עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היפרטרופיה חשבתי לשלב את זה לכל שריר פעם בשבועתשתמש בכלים בתור כלים, ולא בתור מטרה.
מה המטרה שלך? מה אתה חושב שתרוויח מהשימוש שלך בהם?
יש לי בעיה בסקוואט מנסה לשפר אותו אז כן אבל בנצ' 90+ מקבילים 30+ דדליפט 140המניפולציות האלה חסרות כל ערך למתאמן מתחיל.
אני מניח שהסקוואט שלך נמוך מ140 וכך הלאה. שזה אומר שתרוויח הרבה יותר מתוכנית מסודרת עם טווח התקדמות מוגדר.
אין לך שום צורך בשלב הנוכחי לשלב אותם, כרגע התקדמות בסיסית זה מה שיעזור לך הכי הרבה.היפרטרופיה חשבתי לשלב את זה לכל שריר פעם בשבוע
מה זה התקדמות בסיסיתאין לך שום צורך בשלב הנוכחי לשלב אותם, כרגע התקדמות בסיסית זה מה שיעזור לך הכי הרבה.
התקדמות בנפח, אם זה ע"י עליה במשקלים לאורך זמן, מספר חזרות או סטים.מה זה התקדמות בסיסית
תקשיב לעלות במשקלים חוץ מסקוואט (ודדליפט שכרגע אני עולה כל אימון) לא יקרה בשאר התרגיליםהתקדמות בנפח, אם זה ע"י עליה במשקלים לאורך זמן, מספר חזרות או סטים.
דרופ סטים מיועדים כדי להקפיץ את הנפח וקצת חסרי תועלת סתם ככה פעם בשבוע, הם מיועדים לשימוש לתקופה, וגם זה בעיקר כדי לשבור תקיעות בעבודה, אין לך מה לשלב אותם ללא צורך
הכי חשוב לעלות בתרגילים המורכביםתקשיב לעלות במשקלים חוץ מסקוואט (ודדליפט שכרגע אני עולה כל אימון) לא יקרה בשאר התרגילים
מסכים ולכן ברגליים אני לא מתכוון לעשות דרופ סטים אבל בחזה יד אחורית קמדית וכתפיים איפה שהעלייה איטיתהכי חשוב לעלות בתרגילים המורכבים
בבנצ', פרס ומתח וחתירות אתה מתקדם? מן הסתם ההתקדמות בהם תהיה מעט איטית יותר כי הם מערבים פחות שרירים גדולים@MasterSplitter
מסכים ולכן ברגליים אני לא מתכוון לעשות דרופ סטים אבל בחזה יד אחורית קמדית וכתפיים איפה שהעלייה איטית
בבנצ' ופרס יש התקדמות מאוד לא איטית אז לשלב בינהם אני לא חושב שהמשקל שלי שמה כל כך נמוך 20 כל צד ו35 כל צדבבנצ', פרס ומתח וחתירות אתה מתקדם? מן הסתם ההתקדמות בהם תהיה מעט איטית יותר כי הם מערבים פחות שרירים גדולים
ברור שקודם כל להתקדם בנפחדרופ סטים בידיים או תרגילים מבודדים לכתפיים לא יהרגו אותך, אבל שוב, זה לא נחוץ.
תדאג להתקדם בנפח לאורך זמן, בשיטה כזו או אחרת.
עושים את זה בתור תרגיל אחרון תרגיל בפני עצמו או סט אחרון בתרגיל שאני בוחר לא חייב להיות אחרוןלא.
אם אתה ממש מתעקש להכניס דרופסטים וזה יעשה לך טוב על הלב: בהנחה ויש שלב בשבוע שבו אתה נח יומיים רצוף, תעשה אותם באימון שלפניהם. בהנחה ואין תעשה אותם סתם פעם בסופש.
והכי חשוב, אם אתה כבר עושה, אז לא למורכבים אלא למבודדים שגם ככה קשה להתקדם בהם, כמו כפיפות מרפקים וכו'.
זה לא סותר כלום ממה שאמרתי. ועדיף שזה יהיה סט אחרון, כי דרופ סט דומה לכשל מבחינת התשה.עושים את זה בתור תרגיל אחרון תרגיל בפני עצמו או סט אחרון בתרגיל שאני בוחר לא חייב להיות אחרון
אין שום צורך, אם אתה רוצה תוסיף את זה על תרגיל מבודד יחסית כמו פרפר, אבל שוב, לדעתי אין צורךברור שקודם כל להתקדם בנפח
לחזה גם אין טעם להוסיף דרופ סטים?(90 5*8 על 69 קילו)