נק' מוניטין:
8
- 113
- 5
גם נכון. שורה תחתונה המשחקים היחודיים לסוני יותר טובים.עזוב god of war, מה עם בלודבורן, האחרון שיבנינו, אנצ׳רטד
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם נכון. שורה תחתונה המשחקים היחודיים לסוני יותר טובים.עזוב god of war, מה עם בלודבורן, האחרון שיבנינו, אנצ׳רטד
ולמי שיש קונסולה אין מחשב בנוסף?כן רק שמחשב טוב שמיועד לגיימינג יעלה בכמה אלפים יותר
לא כל כך הבנתי למה אמרת את זה , מה זה קשור בכלל? אז מה אם יש מחשב? זה אומר שהוא יכול להריץ משחקים ברמה גבוהה?ולמי שיש קונסולה אין מחשב בנוסף?
תלוי כמה הרמה גבוהה.. מחשב ברמה שיכול להריץ כל משחק ברמה טובה (לא מחשב על) עולה סביב השלוש וחצי. במחשב רגיל שקונים לא משקיעים לדעתי פחות מ2500 שח גם אם יש קונסולה.לא כל כך הבנתי למה אמרת את זה , מה זה קשור בכלל? אז מה אם יש מחשב? זה אומר שהוא יכול להריץ משחקים ברמה גבוהה?
רק חבל שמחשב כל הזמן צריך לשדרג כדי שיהיה מעודכן, ומחשב שמריץ משחקים ב2017 לא בהכרח יריץ משחקים ב2020, בניגוד לקונסולהתלוי כמה הרמה גבוהה.. מחשב ברמה שיכול להריץ כל משחק ברמה טובה (לא מחשב על) עולה סביב השלוש וחצי. במחשב רגיל שקונים לא משקיעים לדעתי פחות מ2500 שח גם אם יש קונסולה.
בשורה תחתונה להוציא את עניין המשחקים האקסקלוסיביים אין לקונסולה שום יתרון אמיתי על מחשב, לא המחיר (של מחשב אישי סביר + קונסולה)
ממש לא, בטח שלא בשביל להריץ משחקים ברזולוציות ארכאיות ו30 FPS, בשביל זה אתה יכול לקנות מחשב יד שניה ב900 שקל.כן רק שמחשב טוב שמיועד לגיימינג יעלה בכמה אלפים יותר
זה לא נכון. אם תשדרג את מחשב כל הזמן זה כנראה כי יש לך מחשב גיימינג איכותי באמת, אבל אני כרגע לא מדבר על זה (הוא גם לוקח כל קונסולה בסיבוב).רק חבל שמחשב כל הזמן צריך לשדרג כדי שיהיה מעודכן, ומחשב שמריץ משחקים ב2017 לא בהכרח יריץ משחקים ב2020, בניגוד לקונסולה
אני עושה מולטיטסקינג כולל קומפילציות במחשב ומשתמש בפועל ביותר מ8, זה משהו שרציתי לשדרג הרבה זמן, אבל מסכים שכנראה ש16 ג'יגה היו מספיקים לי.אתה צודק, רק שיש סייג לגבי הזכרון - דווקא את הרכיב הזה (ובעיקר בשנים האחרונות) לא היה שום צורך לשדרג ובטח שלא ל32 שאצלך, 8 ג'יגה שהיה פופלרי גם לפני 5-6 שנים הם עדיין כל מה שאתה צריך היום, וכנראה לשנה שנתיים הקרובות.
כןהיה לי סוני לפני כמה שנים ואני זוכר שהלייב היה בחינם ובבוקס הוא עולה כסף. זה עדיין ככה?
וואלה, ממתי?עכשיו עולה כסף בסוני
מאז שיצא הפלייסטיישן 4וואלה, ממתי?