הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קריסת ברכיים בסקוואט

מצב
השרשור נעול

Crossfiter

מושעה
5,953
3,737
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,185
5,953
3,737
כאמור, קריסת ברכיים בסקוואט היא אחת הבעיות הטכניות הידועות שאנו נרצה למנוע מהמתאמנים שלנו.
דובר פה רבות על הבעיות והפציעות שעלולות להגרם מכך שכן אפילו אם יש לאדם קריסה בקרסול והוא במצב של פרונציה תמידית , משמע הברך שלו תכנס פנימה במצב של הליכה או עמידה יכול לגרום לבעיות מהשין עד לברך דרך האגן ולהסתיים בגב וזה עוד לפני שירדת לסקוואט עם משקל אלא רק כתוצאה מהליכה לא נכונה.
אם גב עגול אינה בעייה ׳מסוכנת׳ ובקריסת ברכיים אנחנו רק ׳מאבדים כוח׳ אז יכול להיות שהבנו את כל תורת הסקוואט והדדליפט הפוך? אולי מישהו שיקר לנו?
אשמח לקבל תגובה מגובה מחקרית לגביי הטענות, מצטער, אני לא יכול לעמוד מהצד ולראות כאלו דברים.

התגובות מצורפות לפוסט הזה (למי שאין כוח להכנס לוידאו כי הוא לא העניין פה בדיון)

missmet01.jpg
missmet02.jpg

איך היא דמות בכירה? אושר הוא דמות בכירה כי הוא ספורטאי בכיר, בעלים של מכון ומאמן.. גל אדטו דמות בכירה כי הוא בעלים של איגוד, אליהו הנקין הוא דמות בכירה כי הוא היה ספורטאי ומאמן מוכר שמכין הרבה מתחרים. ולאד אלחזוב דמות בכירה כי הוא ספורטאי עלית. ולרי תומילוב דמות בכירה כי הוא בעלים של איגוד. איך בדיוק נועם נכנסת לפה? כי היא פופולרית בפייסבוק? אם מישהו בפייסבוק בוחר לקבל אותה כאוטוריטה בתחום זאת בעיה של אותו האדם
הIPC בפייסבוק זאת החצר האחורית של הוולקאן. חברי הוולקאן הם הפעילים שם לרוב.

היא הפנים של מכון הוולקאן יחד עם בן זוגה והיא גם מאמנת שם. מכאן שיש לה השפעה רבה, על אחת כמה וכמה על מתאמנים חדשים וילדים שעשויים להיות מושפעים מדמויות שכאלה.
אני מסכים שכל אדם אחראי לגורלו אך כאן הדיון הוא על אחריות המאמנים לדבריהם ולצורה שבה הם נאמרים. אף אחד לא מכריח אותם להתנהג כך או אחרת, השאלה היא האם זה ראוי או ראוי לגינוי ולהוקעה.

ה ipc הוא אמנם בפועל החצר האחורית של מכון הוולקאן, אבל באופן רשמי מדובר בקהילה פתוחה לכולם. לכן לא משנה איך נסובב את זה, מדובר בפרסום פומבי שלא בוצע בקבוצה שהיא סגורה למכון. הפרסום הזה מלמד אותנו יותר מכל מילה כתובה, אודות הגישה של השניים הן לנושא והן לפורום, וכל המוסיף גורע.

נערך לאחרונה:
תעלומה של ממש
אני שמח שהיא מודעת לבעיה, אבל אם כך הדבר ואני מצטט "בעיה" מדוע היא עצמה אינה מציגה זאת כ"בעיה" שחור על גבי לבן בדף הפייסבוק (מצורפות פה תמונות אם לא שמת לב בהודעה הראשונה)
ומדוע היא עונה למתאמן ששואל האם זה מסוכן? "לא".

האם מגיבי הפייסבוק שונים כי יש להם פחות אינטיליגנצית אימון ממשתמשי הפורום?
האם הגברת מטאל לוקה בפיצול אישיות?

כנראה שלעולם לא נדע...
וזה מחזיר אותי לתגובה המקורית שלי, זה מריח כמו ציד מכשפות
הרי יכלת להגיב בפייסבוק ולהסביר שם שנועם נתנה לו דיסאינפורמציה לדעתך, למה להעלות את זה לפה? מה יוצא לך מזה חוץ מלפגוע בשם שלה?

תעלומה של ממש

וזה מחזיר אותי לתגובה המקורית שלי, זה מריח כמו ציד מכשפות
הרי יכלת להגיב בפייסבוק ולהסביר שם שנועם נתנה לו דיסאינפורמציה לדעתך, למה להעלות את זה לפה? מה יוצא לך מזה חוץ מלפגוע בשם שלה?

לא יכולתי להגיב בפייסבוק כי התגובה הייתה נמחקת תוך שניה + מחקו אותי (כמו הרבה אחרים פה) מהקהילה של הפווארליפטינג.
למה לעלות את זה פה? כי פה זה פורום של אימונים ופווארליפטינג ואנחנו דנים על הדברים האלו באופן קבוע ולשם כך קיים הפורום הזה.
כמו שנאמר בעבר הפורום הזה ואנשים שכותבים בו היום לא הגיעו למעמד הזה ולידע הזה מליקוקי תחת אלא מביקורות נוקבות שדרשו עליהם תגובה.
אני ממשיך את הקו של הפורום כמו שעשיתי כל השנים האלו.
פה אם לא שמת לב, יש מקום גם לתגובות שלי וגם לתגובות של הצד השני (עם קצת סינון מנהלי) , הפייסבוק אינה פלטפורמה אובייקטיבית.

לא יכולתי להגיב בפייסבוק כי התגובה הייתה נמחקת תוך שניה + מחקו אותי (כמו הרבה אחרים פה) מהקהילה של הפווארליפטינג.
למה לעלות את זה פה? כי פה זה פורום של אימונים ופווארליפטינג ואנחנו דנים על הדברים האלו באופן קבוע ולשם כך קיים הפורום הזה.
כמו שנאמר בעבר הפורום הזה ואנשים שכותבים בו היום לא הגיעו למעמד הזה ולידע הזה מליקוקי תחת אלא מביקורות נוקבות שדרשו עליהם תגובה.
אני ממשיך את הקו של הפורום כמו שעשיתי כל השנים האלו.
פה אם לא שמת לב, יש מקום גם לתגובות שלי וגם לתגובות של הצד השני (עם קצת סינון מנהלי) , הפייסבוק אינה פלטפורמה אובייקטיבית.
אתם דנים באופן די קבוע על תגובות של מאמנים בפייסבוק? יש אלפי ליצנים בפייסבוק, לא ראיתי אותם עולים לפה בכמויות שהצמד חמד אושר את נועם עולים אם בכלל..
שלא תבין לא נכון, אני לא מגן עליהם מקצועית, יש להם פה משל עצמם והם יכולים להגיב בעצמם אבל יש פה דפוס שחוזר על עצמו איתם.
ע"פ עמוד הפייסבוק שלה, גם היא מאמנת במכון הוולקן.

על פי העמוד פייסבוק שלי אני למדתי באוניברסיטה של החיים ואני לא עובד בשביל אף אחד כולם עובדים בשבילי, אז?

אתם דנים באופן די קבוע על תגובות של מאמנים בפייסבוק? יש אלפי ליצנים בפייסבוק, לא ראיתי אותם עולים לפה בכמויות שהצמד חמד אושר את נועם עולים אם בכלל..
שלא תבין לא נכון, אני לא מגן עליהם מקצועית, יש להם פה משל עצמם והם יכולים להגיב בעצמם אבל יש פה דפוס שחוזר על עצמו איתם.

דנים פה מספיק על מאמנים כאלו ואחרים , אם תחפש אתה תמצא.
הצמד חמד עולה לדיון מסיבה מסויימת, אין לי כוח לדון על כל זה שוב. הכל כתוב פה בפוסט אתה מוזמן לקרוא.

ברור שאתה מגן עליהם, הרי אתה אחד מהמליצים שהגיב בתמונה שדר. צב צירף.

אין לי כוח לדון על אותם דברים שוב ושוב, את שלי אמרתי, אם תבקש מידע חדש שעוד לא דיברתי עליו אשמח לתרום ולענות לך בכל מקרה אחר אני מזמין אותך לכפתור החיפוש בפורום ולקרוא את הפוסטים במלואם.

אני מקווה שאתה לא משווה אותם לליצני הפייסבוק. מדובר כאן על צמד שהוא מהדמויות הבולטות בקהילת ה pl בארץ. עקב המעמד הרם שרכשו לעצמם בתחום, וכן העובדה שהם חברים בפורום ואף משתמשים בפלטפורמה כדי להציג את הישגיהם לכאורה, הרי שהביקורת כאן, בפורום pl, היא מתבקשת.

דנים פה מספיק על מאמנים כאלו ואחרים , אם תחפש אתה תמצא.
הצמד חמד עולה לדיון מסיבה מסויימת, אין לי כוח לדון על כל זה שוב. הכל כתוב פה בפוסט אתה מוזמן לקרוא.

ברור שאתה מגן עליהם, הרי אתה אחד מהמליצים שהגיב בתמונה שדר. צב צירף.

אין לי כוח לדון על אותם דברים שוב ושוב, את שלי אמרתי, אם תבקש מידע חדש שעוד לא דיברתי עליו אשמח לתרום ולענות לך בכל מקרה אחר אני מזמין אותך לכפתור החיפוש בפורום ולקרוא את הפוסטים במלואם.
אני לא מגן עליהם, אף אחד מהם לא המאמן שלי ולא חבר ילדות שלי (במקרה של נועם זה בלשון המעטה), אני סה"כ מתאמן במכון של אושר ואוהב להטריל בפייסבוק ברגעי שעמום.

אני מקווה שאתה לא משווה אותם לליצני הפייסבוק. מדובר כאן על צמד שהוא מהדמויות הבולטות בקהילת ה pl בארץ. עקב המעמד הרם שרכשו לעצמם בתחום, וכן העובדה שהם חברים בפורום ואף משתמשים בפלטפורמה כדי להציג את הישגיהם לכאורה, הרי שהביקורת כאן, בפורום pl, היא מתבקשת.
שוב, לטעמי אושר הוא דמות בכירה ונועם לא, יש הרבה חברה פופלאריים בפייסבוק שלא צריך לקחת את הדברים שלהם ברצינות.
אם נועם היית מעלה את הסרטון שלה פה היה לגיטימי לפתוח כיתת יורים אבל לבוא לקחת משהו שהיא פרסמה בפלטפורמה אחרת ולהעלות לפה זה די מעלה חשד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית