הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש בעיה ב800 מ"ג חלב ביום?

• פותח/ת השרשור
אין בעיה עם זה נכנס לך לערכים ואין לך רגישות
בלי קשר לאשכול יותר קשור לאשכול השני (שבו אני אעדכן כנראה עוד יומיים טכניקה) אתה יודע במקרה תוך כמה זמן החגרוה אמורה להגיעה?

בלי קשר לאשכול יותר קשור לאשכול השני (שבו אני אעדכן כנראה עוד יומיים טכניקה) אתה יודע במקרה תוך כמה זמן החגרוה אמורה להגיעה?
אין לי שמץ של מושג, אין לי ניסיון בהזמנות לארץ

עם דואר ישראל קשה לדעת, אם לא הזמנת משלוח אקספרס זה יכול לקחת בין חודש לחודשיים בערך.

חוץ מזה שזה לא בריא ומלא הורמונים אין בעיה
לא נמאס מהחרטא הזו? משה הפריך את זה פה מספיק פעמים
אם הוא לא אלרגי/רגיש וזה מתאים לו בתפריט אז שיהיה לו לרוויה

בעיה גדולה..למה לא 2 ליטר?
זה פשוט לא נכון, אין שום בעיה עם חלב
קשה לעיכול, שלשולים, אקנה וכמות גדולה של הורמונים זה רק חלק מהבעיות שמביא איתו החלב , יש כל כך הרבה מקורות חלבון טובים ונקיים יותר.
אין שום סיבה ללכת לחלב .

קשה לעיכול, שלשולים, אקנה וכמות גדולה של הורמונים זה רק חלק מהבעיות שמביא איתו החלב , יש כל כך הרבה מקורות חלבון טובים ונקיים יותר.
אין שום סיבה ללכת לחלב .
לא לכולם ניהיה שלשולים ואקנה.
הורמונים לא עוברים את הכבד שלנו וגם חלב הנדגם עם הורמונים לא מאושר להיכנס לייצור.

אין שום סיבה ללכת לחלב .
אתה מדבר על בעיות עיכול למי שרגיש לחלב, אם אתה רגיש למשהו אל תאכל אותו, זה כזה פשוט.
לגבי ההורמונים זה לא נכון, אין להם שום השפעה אנושית

אין שום סיבה ללכת לחלב .
לא מכיר בעיה כזאת
והיו תקופות ששתיתי 3 ליטר ביום
אבל שוב,זה רק אני

אתה מדבר על בעיות עיכול למי שרגיש לחלב, אם אתה רגיש למשהו אל תאכל אותו, זה כזה פשוט.
לגבי ההורמונים זה לא נכון, אין להם שום השפעה אנושית
לא הבנתי מזאת אומרת אין להם שום השפעה אנושית, ידוע שבחלב יש הרבה אסטרוגן (הורמון המין הנשי) ושריכוז האסטרוגן בדם של אנשים ששותים חלב גבוה יותר מאשר אנשים שלא שותים.

לא הבנתי מזאת אומרת אין להם שום השפעה אנושית, ידוע שבחלב יש הרבה אסטרוגן (הורמון המין הנשי) ושריכוז האסטרוגן בדם של אנשים ששותים חלב גבוה יותר מאשר אנשים שלא שותים.
הכוונה להורמוני גדילה, אין להם השפעה אנושית.
ואני לא מכיר את הקטע של האסטרוגן, אני אשמח אם תוכל להפנות אותי לאיזה מחקר שבאמת מראה שהאסטרוגן גבוה יותר אצל שותי חלב

לכל מי שסובל משתיית חלב, תקנו חלב דל-לקטוז.
קצת יותר יקר, אבל כל הבעיות נעלמות ואפשר לחזור לשתות חלב בלי שום בעיה.
אני שותה חצי ליטר ביום, כשבעבר אחרי 200 מ"ל הבטן הייתה נפוחה והייתי מרגיש רע.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
סימן שאלה מרחף על כל מה שכתבו שם, או שיש לי בעיה בהבנת הנקרא?
כי אחרי כל סעיף שם נראה שלא מצאו קשר ישיר אם בכלל היו השפעות.
אתה צודק, זה בדיוק מה שכתוב שם.

נכון להיום אין עדויות לכך ש-BGH שורד את תהליך העיכול בבני אדם, כך שהוא לא אמור להיות פעיל אחרי שעבר את מערכת העיכול. כמו כן, תהליך הפִּסְטוּר שעובר החלב הורס את פעילות ההורמון הזה. ולבסוף, נמצא שרמות ה-BGH בפרות שטופלו בו לא היו גבוהות יותר מאלה שנמצאו אצל פרות שלא טופלו.

חשוב גם לציין שה-BGH עצמו אינו פעיל בגופם של בני אדם, מכיוון שבגוף האדם לא קיים הקולטן שמזהה אותו. כלומר גם אם היינו סופגים אותו מחלב הפרה, הוא לא ישפיע על בריאותנו.

בכמה מחקרים נמצאה עלייה של כעשרה אחוזים ברמות ה-IGF-1 בדם של מבוגרים ששתו חלב בהשוואה לאלה שלא שתו חלב. אולם ממצאים דומים דווחו גם אצל אנשים ששתו חלב סויה, כך שייתכן שהעלייה ברמת ההורמון נובעת מהנוכחות של חלבון, מינרלים או גורמים אחרים בחלב שאינם קשורים ל-BGH. נכון להיום לא ברור אם צריכת חלב מעלה את כמות ה- IGF-1 בדם לרמות שעלולות להגדיל את הסיכון לסרטן, עם או טיפול ב-BGH או בלעדיו.

וכו'

בקיצור, המאמר לא נראה שפונה לגישה שמעודדת הפסקת צריכה של חלב.
אז לא ברור למה הוא כאן בהקשר בזה, אבל יש בו כמה דברים נחמדים בנוגע להפרכת מיתוסים נפוצים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית