הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אירובי

100 בבנצ'

מושעה
348
23
נק' מוניטין:
23
348
23
אני דיי שונא אירובי אבל עדיין חשוב לעשות (גם רוצה יותר סיבולת)
MMA יכול להחשב כאירובי (פעמיים בשבוע שעה)

שונא לרוץ...
ותמיד רציתי לעשות MMA אבל חדכ >MMA
שילוב של ABC עם כל אומנות/שיטת לחימה שכוללת מגע מלא (לא מכיר אומנויות/שיטת לחימה שלא כוללות את זה) יעלה אותך על הכביש המהיר לאימון יתר ופציעות, תעשה את הבחירות והוויתורים שלך.
אני אישית ממש לא מסכים לגבי ההצהרה הזו, לדעתי יכולות הגנה עצמית חשובות בהרבה מחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
שילוב של ABC עם כל אומנות/שיטת לחימה שכוללת מגע מלא (לא מכיר אומנויות/שיטת לחימה שלא כוללות את זה) יעלה אותך על הכביש המהיר לאימון יתר ופציעות, תעשה את הבחירות והוויתורים שלך.
אני אישית ממש לא מסכים לגבי ההצהרה הזו, לדעתי יכולות הגנה עצמית חשובות בהרבה מחדר כושר.
לא מתכוון ללכת מכות עם מישהו בזמן הקרוב

• פותח/ת השרשור
המציאות לא תמיד מתאימה עצמה לכוונות שלך.
#רקאומר
נכון לכן אני כן רוצה ללכת
מה אתה אומר אם אני אעשה שמה רק את הפעילויות האירביות (איגרופים עבודה על טכניקה ובלי שכיבות שמיכה או "כוח")

נכון לכן אני כן רוצה ללכת
מה אתה אומר אם אני אעשה שמה רק את הפעילויות האירביות (איגרופים עבודה על טכניקה ובלי שכיבות שמיכה או "כוח")
אלו בדיוק הדברים הבעייתיים
שכיבות סמיכה וכל השטויות האלו זה זניח לעומת קרבות מגע מלא

• פותח/ת השרשור
זה אפילו לא קשור לכוח שתפעיל, קרבות מגע מלא = פציעות, אי אפשר להתחמק מזה.
בסדר אני לא חושב שבכמה חודשים הראשונים אני אכנס לקרבות מתחיל מקטן שאני אגיע למצב שאני חושש להפצע או בקרבות אז אחשוב על זה
כרגע אני סך הכל רוצה ללמוד טכניקה ולמצוא אירובי שאני אוהב

תקשיב אני יודע שבפורום הז דוגלים בכוח אני לא מאמין בזה אני מעדיף לעלות בנפח מאשר במשקל
אף אחד לא ניסה לשכנע אותך כאן לעשות תוכנית כוח, פשוט אמרו (ובצדק) שתדירות גבוהה יותר מפיצול של 4 פעמים בשבוע לא בהכרח יהיה טוב יותר למי שלא יודע איך לתכנן את זה כמו שצריך.
אני אפילו אפתיע אותך, באימון full body של שלוש פעמים בשבוע אתה יכול להשיג גדילה טובה יותר.
ממליץ לך לקרוא את הפוסט שלי על נפח, הוא מבוסס על מחקרים שנעשו בנושא.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא ניסה לשכנע אותך כאן לעשות תוכנית כוח, פשוט אמרו (ובצדק) שתדירות גבוהה יותר מפיצול של 4 פעמים בשבוע לא בהכרח יהיה טוב יותר למי שלא יודע איך לתכנן את זה כמו שצריך.
אני אפילו אפתיע אותך, באימון full body של שלוש פעמים בשבוע אתה יכול להשיג גדילה טובה יותר.
ממליץ לך לקרוא את הפוסט שלי על נפח, הוא מבוסס על מחקרים שנעשו בנושא.
אשמח אם תוכל לשלוח לי קישור
@kotzer
@AQUANGEL
בAB כמה סטים לשריר?

אין בעיה עם ריצה / MMA / טירונות / גלישת רוח או כל תחביב אחר שתרצה לעשות.
אסור לוותר על הנאות בחיים ודברים שאתה אוהב בגלל אימונים, אלא אם אתה מתכונן לתחרות כלשהי.

מה שחשוב להפנים זה שיש לזה מחיר. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, להיות אצן מרתון וסטרונגמן שניהם ברמה טובה.

כמו שאמרו MMA לא אידיאלי בכלל להתאוששות, גם ריצה (כל עוד היא לא קלה מאוד) אבל כמובן שניתן לשלב עם התאמות, אחת מהם כמובן לא להתאמן משקולות יותר מ4 פעמים (הייתי ממליץ 3 FBW כדי להשיג את המקסימום תועלת במינ׳ זמן).

בAB כמה סטים לשריר?
זה תלוי במבנה תוכנית, ברמה שלך בתור מתאמן, ובמה עשית עד עכשיו
בתור כלל בסיס הייתי הולך על 6-10 סטים לקבוצת שריר, אבל זה תלוי מאוד באיך לתכנן אותם

• פותח/ת השרשור
זה תלוי במבנה תוכנית, ברמה שלך בתור מתאמן, ובמה עשית עד עכשיו
בתור כלל בסיס הייתי הולך על 6-10 סטים לקבוצת שריר, אבל זה תלוי מאוד באיך לתכנן אותם
אני אני אומר לך מניסיון שב10 סטים לשריר אני בקושי מרגיש משהו
ואני לא חושב שאני מתאמן מתחיל/בינוני האם AB עם נפח של פי 2 ממה שכתבת יכול לעבוד?

אני אני אומר לך מניסיון שב10 סטים לשריר אני בקושי מרגיש משהו
ואני לא חושב שאני מתאמן מתחיל/בינוני האם AB עם נפח של פי 2 ממה שכתבת יכול לעבוד?
כמו שאמרתי, זה לא ה-10 סטים שהם המפתח, זה איך אתה עושה אותם ולמה, ואתה לא אמור להרגיש את השריר, אתה אמור לראות תוצאות נטו.
ומה משקלי העבודה שלך שאתה לא מרגיש שאתה מתחיל? מתחיל אפשר להיות גם אחרי שנים. אתה יכול עדיין להתקדם מהר?
וכמו שאמרתי קודם, לעשות פשוט פי 2 עבודה לא בהכרח יביא אותך לפי 2 תוצאות, וזה יהיה פשוט בזבוז זמן מיותר בחדר כושר, עדיף לתכנן פשוט את ה-10 סטים האלה נכון יותר

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, זה לא ה-10 סטים שהם המפתח, זה איך אתה עושה אותם ולמה, ואתה לא אמור להרגיש את השריר, אתה אמור לראות תוצאות נטו.
ומה משקלי העבודה שלך שאתה לא מרגיש שאתה מתחיל? מתחיל אפשר להיות גם אחרי שנים. אתה יכול עדיין להתקדם מהר?
וכמו שאמרתי קודם, לעשות פשוט פי 2 עבודה לא בהכרח יביא אותך לפי 2 תוצאות, וזה יהיה פשוט בזבוז זמן מיותר בחדר כושר, עדיף לתכנן פשוט את ה-10 סטים האלה נכון יותר
(כמו שאתה יודע סקוואט אני לא משהו בגלל טכניקה מחכה שתגיע החגרוה )
אבל בנצ' 90 דדליפט 110 מתח עם 10 קילו (וכנראה בשבוע הבא כבר יהיה 12) מקבילים 31 קילו
שכחתי הכל 4*8

(כמו שאתה יודע סקוואט אני לא משהו בגלל טכניקה מחכה שתגיע החגרוה )
אבל בנצ' 90 דדליפט 110 מתח עם 10 קילו (וכנראה בשבוע הבא כבר יהיה 12) מקבילים 31 קילו
שכחתי הכל 4*8
זה מאוד חוסר פרופורציה בין הרגליים לפלג גוף עליון
אבל בכל מקרה אלה משקלים לא רעים, מתחיל אתה לא, אבל מתקדם מאוד לא הייתי אומר
חוץ מ-4*8, מה עוד אתה עושה?

• פותח/ת השרשור
זה מאוד חוסר פרופורציה בין הרגליים לפלג גוף עליון
אבל בכל מקרה אלה משקלים לא רעים, מתחיל אתה לא, אבל מתקדם מאוד לא הייתי אומר
חוץ מ-4*8, מה עוד אתה עושה?
תרגיל מרכזי 4*8
ואז מה שאני מוסיף תלוי בתרגיל או 12 חזרות או 15 חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית