עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי קשר לאשכול יותר קשור לאשכול השני (שבו אני אעדכן כנראה עוד יומיים טכניקה) אתה יודע במקרה תוך כמה זמן החגרוה אמורה להגיעה?אין בעיה עם זה נכנס לך לערכים ואין לך רגישות
אין לי שמץ של מושג, אין לי ניסיון בהזמנות לארץבלי קשר לאשכול יותר קשור לאשכול השני (שבו אני אעדכן כנראה עוד יומיים טכניקה) אתה יודע במקרה תוך כמה זמן החגרוה אמורה להגיעה?
עם דואר ישראל קשה לדעת, אם לא הזמנת משלוח אקספרס זה יכול לקחת בין חודש לחודשיים בערך.בלי קשר לאשכול יותר קשור לאשכול השני (שבו אני אעדכן כנראה עוד יומיים טכניקה) אתה יודע במקרה תוך כמה זמן החגרוה אמורה להגיעה?
לא נמאס מהחרטא הזו? משה הפריך את זה פה מספיק פעמיםחוץ מזה שזה לא בריא ומלא הורמונים אין בעיה
זה פשוט לא נכון, אין שום בעיה עם חלבחוץ מזה שזה לא בריא ומלא הורמונים אין בעיה
בעיה גדולה..למה לא 2 ליטר?
קשה לעיכול, שלשולים, אקנה וכמות גדולה של הורמונים זה רק חלק מהבעיות שמביא איתו החלב , יש כל כך הרבה מקורות חלבון טובים ונקיים יותר.זה פשוט לא נכון, אין שום בעיה עם חלב
לא לכולם ניהיה שלשולים ואקנה.קשה לעיכול, שלשולים, אקנה וכמות גדולה של הורמונים זה רק חלק מהבעיות שמביא איתו החלב , יש כל כך הרבה מקורות חלבון טובים ונקיים יותר.
אין שום סיבה ללכת לחלב .
אתה מדבר על בעיות עיכול למי שרגיש לחלב, אם אתה רגיש למשהו אל תאכל אותו, זה כזה פשוט.קשה לעיכול, שלשולים, אקנה וכמות גדולה של הורמונים זה רק חלק מהבעיות שמביא איתו החלב , יש כל כך הרבה מקורות חלבון טובים ונקיים יותר.
אין שום סיבה ללכת לחלב .
לא מכיר בעיה כזאתקשה לעיכול, שלשולים, אקנה וכמות גדולה של הורמונים זה רק חלק מהבעיות שמביא איתו החלב , יש כל כך הרבה מקורות חלבון טובים ונקיים יותר.
אין שום סיבה ללכת לחלב .
לא הבנתי מזאת אומרת אין להם שום השפעה אנושית, ידוע שבחלב יש הרבה אסטרוגן (הורמון המין הנשי) ושריכוז האסטרוגן בדם של אנשים ששותים חלב גבוה יותר מאשר אנשים שלא שותים.אתה מדבר על בעיות עיכול למי שרגיש לחלב, אם אתה רגיש למשהו אל תאכל אותו, זה כזה פשוט.
לגבי ההורמונים זה לא נכון, אין להם שום השפעה אנושית
הכוונה להורמוני גדילה, אין להם השפעה אנושית.לא הבנתי מזאת אומרת אין להם שום השפעה אנושית, ידוע שבחלב יש הרבה אסטרוגן (הורמון המין הנשי) ושריכוז האסטרוגן בדם של אנשים ששותים חלב גבוה יותר מאשר אנשים שלא שותים.
הורמונים וחלבהכוונה להורמוני גדילה, אין להם השפעה אנושית.
ואני לא מכיר את הקטע של האסטרוגן, אני אשמח אם תוכל להפנות אותי לאיזה מחקר שבאמת מראה שהאסטרוגן גבוה יותר אצל שותי חלב
סימן שאלה מרחף על כל מה שכתבו שם, או שיש לי בעיה בהבנת הנקרא?
אתה צודק, זה בדיוק מה שכתוב שם.סימן שאלה מרחף על כל מה שכתבו שם, או שיש לי בעיה בהבנת הנקרא?
כי אחרי כל סעיף שם נראה שלא מצאו קשר ישיר אם בכלל היו השפעות.