הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט איזו קונסולה לקנות

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
שלום לכולם,
אני מעוניין לקנות קונסולת משחקים ואני לא מצליח לבחור בין הXBOX ONE ל PS4.
בנוסף ראיתי שלשתי הקונסולות יש מספר גרסות מה שמסבך עוד יותר את הבחירה.
השימוש העיקרי בקונסולה יהיה ככל הנראה במשחקים אונליין בעיקר פיפא, לכן חשוב לי שהשירותי אונליין יהיו נוחים ובלי תקלות.
אני ארצה לקנות גם את הקינקט או הPS EYE על מנת שהאחים הקטנים שלי יוכלו לשחק אז אעדיף לקנות גם את האפשרות שתתאים יותר לילדים קטנים (בני 3-10)
אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור.

maxresdefault.jpg

קנה מחשב

השימוש העיקרי בקונסולה יהיה ככל הנראה במשחקים אונליין בעיקר פיפא, לכן חשוב לי שהשירותי אונליין יהיו נוחים ובלי תקלות.
תקנה את זה שהשלט בו יותר נוח לך למשחק, שזה מה שחשוב בתכלס בפיפא.

• פותח/ת השרשור
תקנה את זה שהשלט בו יותר נוח לך למשחק, שזה מה שחשוב בתכלס בפיפא.
אני משחק בps בערך מגיל 5 ככה שאני מניח שהוא יהיה לי נוח יותר, אבל אני חושב שזה משהו שאפשר להתרגל אליו יחסית מהר.
מה שמושך אותי בxbox זה בעיקר המחיר הזול יותר

אני משחק בps בערך מגיל 5 ככה שאני מניח שהוא יהיה לי נוח יותר, אבל אני חושב שזה משהו שאפשר להתרגל אליו יחסית מהר.

כמה המחיר יותר זול מהסוני?

אגב, כמו בכל דבר בחיים תשלם זול תקבל זול...

אני שיחקתי בסוני בערך 6 שנים רצוף (מ 2 ועד 3 ),
עדיין חושב שאקס בוקס יותר נוח למשחק.
החיסרון היחידי שלו בעיניי הוא הגודל, אבל הגירסא החדשה קטנה יותר.

חד משמעית PS4. שלט ? זה עניין של הרגל, יקח לך שבוע - שבועיים להתרגל מX לY אבל זה שטויות, בסופו של דבר אין כמו סוני
במיוחד שאתה רוצה בעיקר פיפא, אם היית פותח את האשכול הזה לפני שנה הייתי אומר לך אקס בוקס, בגלל כל ההסכמים שהיו אז למייקרוספט וEA, אז משתמשי הבוקס הרוויחו לג'נדס בפיפא, מחירים יותר נמוכים וכו' (בנוסך לEA Access שהיה רק לבוקס), השנה החוזה שלהם נגמר וממה שהבנתי EA חתמו על חוזה עם סוני

עניין השרתים יותר תלוי בEA מאשר בסוני עצמו, EA לא חברה מדהימה בקשר לשרתים, מעבר לעובדה שהמשחק שלהם שבור ברמות גם השרתים נופלים מידי פעם אבל אין קשר לסוני

לPS4 יש רק שתי גרסאות (יד ראשונה לפחות), שזה הסלים והפרו, אם אין לך מסך 4K אין לך ממש בשביל מה לקנות את הפרו. מה שכן אתה יכול לקנות PS4 יד שנייה ולחפש את הגרסא הקודמת ולא את הסלים, יהיה טיפה יותר זול וההבדל העיקרי זה שהסלים חסכוני יותר, דק יותר ולא מתחמם / מרעיש. הייתי הולך על סלים יד ראשונה בכל זאת

• פותח/ת השרשור
חד משמעית PS4. שלט ? זה עניין של הרגל, יקח לך שבוע - שבועיים להתרגל מX לY אבל זה שטויות, בסופו של דבר אין כמו סוני
במיוחד שאתה רוצה בעיקר פיפא, אם היית פותח את האשכול הזה לפני שנה הייתי אומר לך אקס בוקס, בגלל כל ההסכמים שהיו אז למייקרוספט וEA, אז משתמשי הבוקס הרוויחו לג'נדס בפיפא, מחירים יותר נמוכים וכו' (בנוסך לEA Access שהיה רק לבוקס), השנה החוזה שלהם נגמר וממה שהבנתי EA חתמו על חוזה עם סוני

עניין השרתים יותר תלוי בEA מאשר בסוני עצמו, EA לא חברה מדהימה בקשר לשרתים, מעבר לעובדה שהמשחק שלהם שבור ברמות גם השרתים נופלים מידי פעם אבל אין קשר לסוני

לPS4 יש רק שתי גרסאות (יד ראשונה לפחות), שזה הסלים והפרו, אם אין לך מסך 4K אין לך ממש בשביל מה לקנות את הפרו. מה שכן אתה יכול לקנות PS4 יד שנייה ולחפש את הגרסא הקודמת ולא את הסלים, יהיה טיפה יותר זול וההבדל העיקרי זה שהסלים חסכוני יותר, דק יותר ולא מתחמם / מרעיש. הייתי הולך על סלים יד ראשונה בכל זאת
תודה רבה על התשובה המפורטת,
אז הבנתי שהPS עדיף, השאלה אם הוא עדיף ברמה ששווה עלייה במחיר של בערך 50%?
כמה המחיר יותר זול מהסוני?

אגב, כמו בכל דבר בחיים תשלם זול תקבל זול...
אני לא מסכים עם האמירה הזאת, בהרבה מקרים אתה משלם על השם של המותג ולאו דווקא על האיכות

אין באמת הבדל ממשי בחומרה בין ה PS לבין ה X1, אני חוזר ואומר שזה עניין של נוחות בעיקר.
באקס בוקס אגב, מקבלים משחקים בחינם כחלק ממנוי האונליין, גם משהו נחמד.

עדיין יש את האפשרות של ea access , ולפותח האשכול השלט של האקסבוקס לדעתי ולדעת עוד כמה מחבריי שיש להם פלייסטישן וניסו את השלט הרבה יותר נוח לשחק , אבל בסופו של דבר לדעתי אין הבדל משמעותי בין הקונסלות ככה שאני בטוח מה שלא תקנה לא תתחרט .

תודה רבה על התשובה המפורטת,

אני לא מסכים עם האמירה הזאת, בהרבה מקרים אתה משלם על השם של המותג ולאו דווקא על האיכות

זה נכון שאתה משווה דברים פרקטים , כמו ביגוד וכו׳...
אבל שאתה משווה ׳מותרות׳ , במיוחד שזה בין מייקרוסופט לסוני כנראה שהחברה שתשלם לה יותר תתן לך יותר.

אחלה מוצר ואחלה חברה, אתה יכול לקנות Bose ביותר כסף ולקבל איכות יותר טובה.
אבל רוב מוצרים שיהיו יותר זולים מביטס החיים שלהם גם יהיו קצרים יותר (יש יוצאים מן הכלל)
יש די הרבה מוצרים של חברות אודיו שתמצא יותר זול יותר טוב
כנל לגבי טלפונים מסכים איתך שבדברים וכנולוגיים לרוב עולה יותר יותר טוב אבל גם פה יש את המותגים

יש די הרבה מוצרים של חברות אודיו שתמצא יותר זול יותר טוב
כנל לגבי טלפונים מסכים איתך שבדברים וכנולוגיים לרוב עולה יותר יותר טוב אבל גם פה יש את המותגים

נכון אבל בגלל שלמותגים האלו יש שם אתה תקבל הרבה פעמים שירות טוב (במיוחד בארצות הברית) ואחריות.
לא אומר שכל מה שיקר שווה את זה, הרבה פעמים זה גם עניין של עצה וביקוש.
אבל יש המון חברות מעולות בארה״ב שהמוצרים שלהם שווים (והרבה פעמים תשלם טיפה יוצר על השירות הזה ועל המוצר)

הביטס שלי זאת האוזניית בלוטות׳ ששרדה אצלי מעל שנה וחצי...
(ועוד הכלב שלי ניסה לאכול אותה...)
וגם ביקשתי שישלחו לי כריות חדשות (כי הכלב אכל אותן) ושלחו לי, בלי לשאול שאלות...

אם אתה לא מתכנן לשחק בשום דבר חוץ מפיפא אז זה לא משנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית