עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שילוב של ABC עם כל אומנות/שיטת לחימה שכוללת מגע מלא (לא מכיר אומנויות/שיטת לחימה שלא כוללות את זה) יעלה אותך על הכביש המהיר לאימון יתר ופציעות, תעשה את הבחירות והוויתורים שלך.שונא לרוץ...
ותמיד רציתי לעשות MMA אבל חדכ >MMA
לא מתכוון ללכת מכות עם מישהו בזמן הקרובשילוב של ABC עם כל אומנות/שיטת לחימה שכוללת מגע מלא (לא מכיר אומנויות/שיטת לחימה שלא כוללות את זה) יעלה אותך על הכביש המהיר לאימון יתר ופציעות, תעשה את הבחירות והוויתורים שלך.
אני אישית ממש לא מסכים לגבי ההצהרה הזו, לדעתי יכולות הגנה עצמית חשובות בהרבה מחדר כושר.
המציאות לא תמיד מתאימה עצמה לכוונות שלך.לא מתכוון ללכת מכות עם מישהו בזמן הקרוב
נכון לכן אני כן רוצה ללכתהמציאות לא תמיד מתאימה עצמה לכוונות שלך.
#רקאומר
אלו בדיוק הדברים הבעייתייםנכון לכן אני כן רוצה ללכת
מה אתה אומר אם אני אעשה שמה רק את הפעילויות האירביות (איגרופים עבודה על טכניקה ובלי שכיבות שמיכה או "כוח")
למה? כמה כוח כבר מעפילים שמה (מתאגרפים ולוחמי MMA לא גאלה גדולים)אלו בדיוק הדברים הבעייתיים
שכיבות סמיכה וכל השטויות האלו זה זניח לעומת קרבות מגע מלא
זה אפילו לא קשור לכוח שתפעיל, קרבות מגע מלא = פציעות, אי אפשר להתחמק מזה.למה? כמה כוח כבר מעפילים שמה (מתאגרפים ולוחמי MMA לא גאלה גדולים)
בסדר אני לא חושב שבכמה חודשים הראשונים אני אכנס לקרבות מתחיל מקטן שאני אגיע למצב שאני חושש להפצע או בקרבות אז אחשוב על זהזה אפילו לא קשור לכוח שתפעיל, קרבות מגע מלא = פציעות, אי אפשר להתחמק מזה.
אף אחד לא ניסה לשכנע אותך כאן לעשות תוכנית כוח, פשוט אמרו (ובצדק) שתדירות גבוהה יותר מפיצול של 4 פעמים בשבוע לא בהכרח יהיה טוב יותר למי שלא יודע איך לתכנן את זה כמו שצריך.תקשיב אני יודע שבפורום הז דוגלים בכוח אני לא מאמין בזה אני מעדיף לעלות בנפח מאשר במשקל
אשמח אם תוכל לשלוח לי קישוראף אחד לא ניסה לשכנע אותך כאן לעשות תוכנית כוח, פשוט אמרו (ובצדק) שתדירות גבוהה יותר מפיצול של 4 פעמים בשבוע לא בהכרח יהיה טוב יותר למי שלא יודע איך לתכנן את זה כמו שצריך.
אני אפילו אפתיע אותך, באימון full body של שלוש פעמים בשבוע אתה יכול להשיג גדילה טובה יותר.
ממליץ לך לקרוא את הפוסט שלי על נפח, הוא מבוסס על מחקרים שנעשו בנושא.
זה תלוי במבנה תוכנית, ברמה שלך בתור מתאמן, ובמה עשית עד עכשיובAB כמה סטים לשריר?
מידע - מה זה נפח? למי זה טוב? וכמה צריך?אשמח אם תוכל לשלוח לי קישור
אני אני אומר לך מניסיון שב10 סטים לשריר אני בקושי מרגיש משהוזה תלוי במבנה תוכנית, ברמה שלך בתור מתאמן, ובמה עשית עד עכשיו
בתור כלל בסיס הייתי הולך על 6-10 סטים לקבוצת שריר, אבל זה תלוי מאוד באיך לתכנן אותם
כמו שאמרתי, זה לא ה-10 סטים שהם המפתח, זה איך אתה עושה אותם ולמה, ואתה לא אמור להרגיש את השריר, אתה אמור לראות תוצאות נטו.אני אני אומר לך מניסיון שב10 סטים לשריר אני בקושי מרגיש משהו
ואני לא חושב שאני מתאמן מתחיל/בינוני האם AB עם נפח של פי 2 ממה שכתבת יכול לעבוד?
(כמו שאתה יודע סקוואט אני לא משהו בגלל טכניקה מחכה שתגיע החגרוה )כמו שאמרתי, זה לא ה-10 סטים שהם המפתח, זה איך אתה עושה אותם ולמה, ואתה לא אמור להרגיש את השריר, אתה אמור לראות תוצאות נטו.
ומה משקלי העבודה שלך שאתה לא מרגיש שאתה מתחיל? מתחיל אפשר להיות גם אחרי שנים. אתה יכול עדיין להתקדם מהר?
וכמו שאמרתי קודם, לעשות פשוט פי 2 עבודה לא בהכרח יביא אותך לפי 2 תוצאות, וזה יהיה פשוט בזבוז זמן מיותר בחדר כושר, עדיף לתכנן פשוט את ה-10 סטים האלה נכון יותר
זה מאוד חוסר פרופורציה בין הרגליים לפלג גוף עליון(כמו שאתה יודע סקוואט אני לא משהו בגלל טכניקה מחכה שתגיע החגרוה )
אבל בנצ' 90 דדליפט 110 מתח עם 10 קילו (וכנראה בשבוע הבא כבר יהיה 12) מקבילים 31 קילו
שכחתי הכל 4*8
תרגיל מרכזי 4*8זה מאוד חוסר פרופורציה בין הרגליים לפלג גוף עליון
אבל בכל מקרה אלה משקלים לא רעים, מתחיל אתה לא, אבל מתקדם מאוד לא הייתי אומר
חוץ מ-4*8, מה עוד אתה עושה?
יכול להיות אז שהגיע הזמן לגוון מעט?תרגיל מרכזי 4*8
ואז מה שאני מוסיף תלוי בתרגיל או 12 חזרות או 15 חזרות
מתי שאני מצליח לסיים את כל הסטים וכל החזרות על אותו המשקליכול להיות אז שהגיע הזמן לגוון מעט?
גם כל כמה זמן אתה מעלה במשקלים?