הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב קלוריות

Mr. Lift

מושעה
616
222
נק' מוניטין:
345
616
222
חברים אני בתסבוך רציני..בקיצור אתמול עשיתי משמרת לילה ויצא לי לישון אחרי המשמרת 3.5 שעות +~ השאלה שלי איך לעזאזל אני אמור לחשב קלוריות היום? שתיתי שייק חלבון לפני שהלכתי לישון ובכללי יצא לי סביבות 3500 קלוריות ו 240 גרם חלבון.. האם מה שאני אוכל היום לחשב על אתמול ופשוט לא להגזים עם הקלוריות?

אפשר הסבר בבקשה? לא כל כך הבנתי..
במקום לנסות להגיע ל-X חלבון ו-Y קלוריות ביום, תנסה במהלך יומיים להגיע ל-2X חלבון ו-2Y קלוריות, לא משנה יותר מדי איך תחלק את זה

• פותח/ת השרשור
במקום לנסות להגיע ל-X חלבון ו-Y קלוריות ביום, תנסה במהלך יומיים להגיע ל-2X חלבון ו-2Y קלוריות, לא משנה יותר מדי איך תחלק את זה
אוקיי אתה מתכוון אז לא לאכול היום כרגיל? פשוט לחלק בין היום למחר וזהו? זה האמת יקל עלי מאוד כי אני מחוק לגמריי ואין לי לא כוח ולא תאבון להתעסק ביותר מידי אוכל היום. אז היום נניח אכניס 100 גרם חלבון ומחר עוד 100 זה יהיה בסדר?

אוקיי אתה מתכוון אז לא לאכול היום כרגיל? פשוט לחלק בין היום למחר וזהו? זה האמת יקל עלי מאוד כי אני מחוק לגמריי ואין לי לא כוח ולא תאבון להתעסק ביותר מידי אוכל היום. אז היום נניח אכניס 100 גרם חלבון ומחר עוד 100 זה יהיה בסדר?
אני הייתי מחשיב את היומיים כאתמול והיום, בגלל שאתמול התחיל הבלאגן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית