עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הגודל זה לא הכל עובדה שב2007 דקסטר לקח את ג'אי וב2006 ג'אי לקח את קאטלר
וחוץ מזה אתה נתפס לקטנות, BB הוא כמו דוגמן הוא נשפט על הבמה והאימונים הם רק כלי בשבילו ולא העיקר. פאוורליפטר הוא ספורטאי לכל דבר ובגלל זה האימונים שלו קשורים באופן ישיר לתחרות בניגוד לBB ששם הקשר עקיף בלבד..
וכמו שכבר אמרתי זה מצחיק שאתם מייעצים לאנשים שהם הטופ בתחומם איך לעשות דברים יותר טוב..
בשביל זה יש להם מאמנים ויועצים ותזונאים ואם הייתה דרך יותר טובה להגיע למטרה הסופית שלהם הם היו משתמשים בה
אני מסכים שבשביל BB זה קודם הגנטיקה אז הסייקל אז התזונה ורק בסוף האימונים.זה רק מחדד את מה שאני אומר - בשביל באדיבילדר הסייקל יותר חשוב מהאימונים.
אני מסכים שבשביל BB זה קודם הגנטיקה אז הסייקל אז התזונה ורק בסוף האימונים.
בשביל PL זה קודם כך אימונים כמו כל ספורט אחק
וזה רק ב10-15 שנה האחרונות בעיקר, בשנות ה70 למשל, רוב האוכלוסיה שהתאמנה עם משקולות, לכל מטרה שהיא, ידעה לבצע את רוב, אם לא כל התרגילים, ברמה גבוהה ובמשקלים גבוהים.
אחת הסיבות שזה נגמר, אם לא הסיבה, היא הסטרואידים.
MOO, לא אני ולא אתה יכולים בכלל לבקר אותו הוא מקצוען התוצאות שלו מדברות בעד עצמם
חוץ מזה אמרתי כבר שראיתי אותו מתאמן כמה פעמים ואתה צריך להבדיל בין צילומים לFLEX לבין האימונים האמיתיים שלו
טל בודיבילדינג זה פוליטיקה
פאוורליפטינג או שאתה מרים את המשקל או שלא - אין מקום לטעויות
לא בדיוק פוליטיקה אלה יותר שיפוט על פי קריטריונים שעליהם אין תשובה חד משמעית
כמו ריקוד דוגמנות או התעמלות אומנותית
האמת שזה לא מדוייק מה שאתה אומר,
ב"golden years" הם היו מתאמנים כמו ליצנים,אימונים של 3-4 שעות,800 סטים ו-400 חזרות...
נכון יש סרטונים של תרגילי בסיס משנות ה-70 שרואים ביצועים יפים,אבל שאר גישת האימונים הייתה מוטעית מהיסוד.
בכל מקרה,אני מבין את מה שאתה אומר ואפילו מסכים חלקית 😃
לפעמים הביצועים שרואים ממפתחי גוף באמת לא לעניין,
אבל עדיין אני חושב שאתה קצת מכליל וכמו שטל אמר לך שופט את הבילדרים בראייה של פאוארליפטינג.
טל בודיבילדינג זה פוליטיקה
פאוורליפטינג או שאתה מרים את המשקל או שלא - אין מקום לטעויות
פוליטיקה או לא,קריטריונים מדוייקים או העדפה אישית....
אל תגיד שאתה לא מעריך את החבר'ה האלה ואם לא אותם את הבאדיבילדינג כמטרה-מסה מקסימלית,חיטוב לעצם,פרופורציות וכו'...
אני עוד זוכר שפירסמת כאן תמונות בסוף חיטוב!😲
אין מצב שנדבקת בפאוואר ליפטינג לחלוטין ולא מעניין אותך כלום מאשר להרים יותר...חחח
אז אתה טוען שבגלל שהוא מקצוען, והראה הישגים הוא חסין לביקורת?
ממש לא אבל בשביל שיהיה ערך לביקורות היא צריכה לבוא ממישהו מקצועי באותו התחום..
כמו שאתה לא תלך ותגיד ללברון ג'ימס איך לזרוק לסל מכיוון שאתה לא בנאדם מקצועי בתחום ואין לך ניסיון בו. אבל לעומת זאת אם המאמן שלו או שחקן מקצועי אחר יבקר אותו יהיה לביקורת ערך מסוים בעינו של הספורטאי והוא יוכל ללמוד ממנה.
שאתם אומרים פה פחח גיי קאטלר ליצן מפגר שעושה חצאי סקוואט בסמיט משין זה לא ביקורת אלה טמטום.
ממש לא אבל בשביל שיהיה ערך לביקורות היא צריכה לבוא ממישהו מקצועי באותו התחום..
כמו שאתה לא תלך ותגיד ללברון ג'ימס איך לזרוק לסל מכיוון שאתה לא בנאדם מקצועי בתחום ואין לך ניסיון בו. אבל לעומת זאת אם המאמן שלו או שחקן מקצועי אחר יבקר אותו יהיה לביקורת ערך מסוים בעינו של הספורטאי והוא יוכל ללמוד ממנה.
שאתם אומרים פה פחח גיי קאטלר ליצן מפגר שעושה חצאי סקוואט בסמיט משין זה לא ביקורת אלה טמטום.
moo צחקתי איתך גבר...
לקחת את זה קשה..
דווקא אני חושב שהגעת לרמה יפה מאוד בסוף חיטוב.
הבאת לי מוטיבציה לעלות לבמה LOL