עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז מה אתה אומר בעצם?
שהוא יודע להתאמן?
ליצנות ? אתם תחליטו
בסרטון הראשון 4:40~ הוא עושה "סקווטים" בסמית מאשין LOL
אני אומר שהוא בנאדם מקצועי והוא עושה את האימונים שהוא עושה בהתאם למטרות שלו, ואם אני לא טועה הוא כרגע מר אולימפייה אז אני נוטה להאמין שהוא והמאמנים שלו יודעים מה הם עושים ואם הייתה דרך שבה הוא היה יכול להשתפר יותר הוא היה משתמש בה.
אתה מדבר שטויות. בסרטון הוא 7 ימים לפני התחרות. הוא בלי נוזלים, בלי נתרן, בלי פחמימות , מיובש ועל 3-4 אחוז שומן. אתה באמת מצפה ממנו לעשות סקוואטים כבדים שהוא בקושי חיי?הדבר היחיד המקצועי שקשור אליו הוא התכנון של הסייקל, מה שהפך אותו למה שהוא
הוא מזריק כל כך הרבה דברים, והעולם הזה של הסטרואידים הוא כל כך משתנה וכל כך מתפתח כל הזמן, שאתה חייב מישהו מקצועי בשביל זה.
on the other hand, לעשות סקוואט בסמית מאשין אחי, זה שיא המקצועיות, מה אני יגיד לך.
MOO, לא אני ולא אתה יכולים בכלל לבקר אותו הוא מקצוען התוצאות שלו מדברות בעד עצמם
חוץ מזה אמרתי כבר שראיתי אותו מתאמן כמה פעמים ואתה צריך להבדיל בין צילומים לFLEX לבין האימונים האמיתיים שלו
נכון אחי, מי אנחנו שנבקר
הרי יש את המשפט הידוע "מה שעובד עליי לא עובד עליך"
בחייאת רבאק מה אנחנו עכשיו חזרים שנה וחצי אחורה באינטילגנציה של הפורום?
הדבר היחיד שמבדיל אותו משאר ה"בילדרים" הוא הסייקל והגנטיקה
בכל השאר הוא בינוני ומטה.
וכן, זה שהוא גדול מאיתנו בכמה עשרות ק"ג שריר לא אומר שכל דבר שהוא יעשה יהיה נכון.
"בילדרים" הם חלשים עם מסת שריר גדולה
MOO, לא אני ולא אתה יכולים בכלל לבקר אותו הוא מקצוען התוצאות שלו מדברות בעד עצמם
חוץ מזה אמרתי כבר שראיתי אותו מתאמן כמה פעמים ואתה צריך להבדיל בין צילומים לFLEX לבין האימונים האמיתיים שלו
אני לא מבקר אותו בתור BB הרי הוא מר אולימפיה
אני סתם חושב שהוא אידיוט
אני הרבה יותר מעריך את רוני קולמן
אני לא מבקר אותו בתור BB הרי הוא מר אולימפיה
אני סתם חושב שהוא אידיוט
אני הרבה יותר מעריך את רוני קולמן
כמה שאלות:
*אתה באמת חושב שזה נכון?
*אם קאטלר היה מתאמן כוויטליפטר או פאואר ליפטר הוא היה עולה על הבמה בקונדישיין טוב יותר?
*האם אתה חושב שיש דרך/שיטות אימון יותר טובות שיביאו את הטופ של האולימפיה לרמות גבוהות יותר?
-הערה קטנה:
האימון של קאטלר הוא לפני תחרות וכנראה אימון דילול בכלל.
לעיתים הם עובדים בסמית' להפעיל פחות מייצבים מה שיכול להשפיע על קו מותניים רחב יותר-לא יודע עד כמה זה מדוייק לא ראיתי לזה סימוכין מסויים,בספק אם עשו על זה מחקר...
אני איתך moo !
תמיד אהבתי את קולמן יותר,קולמן היה מתאמן בחד"כ בטקסס שנראה כמו מחסן והכל שם עשוי ברזל...צורח בסקוואטים ודדליפטים...
בזמן שאתה רואה את קאטלר באימון בגולד ג'ים שבחורה בלונדינית משמשת לו כספוטרית בבנץ'!😣
לתשומת ליבך טל...
ועל הדרך, זה שקולמן ידע להתאמן בטוח עזר לו להגיע לרמה שהוא הגיע כבאדיבילדר
חוץ מזה ש800 פאונד דדליפט זה משהו שעד כמה שאני זוכר אף באדיבילדר לא עשה.
גם הסקוואט שלו היה מטורף (למרות שהעומק די שנוי במחלוקת)
עוד פעם אתה שופט באדיבילדר כפאוורליפטר
טוב...התשובות שלי...😃
1.תהיה בטוח שהחבר'ה הגדולים באמת,חזקים מאוד.
נכון,אולי הם לא חזקים כמו פאוורליפטרים אבל זו גם לא המטרה שלהם.
בנוסף,בפאוורליפטינג וויטליפטינג נכנסים אלמנטים כמו טכניקה ושיטות להרים יותר וגם אלמנט המהירות.
וכמובן,אימונים ייעודיים לשיפור בכח.
ובנוסף,סייקלים מתאימים לשיפור כח,הלוסטין,אנאבר ושאר ממתקים ייעודים לשיפור כח.(אתם תמיד מתעלמים מהנתון הזה,כאילו רק באדיבילדרים לוקחים חומרים..)
2.אתה מסכים איתי.
ונכון,אין ספק שהחומרים הם פקטור אדיר.
אבל לבוא ולהגיד שהם היחיד נראה לי לא לעניין.
3.מסכים הרבה באדיבילדרים לא מתאמנים נכון.
עדיין ,ברמות הגבוהות,רובם אם לא כולם מתאמנים בצורה האידיאלית כדי להביא את עצמם למקסימום.
הרבה מהסרטונים והכתבות שאנחנו רואים לא משקפים כלום מהאימונים האמיתיים שלהם.
הגודל זה לא הכל עובדה שב2007 דקסטר לקח את ג'אי וב2006 ג'אי לקח את קאטלרדווקא לא, רוני יותר גדול