עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ביחד אתם לא ממליצים על זה בכלל...אני לא ממליץ לבצע דרופ סטים על תרגילים מבודדים , מהסיבה הפשוטה שככל שנפעיל לחץ יותר גדול בתרגילים שמערבים מפרק אחד, כך הסיכון לנזק גבוה יותר.
ועבור היפרטרופיה בתרגילים מבודדים, אפשר לעבוד באחוזים נמוכים יותר ועדיין להרוויח.
ובכלל, עבור היפרטרופיה יש דרכים אחרות לשלב דרופסטים, ובאף אחת מהן זה לא יהיה בצורה ספונטנית, אלא מתוכננת.
כמו כל אלמנט בתוכנית אימונים שלמה. (דגש על תוכנית ולא רשימת תרגילים)
מה?ביחד אתם לא ממליצים על זה בכלל...
אתה לא ממליץ על דרופסטים במבודדים והמנהל השני לא ממליץ במורכבים אז מה נשאר?
להימנע מדרופסטים בשלב לא נחוץ.אתה לא ממליץ על דרופסטים במבודדים והמנהל השני לא ממליץ במורכבים אז מה נשאר?
דווקא מחקר של בראד שהתוודעתי אליו שלשום הראה ש TEMP של מעל 6 שניות הוא לא אופטימלי עבור היפרטרופיה,גם יעבוד אם תעשה tut גדול יותר
אני לא ממליץ על דרופ סטים בכלל, אלא אם זה מתוכנן בקפידה.אתה לא ממליץ על דרופסטים במבודדים והמנהל השני לא ממליץ במורכבים אז מה נשאר?
דווקא מחקר של בראד שהתוודעתי אליו שלשום הראה ש TEMP של מעל 6 שניות הוא לא אופטימלי עבור היפרטרופיה,
אלא להישאר בטווח של 2-4 שניות.
אני לא ממליץ על דרופ סטים בכלל, אלא אם זה מתוכנן בקפידה.
ברגע שהמחקר האחרון יתפרסם אעדכן אתכם, אני אשתדל לעקוב אחרי הפרסומים שלו.יש סיבה?
אני גם לא עובר את ה- 5 שניות כי זה מרגיש כבר סתם מוגזם..
חוץ משאני עושה טרפזים או תאומים, עם פאוז בכיווץ זה מרגיש לי טוב יותר, אני חושב שאלה שרירים שצריך להם tut גבוהה מהרגיל