הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט איזו קונסולה לקנות

אין באמת הבדל ממשי בחומרה בין ה PS לבין ה X1, אני חוזר ואומר שזה עניין של נוחות בעיקר.
באקס בוקס אגב, מקבלים משחקים בחינם כחלק ממנוי האונליין, גם משהו נחמד.
בפלייסטשיין לא מקבלים משחקים בחינם?

לי היה סוני 2, 3, אקסבוקס 360
והיום יש לי אקסבוקס S, לחבר יש גם סוני 4 וגם S (הוא קנה אחרי שהתבאס מהסוני) ועוד חברים עם האקסבוקס, ככה שאני מכיר אותו טוב טוב..

נתחיל מהקינקט שזה אחלה דבר לילדים קטנים, הוא יותר טוב מהעין של סוני, דבר שני
באקסבוקס
יש לך את הEA access שזה מוזיל משחקים בין השאר את הפיפא
ולגבי השלט אין באמת הבדל, יש כל מיני סוגים של שלטים שאפשר לקנות ככה שאין מצב שלא תמצא אחד נוח.
לגבי הגרסאות הפרו והS שונות מהone וה4 הרגיל בגודל ובמראה בסך הכל, מה שכן משחררים את האקסבוקס החדש X ממש בקרוב אז אם אתה בעניין של משחקים ב4K זה הדבר, אבל הולך לעלות לא מעט כסף..

לפי דעתי הסוני לא שווה את התוספת מחיר בכסף הזה אפשר לקנות תוספות למשחק עצמו או משחקים אחרים.

יש קהילה גדולה גם לאקס וגם לסוני אין כמעט הבדל בקטע הזה..

אה כמעט שכחתי, יש בארץ תמיכה מדהימה ממיקרוסופט ישראל, כמה פעמים השתמשתי בהם והתמיכה היא ברמה גבוהה מאוד, אפילו חזרו אליי והחזירו לי כסף פעם אחת..
מה גם שהממשק של האקסבוקס הולך לקבל עברית ככה שאם קשה לך אנגלית זה נחמד..

ואם תרצה משחקים אחרים אז רוב המשחקים יוצאים לשניהם אבל נגיד מרוצים יש את הגרנד טוריסמו של סוני שהוא ממש נחמד והפורצה של בוקס שהם פחות או יותר אותו דבר, אבל מה שמדהים בפורצה שהיא כולה בעברית! הכל הכל הכל מדובב כולל היסטוריה על רכבים שאתה קונה והסברים על מסלולים, אני הייתי בשוק כשגיליתי את זה (מדובר על פורצה 6)..
יש באקסבוקס את הGame Pass שיוצא חודש הבא בארץ זה שירות השכרת משחקים שאתה משלם מנוי חודשי ויכול לשחק בכמה משחקים שבא לך מהסיפריה שלהם , סך הכל מצרפים כרטיס אשראי ומורידים, ככה שאתה יכול לשחק במלא משחקים בגרושים, משחקים כמו Dirt וכו'..

לגבי מי שאמר שכשמשלמים יותר מקבלים יותר
זה פשוט שטויות,
האקסבוקס יותר זול בארץ כי בארץ הסוני יותר פופולרי וזהו
אין הבדל בחוויה אם כבר האקסבוקס לוקח מבחינת החוויה, מה שנשאר מסוני זה בעיקר רק השם שלאט לאט דועך
אבל בסדר יש פראיירים שמשלמים עוד מאות שקלים בשביל קונסולה זהה, לא אכפת לי
הרי זה אותם האנשים שמשלמים 190 על קערת פירות במסעדות

והיום יש לי אקסבוקס S, לחבר יש גם סוני 4 וגם S (הוא קנה אחרי שהתבאס מהסוני) ועוד חברים עם האקסבוקס, ככה שאני מכיר אותו טוב טוב..

באקסבוקס
ולגבי השלט אין באמת הבדל, יש כל מיני סוגים של שלטים שאפשר לקנות ככה שאין מצב שלא תמצא אחד נוח.
לגבי הגרסאות הפרו והS שונות מהone וה4 הרגיל בגודל ובמראה בסך הכל, מה שכן משחררים את האקסבוקס החדש X ממש בקרוב אז אם אתה בעניין של משחקים ב4K זה הדבר, אבל הולך לעלות לא מעט כסף..

לפי דעתי הסוני לא שווה את התוספת מחיר בכסף הזה אפשר לקנות תוספות למשחק עצמו או משחקים אחרים.

אה כמעט שכחתי, יש בארץ תמיכה מדהימה ממיקרוסופט ישראל, כמה פעמים השתמשתי בהם והתמיכה היא ברמה גבוהה מאוד, אפילו חזרו אליי והחזירו לי כסף פעם אחת..

ואם תרצה משחקים אחרים אז רוב המשחקים יוצאים לשניהם אבל נגיד מרוצים יש את הגרנד טוריסמו של סוני שהוא ממש נחמד והפורצה של בוקס שהם פחות או יותר אותו דבר, אבל מה שמדהים בפורצה שהיא כולה בעברית! הכל הכל הכל מדובב כולל היסטוריה על רכבים שאתה קונה והסברים על מסלולים, אני הייתי בשוק כשגיליתי את זה (מדובר על פורצה 6)..
יש באקסבוקס את הGame Pass שיוצא חודש הבא בארץ זה שירות השכרת משחקים שאתה משלם מנוי חודשי ויכול לשחק בכמה משחקים שבא לך מהסיפריה שלהם , סך הכל מצרפים כרטיס אשראי ומורידים, ככה שאתה יכול לשחק במלא משחקים בגרושים, משחקים כמו Dirt וכו'..

זה פשוט שטויות,
אין הבדל בחוויה אם כבר האקסבוקס לוקח מבחינת החוויה, מה שנשאר מסוני זה בעיקר רק השם שלאט לאט דועך
האקסלוסיבים של האקסבוקס חרא

באקסבוקס

זה פשוט שטויות,

בן כמה אתה?

20++ למה
אם שניהם היו אותו מחיר עוד הייתי מתלבט אבל בגלל שאקסבוקס זול באיזה 500 שקל לפחות, אין פה בכלל על מה לחשוב,
זה No-brainer

אתה מדבר כמו ישראלי מצוי , בדיוק בגילך
וזה בסדר זאת לא אשמתך.

PS4 קלללל

כל החברים שלי שקנו XBOX מכרו אותם ועברו לסוני - על איכות לא מתפשרים

אתה מדבר כמו ישראלי מצוי , בדיוק בגילך
וזה בסדר זאת לא אשמתך.

עצוב.. זה מראה כמה הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו, למה?
הרבה ישראלים קונים סוני פלייסטיישן כי זה הגיע לשוק הישראלי קודם, לכן יותר מוכר ומכאן שהוא יותר פופולרי בארץ שזה אגב שפעת העדר שיש לישראלי המצוי שלא נפתח לדברים חדשים.
עוד מאימרות הישראלי המצוי,
"יותר יקר = יותר טוב", אם החולצה שלך אין לה סמל של סוס דוהר אז החולצה לא איכותית אפילו שתכלס היא עולה 3 דולר לייצר והסיני שתפר לך אותה תפר גם את החולצה בפוקס שעולה 30, חלאס אתה לא באמת עושה רושם על אף אחד עם חולצה ב300 שקל, הרבה מיליונרים לובשים חולצות טי שירט שקנו במשקל בWalmart..
אבל לא משנה, לא אנסה לחנך פה אף אחד על צרכנות נבונה, במילא בסוף אלה שאומרים יקר זה הכי טוב לא מצליחים לקנות דירה בגיל 40..

נפלאות הישראלי המצוי.. הוא ישלם על הכל אקסטרה מחיר ויצדיק את זה אבל רק אם זה לא אוכל, כי שם בקילו עגבניות הוא יסע לסופר הכי רחוק רק בשביל לחסוך 30 שקל בסל קניות...

כנראה שבגלל שדיברתי על המחיר אז כל חסידי סוני מצדיקים את התוספת של 500 שקל שהם שילמו, כדי שלא ירגישו פראיירים, לא נורא, זה הישראלי המצוי, זה לא אשמתו.
אני שוב אומר
סוני פלייסטיישן 4 ואקסבוקס One שתי קונסולות מעולות שלא תתאכזב מאף אחת מהן, מבחינת ביצועים ועוד כמה דברים הם סך הכל זהים, אבל אי אפשר שלא להסתכל על המחיר שמסכם את הכל,
ב500 שקל שחסכת אתה קונה עוד שלט, משחק ולייב לתקופה יפה.
בשביל שתי קונסולות שההבדלים ברמת החוויה ביניהן הם מינוריים סך הכל, אין כל כך מה להתלבט, בלי קשר גם אם המחיר היה זהה לחלוטין הייתי הולך על האקסבוקס, בגלל התמיכה המדהימה שיש לצרכן הישראלי, בגלל החווית שימוש הכללית וגם כי במקרה שלך אתה רוצה משחקים של EA שהאקסבוקס עדיף לזה.
חוץ מזה רק מהאשכול הזה אפשר לראות איזה קהילה מנסה לעזור ואיזה קהילה היא toxic, דוגמאת ה-"יש לאקסבוקס חרא משחקים" שמישהו כתב מעליי..

הרבה ישראלים קונים סוני פלייסטיישן כי זה הגיע לשוק הישראלי קודם, לכן יותר מוכר ומכאן שהוא יותר פופולרי בארץ שזה אגב שפעת העדר שיש לישראלי המצוי שלא נפתח לדברים חדשים.
"יותר יקר = יותר טוב", אם החולצה שלך אין לה סמל של סוס דוהר אז החולצה לא איכותית אפילו שתכלס היא עולה 3 דולר לייצר והסיני שתפר לך אותה תפר גם את החולצה בפוקס שעולה 30, חלאס אתה לא באמת עושה רושם על אף אחד עם חולצה ב300 שקל, הרבה מיליונרים לובשים חולצות טי שירט שקנו במשקל בWalmart..
אבל לא משנה, לא אנסה לחנך פה אף אחד על צרכנות נבונה, במילא בסוף אלה שאומרים יקר זה הכי טוב לא מצליחים לקנות דירה בגיל 40..

נפלאות הישראלי המצוי.. הוא ישלם על הכל אקסטרה מחיר ויצדיק את זה אבל רק אם זה לא אוכל, כי שם בקילו עגבניות הוא יסע לסופר הכי רחוק רק בשביל לחסוך 30 שקל בסל קניות...

כנראה שבגלל שדיברתי על המחיר אז כל חסידי סוני מצדיקים את התוספת של 500 שקל שהם שילמו, כדי שלא ירגישו פראיירים, לא נורא, זה הישראלי המצוי, זה לא אשמתו.
אני שוב אומר
סוני פלייסטיישן 4 ואקסבוקס One שתי קונסולות מעולות שלא תתאכזב מאף אחת מהן, מבחינת ביצועים ועוד כמה דברים הם סך הכל זהים, אבל אי אפשר שלא להסתכל על המחיר שמסכם את הכל,
בשביל שתי קונסולות שההבדלים ברמת החוויה ביניהן הם מינוריים סך הכל, אין כל כך מה להתלבט, בלי קשר גם אם המחיר היה זהה לחלוטין הייתי הולך על האקסבוקס, בגלל התמיכה המדהימה שיש לצרכן הישראלי, בגלל החווית שימוש הכללית וגם כי במקרה שלך אתה רוצה משחקים של EA שהאקסבוקס עדיף לזה.
חוץ מזה רק מהאשכול הזה אפשר לראות איזה קהילה מנסה לעזור ואיזה קהילה היא toxic, דוגמאת ה-"יש לאקסבוקס חרא משחקים" שמישהו כתב מעליי..
רק האקסלוסיבים שווים את ההבדל של ה 500 שקל

אמרת גם שחשוב לך שיהיה לילדים קטנים משחקים, גם כאן מנצח האקסבוקס עם הקינקט, הוא טוב יותר מהמצלמה של סוני, כמעט בכל דבר, גם בפקודות קוליות, גם בחווית השימוש במשחקים, זה להשוות מצלמה של נוקיה 6120 לאייפון 7..
לאקסבוקס יש תמיכה לאחור להרבה משחקים מ360 מה שאין לסוני, כלומר כמעט את כל הספרייה של המשחקים מXbox 360, כמו Fallout 3, GTA4 ,Crysis ניתן לשחק על האקסבוקס One שזה משחקים שעדיין שווה לשחק בהם, במיוחד קרייסיס שיש לו גרפיקה מדהימה עד היום, גם פארקריי 2..

אם אתה בקטע של COD, BF יש לך את HALO שהוא אקסקלוסיבי לבוקס..
Gears of war שגם אקסקלוסיבי

אני שוב אומר

לא חי בארץ...
את הסוני שלי קניתי בבלאק פריידי...
גם לי היה את שניהם...
אין לך עוד מושג לגביי כלכלה נבונה.

שיהיה בהצלחה

לא חי בארץ...
את הסוני שלי קניתי בבלאק פריידי...
גם לי היה את שניהם...
אין לך עוד מושג לגביי כלכלה נבונה.

שיהיה בהצלחה
אתה עדיין גולש בפורום ישראלי אז מה זה ההתנשאות הזאת על ישראלים?
ומאיפה המסקנה שאין לי מושג בכלכלה נבונה? אתה נותן דוגמא לבן אדם שאין מושג בכלכלה נבונה, למה? כי קונים דברים לפי הצורך, ואם הבן אדם הצורך שלו היה לשחק פיפא ובאטלפילד, אז ברור שעדיף ללכת על האופציה שתתן לו את החוויה בצורה הטובה ביותר במחיר הזול ביותר, ופה אין ספק שהאקסבוקס מנצח, ההבדל היחיד בפיפא הוא המחיר והשלט, שלט זה לא בעיה כי יש מליון סוגים של שלטים ומחיר הוא זול יותר באקסבוקס בגלל ההסכם עם EA

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית