אתה יודע להגיד על יכולות של בן אדם רק מלהיסתקל עליו?לא רק שאין פה שופט, הם עם נעליים, ועל מדרכה, ועוד אחד מהם לא לוחם mma בכלל והסיכוי שהוא ימות ממכות כאלו גדול יותר מלוחם mma אחר.
אתה נביא או משהו?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע להגיד על יכולות של בן אדם רק מלהיסתקל עליו?לא רק שאין פה שופט, הם עם נעליים, ועל מדרכה, ועוד אחד מהם לא לוחם mma בכלל והסיכוי שהוא ימות ממכות כאלו גדול יותר מלוחם mma אחר.
לא רק שאין פה שופט, הם עם נעליים, ועל מדרכה, ועוד אחד מהם לא לוחם mma בכלל והסיכוי שהוא ימות ממכות כאלו גדול יותר מלוחם mma אחר.
זה בערך מה שמספרים עדים במקום.ממה שנראה הם הסכימו לקרב הזה, לא נראה לי פה כאילו הלוחם התגרה בו במטרה לגרום לקרב ואז להרוג אותו.
זה פשוט קרב של אגו שהסתיים רע...(לפחות נראה ככה)
מה אתם בכלל משווים קרב בזירה עם חוקים, פרמדיקים וכל מה שצריך כדאי לטפל בלוחם שנפגע קשות לבין קרב ילדותי ומפגר בחוץ בלי כל זה?! הטמבל הזה היה צריך לשים תפוזה בצד ולהפסיק ברגע שהבחור נפל ולא צריך להיות גאון כדאי לראות שהוא התעלף פשוט. מילא זאת הייתה זירה אבל המקרה הזה נטו רצח נקודה.
ממה שנראה הם הסכימו לקרב הזה, לא נראה לי פה כאילו הלוחם התגרה בו במטרה לגרום לקרב ואז להרוג אותו.
יכול להיות מאוד, ועל טיפשות כזאת שלא לחשוב שאתה יכול להרוג בנאדם ככה, מגיע לו עונש בדיוק כמו לבנאדם שנהג שיכור ולא בכוונה רצח משפחה
אחרת שהתנגש בה..
לדעתי עם זה לאף אחד אין פה ויכוח.יכול להיות מאוד, ועל טיפשות כזאת שלא לחשוב שאתה יכול להרוג בנאדם ככה, מגיע לו עונש בדיוק כמו לבנאדם שנהג שיכור ולא בכוונה רצח משפחה
אחרת שהתנגש בה..
יפה, זה נקרא הריגה ולא רצח...
אי אפשר לדעת כי כמו שאמרתי, צריך להיות טיפש כדי לא לחשוב שאפשר לא להרוג מישהו ככה
לדעתי עם זה לאף אחד אין פה ויכוח.
זה לא משנה מה צריך להיות, זה משנה מה חוק ומשפט אומר והדוגמא שהבאת עם הנהג השיכור זאת ההגדרה להריגה ולא לרצח.
סליחה שאני שואל אבל יש לך השכלה משפטית לקבוע מה נחשב רצח ומה לא?
לפני כמה שנים היה מקרה דומה ברוסיה. לוחם mma נתן מכה לבחור והוא מת לאחר כמה ימים. היה שם עונש מצחיק מאוד.אני מבין את הכוונה שלך אבל זה כן נראה כמו רצח. בכל מקרה, יכול להיות שאתה צודק ונראה כבר מה בית המשפט יקבע.
^
בסדר אבל נתתי את הדוגמא הזאת כי יש כאלה שרואים בזה כמו רצח, אז זה לא כל כך משנה.
לעומת הריגה שנגרמה לגמרי בשוגג כמו שחייל ירה בטעות בחייל אחר לדוגמא, יש הבדל בכל מקרה מן הסתם.
אני מדבר מהבחינה המשפטית...
מה אתם בכלל משווים קרב בזירה עם חוקים, פרמדיקים וכל מה שצריך כדאי לטפל בלוחם שנפגע קשות לבין קרב ילדותי ומפגר בחוץ בלי כל זה?! הטמבל הזה היה צריך לשים תפוזה בצד ולהפסיק ברגע שהבחור נפל ולא צריך להיות גאון כדאי לראות שהוא התעלף פשוט. מילא זאת הייתה זירה אבל המקרה הזה נטו רצח נקודה.
אדם שמתאמן מספיק זמן בMMA (ונראה שהאדם המדובר הוא כזה) יודע טוב מאוד איך נראה נוקאאוט, ויודע טוב מאוד מה ההשלכות של להמשיך לתת לו אגרופים אחרי זעזוע מוח כשמה שעוצר את הראש מהצד השני לאגרופים זה בטון.אני מדבר מהבחינה המשפטית...
כנראה שכן...שמעתי על המקרה הזה, אבל רציני? זה התחיל בגלל ויכוח על איזה מבין הענפים יותר טוב? 😲🤦♂️
ממה שנראה הם הסכימו לקרב הזה, לא נראה לי פה כאילו הלוחם התגרה בו במטרה לגרום לקרב ואז להרוג אותו.