הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
אני דיי שונא אירובי אבל עדיין חשוב לעשות (גם רוצה יותר סיבולת)
MMA יכול להחשב כאירובי (פעמיים בשבוע שעה)

אני דיי שונא אירובי אבל עדיין חשוב לעשות (גם רוצה יותר סיבולת)
MMA יכול להחשב כאירובי (פעמיים בשבוע שעה)
איזו סיבולת אתה רוצה?
MMA ישרוף לך קלוריות, יפגע לך בהתאוששות הרבה יותר מריצה, יעלה לך את יחס הפציעות, לא ישפר לך משמעותית את הכושר האירובי ובטח שלא את היכולת לרוץ למרחקים אורכים או לזמן ארוך.

• פותח/ת השרשור
איזו סיבולת אתה רוצה?
MMA ישרוף לך קלוריות, יפגע לך בהתאוששות הרבה יותר מריצה, יעלה לך את יחס הפציעות, לא ישפר לך משמעותית את הכושר האירובי ובטח שלא את היכולת לרוץ למרחקים אורכים או לזמן ארוך.
ריצה תורמת להתאששות

MMA זה ספורט אינטנסיבי בפני עצמו, הוא יפגע משמעותית בהתאוששות שלך
זה לא שאי אפשר לעשות אימוני כוח בשילוב עם MMA, אבל אתה צריך לבנות תוכנית מתאימה סביב ה-MMA ולא הפוך, כמו מה שאתה רוצה לעשות

• פותח/ת השרשור
MMA זה ספורט אינטנסיבי בפני עצמו, הוא יפגע משמעותית בהתאוששות שלך
זה לא שאי אפשר לעשות אימוני כוח בשילוב עם MMA, אבל אתה צריך לבנות תוכנית מתאימה סביב ה-MMA ולא הפוך, כמו מה שאתה רוצה לעשות
אני לא מתכוון לעשות את זה בתור משהו אינטסיבי פעם פעמיים בשבוע במקום ריצה(ריצה אני עושה רק כי אני צריך בשביל התאוששות שרירים)

אם אתה בוחר לבצע mma בתור פעילות אירובית תסדר את זה בתוכנית שיגיעו שני ימי מנוחה לפחות אחריו
ואם אתה לא מתכוון להיכנס לזה מקצועית אז פעם בשבוע יספיק+ שני אימוני אירובי רגילים.
השאלה אם אתה מתכוון לאימון mma אמיתי או סתם עבודה על שק בשילוב בעיטות ואגרופים?

• פותח/ת השרשור
אם אתה בוחר לבצע mma בתור פעילות אירובית תסדר את זה בתוכנית שיגיעו שני ימי מנוחה לפחות אחריו
ואם אתה לא מתכוון להיכנס לזה מקצועית אז פעם בשבוע יספיק+ שני אימוני אירובי רגילים.
השאלה אם אתה מתכוון לאימון mma אמיתי או סתם עבודה על שק בשילוב בעיטות ואגרופים?
אימון MMA רגיל אני עושה ABC
6 פעמיים בשבוע יפריע אתה אומר בסדר אנסה אימון ניסיון

אימון MMA רגיל אני עושה ABC
6 פעמיים בשבוע יפריע אתה אומר בסדר אנסה אימון ניסיון
MMA זה אימון אינטנסיבי, הוא מצריך מנוחה בידיוק כמו אימון משקולות כבד.
ואתה כנראה גם לא צריך ABC בשלב שלך, זה ממש מיותר.
השילוב של השניים זה בכלל לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
MMA זה אימון אינטנסיבי, הוא מצריך מנוחה בידיוק כמו אימון משקולות כבד.
ואתה כנראה גם לא צריך ABC בשלב שלך, זה ממש מיותר.
השילוב של השניים זה בכלל לא מומלץ
תודה שאתה יודע מה אני צריך ומה אני לא צריך AB לא עובד לי מספיק טוב ומספיק (הדבר הבא אחריו זה ABC)
מה ההבדל בין אימון בדופק גבוה MMA של שעה וריצה שעה?

תודה שאתה יודע מה אני צריך ומה אני לא צריך AB לא עובד לי מספיק טוב ומספיק (הדבר הבא אחריו זה ABC)
זה שמשהו לא עבד לך לא אומר שכל המתודיקה שגויה, אנשים ברמות גבוהות מאוד מתקדמים יפה מאוד עם FBW או AB, יותר מזה זה כמעט אף פעם לא יעיל מספיק למתאמן טבעי

מה ההבדל בין אימון בדופק גבוה MMA של שעה וריצה שעה?
מה ההבדל בין מרתון לריצת 100 מטר?
זה ספורט שונה לחלוטין, והוא דורש אינטנסיביות גבוהה הרבה יותר מריצה קלה ופשוטה, וזה דורש מהגוף שלך הרבה יותר, ככה שבמקום להזרים דם ולעודד התאוששות, אתה מעמיס עליו עוד יותר.
גם אין צורך לרוץ שעה וחצי כל פעם, גם חצי שעה בערך תספיק לך, אין צורך לקרוע את עצמך בריצה

• פותח/ת השרשור
זה שמשהו לא עבד לך לא אומר שכל המתודיקה שגויה, אנשים ברמות גבוהות מאוד מתקדמים יפה מאוד עם FBW או AB, יותר מזה זה כמעט אף פעם לא יעיל מספיק למתאמן טבעי

מה ההבדל בין מרתון לריצת 100 מטר?
זה ספורט שונה לחלוטין, והוא דורש אינטנסיביות גבוהה הרבה יותר מריצה קלה ופשוטה, וזה דורש מהגוף שלך הרבה יותר, ככה שבמקום להזרים דם ולעודד התאוששות, אתה מעמיס עליו עוד יותר.
גם אין צורך לרוץ שעה וחצי כל פעם, גם חצי שעה בערך תספיק לך, אין צורך לקרוע את עצמך בריצה
האפשרות היחידה שלי להשאר עם AB זה להשאר עם אותו נפח אז עזוב שאני יהיה גמור בשריר האחרון של אותו אימון האימון יקח לפחות שעתיים לא מוגזם?

האפשרות היחידה שלי להשאר עם AB זה להשאר עם אותו נפח אז עזוב שאני יהיה גמור בשריר האחרון של אותו אימון האימון יקח לפחות שעתיים לא מוגזם?
אם זה המצב אז כנראה שתכנון האימונים שלך הוא זה שלא נכון
מי אמר שצריך נפח עצום כל כך?

• פותח/ת השרשור
אם זה המצב אז כנראה שתכנון האימונים שלך הוא זה שלא נכון
מי אמר שצריך נפח עצום כל כך?
תקשיב אני יודע שבפורום הז דוגלים בכוח אני לא מאמין בזה אני מעדיף לעלות בנפח מאשר במשקל

תקשיב אני יודע שבפורום הז דוגלים בכוח אני לא מאמין בזה אני מעדיף לעלות בנפח מאשר במשקל
אני מדבר על עלייה בנפח, פשוט הרעיון הוא לתכנן עלייה חכמה בנפח, ולא פשוט להוסיף ללא הבחנה, אחרת אתה פשוט תתקע מהר מאוד

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על עלייה בנפח, פשוט הרעיון הוא לתכנן עלייה חכמה בנפח, ולא פשוט להוסיף ללא הבחנה, אחרת אתה פשוט תתקע מהר מאוד
אז מה אתה היית ממליץ לעשות איזה סוג אימון?

נ.ב
אם אני עושה חצי שעה של איגרוף במקום חצי שעה ריצה זה סבבה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית