עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בן כמה?רציתי לדעת איך זה הגיוני אם אני במשך 3 חודשים עושה חיטוב עם גירעון שלילי של כ-300 400 קלוריות
אבל המשקל נשאר זהה,
האם זה אפשרי כי השריר בעצם גודל והוא לוקח את תפקיד השומן??
בהיקפים בבגדים אני כן רואה שינוי לטובה בוודאות
בן כמה?
כמה זמן מתאמן?
מה הגובה והמשקל?
מה הbmr rmr?
מה הערכים הסופיים של התפריט? איך אתה מודד את כמויות המזון?
כן יכול להיות שהורדת שומן והעלת שריר בו זמנית. אבל אם היית בגירעון היית יורד במשקל בהכרח.
אז או שמים מהעמסות וכדומה "מסתירים" לך את הירידה במשקל, או שאתה לא באמת בגירעון.
מרגיש לי כאילו אנחנו משלימים פה אחד תשני חחחחאיך אתה מודד הכוונה להאם יש משקל מטבח או לפי העין?
והאם אתה מבצע העמסות? אחת לכמה זמן?
איך אתה מודד הכוונה להאם יש משקל מטבח או לפי העין?
והאם אתה מבצע העמסות? אחת לכמה זמן?
לפי מה שאתה מתאר פה אתה צריך להתחיל לשקול, אם המדידות שלך היו מדויקות לא היית פותח את האשכוללפי העין (מודד לפי כפות ,כוסות,חתיכות) ומודד באתר ככה
העמסות אני לא מבצע, אבל מרשה לעצמי ביום שישי בערב לאכול ארוחת שישי רגיל לחם וכדומה.
סוכרים אני לא נוגע בכלל, כמו גם מטוגנים
ובקשר לחלבון כן אני משתדל להשלים עם סקופ חלבון
לפי מה שאתה מתאר פה אתה צריך להתחיל לשקול, אם המדידות שלך היו מדויקות לא היית פותח את האשכול
ובקשר לחלבון, אין מה להשתדל להשלים, תשלים, זה יכול להיות מ2 סקופים של חלבון או פשוט מיותר בשר/עוף/דגים/מוצרי חלב/ביצים/וכו.
מה התפריט שלך?
תראה, בסוף אם אתה בגירעון קלורי תהיה ירידה במשקל בהכרח נקודה.
כן יכול להיות ש"הצלחת" להעלות שריר ולהוריד שומן בו זמנית, אבל אם המשקל נשאר זהה זה או שהמים "מסתירים" את הירידה (בעיקר מהעמסות), או (וסביר להניח שזה מה שקורה במיוחד עם הנתון שאתה מחשב לפי העין) שאתה לא בגירעון.
זה באמת מקשה להסתכל כשאתה לא מוסיף דברים כמו אבקת חלבון.העלתי תפריט שלי ליום סטנדרטי
כמובן שיש חריגות למעלה מידי פעם
זה באמת מקשה להסתכל כשאתה לא מוסיף דברים כמו אבקת חלבון.
בכל אופן, תעלה שומן לאזור ה70, חלבון ל2-2.2ג על 1קג מג.
ושוב, אם לא ירדת במשקל, ונוזלים לא לוקחים פה חלק במשוואה, בהכרח לא היית בגירעון.
תשקול לקנות משקל מטבח. אבל תדע שלמרות הדיוק וזה שזה הופך בסוף את הדיאטה לקלה יותר זה גם מעיק ופחות או יותר משנה את הרגלי האכילה שלך (של אדם נורמטיבי)סקופ חלבון זה עוד 120 קלוריות
ממש מטריד העיניין אין סיכוי שאני חורג ועדיין זה לא מסתדר, בטוח משהו שאני לא עושה טוב :\