הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט איזו קונסולה לקנות

לא כל כך הבנתי למה אמרת את זה , מה זה קשור בכלל? אז מה אם יש מחשב? זה אומר שהוא יכול להריץ משחקים ברמה גבוהה?
תלוי כמה הרמה גבוהה.. מחשב ברמה שיכול להריץ כל משחק ברמה טובה (לא מחשב על) עולה סביב השלוש וחצי. במחשב רגיל שקונים לא משקיעים לדעתי פחות מ2500 שח גם אם יש קונסולה.

בשורה תחתונה להוציא את עניין המשחקים האקסקלוסיביים אין לקונסולה שום יתרון אמיתי על מחשב, לא המחיר (של מחשב אישי סביר + קונסולה)

תלוי כמה הרמה גבוהה.. מחשב ברמה שיכול להריץ כל משחק ברמה טובה (לא מחשב על) עולה סביב השלוש וחצי. במחשב רגיל שקונים לא משקיעים לדעתי פחות מ2500 שח גם אם יש קונסולה.

בשורה תחתונה להוציא את עניין המשחקים האקסקלוסיביים אין לקונסולה שום יתרון אמיתי על מחשב, לא המחיר (של מחשב אישי סביר + קונסולה)
רק חבל שמחשב כל הזמן צריך לשדרג כדי שיהיה מעודכן, ומחשב שמריץ משחקים ב2017 לא בהכרח יריץ משחקים ב2020, בניגוד לקונסולה

אני לא יודע בכלל על מה הדיון, פותח האשכול אמר שהשימוש העיקרי שלו יהיה פיפא, קהילת הפיפא בסוני היא הרבה הרבה הרבה יותר גדולה מאשר בבוקס (כשזה מגיע לאונליין, אני לא מדבר על אנשים שקונים בוקס כי זה זול וכי הייעוד שלו יהיה בעיקר לקריירה וקיק אוף עם חברים).
אנשים שהיו בבוקס היו נטו בגלל החוזה של מייקרוספט עם EA שהקנה למשתמשי בוקס קצת יותר דברים (לג'נדס, מחירים יותר נמוכים), עכשיו כשהחוזה עם סוני אנשים מחפשים דילים לסוני (ואני אומר את זה בתור אחד ש3 חברים שלו עוברים השנה לסוני)
שלא נדבר על הפרו קלאב שאין בכלל קהילת פרו קלאב בבוקס, בסוני יש קהילה ענקית עם ליגות וקבוצות שמשתתפות בטורנירים עולמיים

רק חבל שמחשב כל הזמן צריך לשדרג כדי שיהיה מעודכן, ומחשב שמריץ משחקים ב2017 לא בהכרח יריץ משחקים ב2020, בניגוד לקונסולה
זה לא נכון. אם תשדרג את מחשב כל הזמן זה כנראה כי יש לך מחשב גיימינג איכותי באמת, אבל אני כרגע לא מדבר על זה (הוא גם לוקח כל קונסולה בסיבוב).

יש לי מחשב בין כמה שנים טובות והוא עדיין מריץ משחקים ברמה לא רעה בכלל ולא שדרגתי אותו או משהו

בקשר למחשב מול קונסולה: מאז שיצאו מעבדי העל מחשבים יכולים להחזיק ולהיות רלוונטיים הרבה יותר זמן, רק צריך לשדרג כרטיסי מסך וזכרונות, דבר בלתי נמנע(אבל בדרך לשם עושים אוברקלוק ודברים אחרים כדי לסחוט מה שאפשר). מי שרוצה לשדרג לכרטיס מסך בינוני-גבוה תמיד יכול להוציא בערך 1000-1200 ולקבל תמורה מלאה לכסף.

לי לדוג' יש מחשב עם מארז של Alienware מ2007, כל כמה שנים החלפתי בו רכיבים ושמרתי על מה שאפשר(היום- רק המארז ושלטים דמויי קונסולה).
ב2012 קניתי לוח אם, מעבד וספק שיתאימו לדורות הבאים של המוצרים מבחינת חומרה, כולל מקלדת ועכבר של Razer לגיימינג.

ובבלאק פרידיי האחרון קניתי כרטיס מסך G1 1070 והרחבות זיכרון מ16 ל32 ג'יגה בדואל צ'אנל עם 3 סלוטים, הצוואר בקבוק שלי זה הדיסק קשיח(לא רלוונטי למשחקים), כל התענוג יצא 1900 שקל ואת ההרכבות עשיתי לבד, מבחינת עיבוד גרפי והרצת משחקים הכרטיס הזה יספיק לעוד 4-5 שנים.
יכול לספר בלב שלם ששיחקתי לדוג' בtomb raider במחשב עם שלט ואצל חבר בps4 ואצלי הוא נראה הרבה יותר טוב והחווית משחק טובה יותר במחשב.

בעולם המודרני גיימרים לא משלמים על תוכנות למחשב, אני אוהב לתרום לחברות שאני מעריך בלי קשר.

נערך לאחרונה:
אתה צודק, רק שיש סייג לגבי הזכרון - דווקא את הרכיב הזה (ובעיקר בשנים האחרונות) לא היה שום צורך לשדרג ובטח שלא ל32 שאצלך, 8 ג'יגה שהיה פופלרי גם לפני 5-6 שנים הם עדיין כל מה שאתה צריך היום, וכנראה לשנה שנתיים הקרובות.

אתה צודק, רק שיש סייג לגבי הזכרון - דווקא את הרכיב הזה (ובעיקר בשנים האחרונות) לא היה שום צורך לשדרג ובטח שלא ל32 שאצלך, 8 ג'יגה שהיה פופלרי גם לפני 5-6 שנים הם עדיין כל מה שאתה צריך היום, וכנראה לשנה שנתיים הקרובות.
אני עושה מולטיטסקינג כולל קומפילציות במחשב ומשתמש בפועל ביותר מ8, זה משהו שרציתי לשדרג הרבה זמן, אבל מסכים שכנראה ש16 ג'יגה היו מספיקים לי.
בגלל שההבדל היה מינורי(100 שקל) כבר קניתי סטיק גדול יותר, בפועל אין לי איזה חווית שימוש טובה יותר בזכות ה32 למעט מקרים שאני מריץ קומפילציה, כרום ומחליט להריץ משחק ברקע(לא קורה לעולם)

היה לי סוני לפני כמה שנים ואני זוכר שהלייב היה בחינם ובבוקס הוא עולה כסף. זה עדיין ככה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית