתיש כמו שכתבו כאן, וייקח לך שנים להגיע לתוצאה נחמדה כלשהי.

• פותח/ת השרשור
עדיף להשקיע את האנרגיה בצבירה של מסת שריר מאשר התעסקות בשומן עיקש, שכמו שקוצר אמר חוזר מהר מאוד אחכ מכיוון שמדובר בגנטיקה ותאי שומן ספציפיים.
ירידה באחוזי שומן תוך כדי צבירת מסת שריר הוא תהליך ארוך ומתיש כמו שכתבו כאן, וייקח לך שנים להגיע לתוצאה נחמדה כלשהי.
אני לא חושב שזה כבר רלוונטי לרדת באחוז שומן תוך כדי צבירת מסת שריר , אין לי אינטרס להיכנס לתהליך כזה קשה וארוך שאפילו לא מבטיח תוצאה
רק תהיה קח בחשבון שלאבד שומן עיקש זה קשה מאוד ודורש אחוזי שומן די נמוכים, והם כנראה יחזרו ברובם ברגע שתתחיל מסה
באמת שאין לי בעיה עם זה.
אני רואה את עצמי גג חודש חודשיים עם תפריט חיטוב ולאחר מכן מבצע מסה נקייה

תודה רבה לכולם על העזרה.

Back
למעלה תחתית